Gość gość Napisano Luty 27, 2017 O! To-to. O! to-to Roman. I jeszcze piczke stalową linką zaszyć. O! to-to Roman. O! To-to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ada40 Napisano Marzec 8, 2017 Jesteście beznadziejni!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srość Napisano Marzec 10, 2017 Ada- owszem, każdy może popełnić błąd, ale to oznacza, że trzeba ponieść konsekwencje. Myślisz, że to, że żałujesz już wystarczy? Może nie każdy chce być z kobietą, która zdradziła i ma do tego prawo. Tym bardziej, że są takie, które nie zdradzają. Ty zachowujesz się tak jakbyś myślała- no jak to, przecież żałuję, proszę mi wybaczyć. To tak nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ada40 Napisano Marzec 12, 2017 Masz rację , to tak nie działa......popełniłam błąd i muszę ponieść konsekwencje. Żadne żale tu nie pomogą. Jeżeli nie można czegoś zmienić to trzeba się z tym po prostu pogodzić. Trafnie i mądrze to sprecyzowałeś - krótko i zwięźle. Bardzo Ci dziękuję za te słowa. Pomogłeś mi. Zrozumiałam. Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2017 To ty nie wiedziałaś że jak sie sqrwisz to zostaniesz qrwą? Na wieki wieków?? To pogratulować dziewictwa. Intelektualnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2017 0'33,biedaczek,czas plynie a ty nadal i przez tyyyle czasu wylewasz jad na kobietę,z która nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach