Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja uratuje jego a on mnie jak czasem nie ma bo nie zawsze sie ma Przepisz na niego mieszkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bez sensu i u mnie zaraz siostra by wpłaciła, a jeszcze jesteś Ty żeby mnie uratować Wiadomo że bym wpłaciła a ty za to byś mi zrobił dobrą kolację z masażem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Jesteś łysa po tych awanturach z koleżankami? A jak tam wycieczka do Sycylii, na której nie byłaś, bo nie masz kasy? Nie byłam na Sycylii, to się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: A ciebie nie stać? Stać ale mam siły szybkiego reagowania, a później bym odstawił tą kasę w prezentach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Czytałem, że od 8 do 30 dni. Co kto lubi Kurde to dużo powiedzmy 15 dni i większość myślę by wolała zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiadomo że bym wpłaciła a ty za to byś mi zrobił dobrą kolację z masażem Nigdy nie miał kasy, a idąc na randkę to kradł czereśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Nie dziwię się że baby wpłacają przystojnym weteranom z Wietnamu na operacje babci skoro krzysztof owija se uposla jak wenza na kiju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kurde to dużo powiedzmy 15 dni i większość myślę by wolała zapłacić. Może nie ma kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiadomo że bym wpłaciła a ty za to byś mi zrobił dobrą kolację z masażem I przegląd auta w pakiecie . Jesteś dobrym człowiekiem i nie można tak Cię wykorzystywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Przepisz na niego mieszkanie. Nie no moje mieszkania będą dla mojego syna. Hubert ma swój dom nie trzeba mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Nie byłam na Sycylii, to się zgadza. Bo cię nie stać, więc daj ludziom żyć i skończ wmawiać kłamstwo, kiedy sama kłamiesz. Najlepiej to przeproś i wyjdź stąd, bo wstyd mi za ciebie Widmo finansowo ci nie pomoże, bo sam wymaga pomocy innych ludzi, kiedy całe życie jest na bakier z prawem i kasą. To masz ostatni post ode mnie i nie pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie no moje mieszkania będą dla mojego syna. Hubert ma swój dom nie trzeba mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Może nie ma kasy. Zazwyczaj z tego co mi zawsze pisał to nie jest osobą biedną i wątpię by to o kase chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Bo cię nie stać, więc daj ludziom żyć i skończ wmawiać kłamstwo, kiedy sama kłamiesz. Najlepiej to przeproś i wyjdź stąd, bo wstyd mi za ciebie Widmo finansowo ci nie pomoże, bo sam wymaga pomocy innych ludzi, kiedy całe życie jest na bakier z prawem i kasą. To masz ostatni post ode mnie i nie pozdrawiam. Wybornie się konsacie. Warto było czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 godziny temu Nie lubię ścierwoka za to, że skrzywdził Klaudię jeebał go piees Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Nie lubię ścierwoka za to, że skrzywdził Klaudię jeebał go piees Zasłużyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Mapet napisał: Przepisz na niego mieszkanie. W moim nie ma kto mieszkać, bo zajmuje tylko parter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zazwyczaj z tego co mi zawsze pisał to nie jest osobą biedną i wątpię by to o kase chodziło. Pisał tylko? A widzialas go na oczy? Bo dawne jego muze twierdziły, że ma sporo już lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: W moim nie ma kto mieszkać, bo zajmuje tylko parter Jezyna się wprowadzi z synem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Pisał tylko? A widzialas go na oczy? Bo dawne jego muze twierdziły, że ma sporo już lat Wiek jego 40 i 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj z tego co mi zawsze pisał to nie jest osobą biedną i wątpię by to o kase chodziło. No ciężko uwierzyć że ktoś nie ma takiej kwoty czy choćby od znajomych złapać i może chce zobaczyć jak wygląda pucha od środka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj z tego co mi zawsze pisał to nie jest osobą biedną i wątpię by to o kase chodziło. To trochę dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Mapet napisał: Nie dziwię się że baby wpłacają przystojnym weteranom z Wietnamu na operacje babci skoro krzysztof owija se uposla jak wenza na kiju Nic nie owija, bo my się znamy trochę czasu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Mapet napisał: Jezyna się wprowadzi z synem W piłkę grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, ilu_z_ja napisał: Bardziej się znam na rybach niż odchudzaniu Smaczny sandacz, daaawno nie jadłam. Jedna z najsmaczniejszych ryb. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bardziej się znam na rybach niż odchudzaniu Smaczny sandacz, daaawno nie jadłam. Jedna z najsmaczniejszych ryb. Kolega mnie zwyzywal, bo go wypuściłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, ilu_z_ja napisał: O ty huyiku Nie przedstawiaj się cwelu i pewnie na gume schwytany. U nas w siatki takie łapią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Bardziej się znam na rybach niż odchudzaniu Smaczny sandacz, daaawno nie jadłam. Jedna z najsmaczniejszych ryb. Lepsze od szczupaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie przedstawiaj się cwelu i pewnie na gume schwytany. U nas w siatki takie łapią Pewnie nie. Przynętę ma w pysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Kolega mnie zwyzywal, bo go wypuściłem Ja bym nie wypuściła i nie chodzi o konsumpcję. Już to pisałam, że my jeździmy na ryby, nie po. Zarzucamy wędki na grunt, pijemy kawkę, słuchamy muzyki, zajadamy się lodami ( żabka blisko) i czekamy. Do tej pory zaliczone 14 karpii i leszcze (wracają do wody). Ty jesteś ruchomym spinningowcem z plecakiem i przemieszczać się z miejsca na miejsce o świcie lub po zachodzie słońca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach