Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Teraz prysznice są pod celą i codziennie można więc jesteś niedoinformowana Ale raz na tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ten którego odbiła matce , to on już wtedy był stary jak na ero się chwaliła jakieś 15 lat temu A to nic nie wiem w odbijaniu matce ale po co odbijać jak lepiej znaleźć swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Zaczyna się. Będzie wchodzenie do wanny No miałaś się przecież kąpać łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Serio? No pisał wczoraj że idzie bo ma zapłacić 1200 zl to woli do paki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Ale raz na tydzień. Jeżeli chodzi o ciepłą wodę, ale można w zimnej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeżeli chodzi o ciepłą wodę, ale można w zimnej . Ty lubisz w zimnej to dawałeś radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No pisał wczoraj że idzie bo ma zapłacić 1200 zl to woli do paki. Pisał na ile? Ja bym wolał zapłacić. Jprdl sami kryminaliści tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No miałaś się przecież kąpać łysa Łysa żyje w jakimś swoim uniwersum. Jak można tak nagminnie kłamać nawet w takich prozaicznych czynnościach… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No pisał wczoraj że idzie bo ma zapłacić 1200 zl to woli do paki. Za taką małą kwotę przecież to na raty można rozłożyć, albo odróbki uzyskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A to nic nie wiem w odbijaniu matce ale po co odbijać jak lepiej znaleźć swojego Matuzalem0325 też sypiał z córkami, bo motyw kazirodczy jest często u Widmo. Poznał już twoich rodziców?Bo widzę że cały dzień szczypiesz mnie po pośladkach i nie masz o czym z nim gadać. A kompot z wiśni dawno zimny. Nudzicie się sobą i chodzicie jak te wściekle psy zaczepiając. Kwestia czasu jak będzie nowy narybek, a ty zostaniesz kupą jak Klaudia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Łysa żyje w jakimś swoim uniwersum. Jak można tak nagminnie kłamać nawet w takich prozaicznych czynnościach… Do wczoraj ci to nie przeszkadzało kfjatuszku🏵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Łysa żyje w jakimś swoim uniwersum. Jak można tak nagminnie kłamać nawet w takich prozaicznych czynnościach… To tak samo jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Pisał na ile? Ja bym wolał zapłacić. Jprdl sami kryminaliści tutaj. Nie pisał ale mógł wybrać też pracę społeczne ale podobno nie będzie pracował za nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty lubisz w zimnej to dawałeś radę Ja nawet w domu lubię w zimnej ale stopniowo z ciepłej przejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lawless napisał: Łysa żyje w jakimś swoim uniwersum. Jak można tak nagminnie kłamać nawet w takich prozaicznych czynnościach… Jesteś łysa po tych awanturach z koleżankami? A jak tam wycieczka do Sycylii, na której nie byłaś, bo nie masz kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Za taką małą kwotę przecież to na raty można rozłożyć, albo odróbki uzyskać. No ale podobno nie będzie płacił i chce więzienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu https://zapodaj.net/plik-hxB4DwN52K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Pisał na ile? Ja bym wolał zapłacić. Jprdl sami kryminaliści tutaj. Pisałam, żeby to zapłacił, to napisał, że woli iść do więzienia Edytowano 2 godziny temu przez Czarna kawa39 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu Ksysio co to za ryba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Jesteś łysa po tych awanturach z koleżankami? A jak tam wycieczka do Sycylii, na której nie byłaś, bo nie masz kasy? Sardynji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No ale podobno nie będzie płacił i chce więzienie Bez sensu i u mnie zaraz siostra by wpłaciła, a jeszcze jesteś Ty żeby mnie uratować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 godziny temu Gienia znowu najeebana po denaturacie, a brajanek jeżowej u wujka świrmo w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ksysio co to za ryba? Brzydka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bez sensu i u mnie zaraz siostra by wpłaciła, a jeszcze jesteś Ty żeby mnie uratować A ciebie nie stać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie pisał ale mógł wybrać też pracę społeczne ale podobno nie będzie pracował za nic. Czytałem, że od 8 do 30 dni. Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: A Pisałam, żeby to zapłacił, to napisał, że woli iść do więzienia Co kto lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No miałaś się przecież kąpać łysa Łysy recydywo zajmij się swoją amebą, bo wyglądacie na wyjątkowo znudzonych sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Brzydka Jest piękna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: A ciebie nie stać? Ja uratuje jego a on mnie jak czasem nie ma bo nie zawsze sie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: co to za ryba? Ładny sandacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ładny sandacz O ty huyiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach