Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiorek2012

Choroba Morgellonów - wie ktoś coś?

Polecane posty

Gość Kasiorek2012

Jak w temacie Potrzebna informacja - co to jest i skąd się bierze? Pliiiizz!

Gość ojossojO
Polecam google

Gość rozmiar 38
Ogladałam trochę o tej chorobie.Nie mogłam uspokoic myśli przez 3 dni.Jest to tak niewiarygodne,ze az niemozliwe.Tylko nie mowcie,ze ta choroba jest w Polsce!!! Skad to pytanie autorko?????

Gość tede3009
choroba jest w Polsce. Mach chorego na to w rodzinie. Nie wiem skąd to jest ale na pewno nie zaraźliwe

Gość gość
Ta choroba objawia sie halucynoza pasozytnicza,zmianami na skorze i wewnatrz ciala......''sluzby zdrowia'' jak zwykle NIE dzialaja w kierunku uzdrowienia ludzi ale niestety przeciwnie........jesli bedzie Pani miala wrazenie ze ma pasozyta wewnatrz wsadza Pania do psychicznie chorych w celu WYCISZENIA SPRAWY ,poniewaz chemitrals musieliby zaprzestac cale rzady.........i beda szprycowac narkotykami........lepiej nie mowic glosno o objawach......przy zmianach skornych nalezy odkwasic organizm i pozbyc sie metali ciezkich z organizmu ,ktore sa ''pozywka'' morgellonow..........dopoki ciala nasze beda alkaiczne ''insekty'' morgellonow nie moga nas tknac...........stad ta nanotechnologia.......zeby nastepne pokolenia byly nanoroboty nie ludzie...