Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwejhc

lublin okulista

Polecane posty

Gość kwejhc

czy zna ktos moze dobrego okuliste na nfz w lublinie albo prywatnie ale nie drogo;(? Chodzi o czeste wylewy do oka.....

Gość gość
a gdzie w lubicie korekcje wzroku robia???

Gość gość
Hej. Ja też chciałbym to wiedzieć :) Jesteś z Lublina?

Gość Annnka9291
W Lubinie niedawno otworzyli nową klinikę Optegrę. Z tego co wiem mają tam właśnie laserową korekcję wzorku metodą Lentivu, taką najnowocześniejszą. Osobiście nie byłam tam, ale słyszałam właśnie pozytywną opinię.

Gość gość321221
Bardzo się cieszę ze jest u nas Optegra, przeszłam juz kwalifikacje na laserowa korekcje wzroku metoda Lentivu, teraz czekam na zabieg. Wiem, że są tutaj sami specjalisci, wiec sie nie obawiam :)

Gość gość
a teraz w dodatku maja promocje na badanie kwalifikujace do korekcji w Optegrze. 149 zł zamiast 299zł. Ja już jestem po, mam zgodę lekarza, nie ma przeciwskazań, będzie korekcja!!! :)

Gość agata8321812
Mnie ta promocja skusiła i bardzo dobrze, bo jestem juz po badaniu kwalifikujacym i się udało, będę miała laserową korekcje wzorku metodą lentivu w optegrze!!

Gość Katarzynaaaaaaaaaaaaa

Mi też udało się skorzystać z niższej ceny. Zawsze to 150 zł w kieszeni. Zabieg mam mieć zaraz po nowym roku. Na szczęście astygmatyzm u mnie nie stanowi przeszkody 🙂  

Gość Edziiaa

Mi udało się skorzystac z tej promocji w Optegrze i bardzo z tego faktu jestem zadowolona :)))

Gość hankka

ja tak jak wyrzej poelam optegre, mialam tam operacje oczu i jest duzo lepiej dobra to klinika jest