Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kałamarnica111

NOE TO ZAPIERDALAMY DO 67:)))

Polecane posty

Gość poruszenie_W_bokserkach
dobrze że nie dożyje tego wieku :P

Gość tak to widze
zadam wam wszystkim jedno pytanie -------jaką macie gwarancje ze tam poza ojczyzna bedziecie miec cały czas ok !!!!!!!

Witam! POLUBCIE!!!! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

Gość mi mała niezalogowana
'Minister Rostowski od dawna jest ubezpieczony w Anglii. Będzie miał ładną emeryturkę.' nie tylko on;) niektórzy dawno na to wpadli;)

Gość beka co POlaczki?
Od dziś w walczącej z kryzysem Portugalii obowiązują nowe zasady dotyczące zasiłków dla bezrobotnych. Zmiany te są w większości niekorzystne dla osób bez pracy. Od kwietnia maksymalny zasiłek dla bezrobotnych nie może przekraczać 1048 euro. Do tej pory najwyższe świadczenia były większe o ponad 250 euro. Najniższy zasiłek wynosi obecnie 419 euro.

Gość jurrse
o ile dożyjesz :D

Gość przeciwko kurestwu i
identyko :D

Siedzę za granicą, ale nie powiem że trochę kraju brakuje. Żal, że rząd tak niszczy Polskie Społeczeństwo. Nawet jak wrócę to i tak zakładam własną firmę ale zarejestruje ją na zachodzie a będę ewentualnie prowadzić w Polsce. Na nasz rząd nie dam złotówki.

Gość Lalalalalalatralalala
hehe nie dosc ze z wygladu podobny to jeszcze i z charakteru :D tworcy tego shreka musieli chyba naogladac sie na tuska i stworzyc tego karła rudego haha bo ryj i charakterek jak 1 do 1 :D tak samo jak i nasz kadafi wszystkich omamial, oszukiwal i kazal podpisywac "cyrograf" a gdy sie podpisalo ta przepustke do przyslowia "by zylo sie lepiej" to wszystko odkrecalo sie o 180 stopni i zamiast "zyc lepiej" zyje sie chujowo az do smierci :D ej ale na tej bajce mozna bylo wykiwac tego karla jakas zagadka :D dawajcie, zbierzmy sie i wykiwajmy naszego, rozwiazmy ta zagadke i tusk zniknie na wieki :D

Gość onawi
to moze ja cos napisze......mieszkam w stanach wiek emerytalny 67 lat a i tak starsza ze zbankrutuje wiec radza oszczedzac na boku,mam to szczescie ze mam (od pukac)jeszcze caly etat pracy ,fizycznej za marne grosze,jestem rozwodka z dwujka dzieci i meza skromne alimeny starczaja na jedzenie,wynajmuje mieszkanie,oplacam samochod(bo inaczej sie nie da ,nie ma innej transportacji plus wszystkie oplaty,jestem chora nieuleczalnie ale moja choroba nie podlega renty(w polsce na to samo moje tesciowa w mlodosci juz nie pracowala tylko byla na recie) tutaj ludzie do konca nawet z rakiem pracuja,jedna kobitka dwa tygodnie przed smiercia zrezygnowala.......nigdzie nie ma lekko i bedzie jeszcze gorzej,tylko nie rozumie jednego skad ludzie w polsce maja na te extra ciuchy,solaria,coroczne wakacje?????