ilu_z_ja 51 Napisano 15 godzin temu Po miesiącu miałem napisać ile schudłem. Wiem, że huy was to interesuje, ale pochwalę się wam. 1 lipca było 98,5 a teraz waga pokazuje 90,5. Juz nie wyglądam jakbym był w ciąży. Koszulki nie są obcisłe. Kilogramy lecą w dół, kondycja coraz lepsza dzięki czemu dalej biegam. To wszystko przez wysiłek fizyczny i wyrzeczenia. Fajnie się obserwuje, jak przez pracę nad sobą powoli to się wszystko zmienia. Jestem z siebie bardzo zadowolony. Jutro może jakiś kebab wleci, ale chrupeczki 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 15 godzin temu Wow 8kg, to sporo! Brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 15 godzin temu Dzięki. W miesiąc to dobry wynik, a tym bardziej, że się jakoś specjalnie się nie katowałem. Łatwiej się zbija z takiego świniaka teraz będzie wolniej spadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 15 godzin temu Będzie forma na zimę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 68 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ja biegam i pilnuję kilogramów, także mnie interesuje. Znam przypadki zrobienia -10 kilo w miesiąc u mężczyzn także wierzę na słowo. A z chrupeczkami to z umiarem, bo efekt jojo jest realny. Można jeść ale się pilnować, bo zwłaszcza pierwsze tygodnie po takim spadku potrafi szybko wracać. Wszystkim mocno polecam bieganie i aktywność. U mnie teren górzysty i w parku są takie schodki strome, pod górę, ciągnące się, to nie raz młodziaki się patrzą jak chłop +30 wbiega pod górę bez zająknięcia się na sam szczyt, a oni zmęczeni idąc. Edytowano 15 godzin temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ja tak mialem na saunie z dwa lata temu, wbijam po lodowatym prysznicu do sauny, a tam jakieś gowniarze 16-20 lata w saunie i po 5 minutach wychodzą, i już nie mogą, a ja chyba siedziałem z 25 minut, a potem jeszcze słyszałem, jak jeden gadał do innych, patrz on dopiero wyszedł. A ja czułem moc Pytali się mnie, jak tyle wytrzymuje, to ja mówię, że regularnie saunuję i biorę lodowate prysznice między saunowaniem. Teraz jak wrócę do UK, to kupuję karnet i znowu będzie saunowanie i jacuzzi. Już się nie mogę doczekać. Ciekawe czy wyszedłem z formy po wakacjach w Polsce. Się zobaczy, mam nadzieję. Edytowano 15 godzin temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 14 Napisano 15 godzin temu Nieźle weszły ci na psychikę wyzwiska widmo wynikające z twojego podłego sprzedajnego charakteru skunksa bez honoru którego nigdy się nie pozbędziesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 15 godzin temu żmija mynżołówka podparise, jak tam gotowa już zjeść góowienko wujka świrmo? smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 15 godzin temu Gratulacje, bardzo dobry wynik :) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Owsicki napisał: żmija mynżołówka podparise, jak tam gotowa już zjeść góowienko wujka świrmo? smacznego Sklej wary obleśny parchu namiotowy, bo zbyt pewnie się tu ostatnimi czasy poczuwasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Lawless napisał: Sklej wary obleśny parchu namiotowy, bo zbyt pewnie się tu ostatnimi czasy poczuwasz. Pokaż stópki lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 8 Napisano 8 godzin temu Tak sobie dzisiaj rano myślałam, żeby wrócić do codziennie fit i sprawdzić czy mi kolano wytrzyma. I w związku z tym zamiarem popołudniu mi yebły korzonki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 112 Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, ilu_z_ja napisał: Wiem, że huy was to interesuje Mnie interesuje. Jestem szczupły (około 65kg), ale kiedyś widziałem zdjęcie dziadka w młodości. Mój dziadek był gruby, ale w młodości był bardzo chudy, a to dowód na to, że szczułość nie jest dana raz na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 5 godzin temu Ja właśnie po spacerze, chyba trzecim po moim wypadku z kolcem w jeziorze, i nie jest źle. Stópki lekko bolą po 2 godzinach marszu, ale to nie jest to co było, także może niedługo wybiorę się na dłuższą wycieczkę, taką 20km. I popływam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Ja właśnie po spacerze, chyba trzecim po moim wypadku z kolcem w jeziorze, i nie jest źle. Stópki lekko bolą po 2 godzinach marszu, ale to nie jest to co było, także może niedługo wybiorę się na dłuższą wycieczkę, taką 20km. I popływam.. Kup rower. Fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Kup rower. Fajna sprawa Miałem kiedyś, ale po złamaniu nadgarstka mam trochę uraz Jak się wywrócę znowu to amputacja. Chyba się dosyć najeździłem. W garażu jest jakiś mountain bike za 7000zł, ale jeździłem na nim, gdy ważyłem 80kg, a teraz to lipa trochę. Boje się wejść na wagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Owsicki napisał: Miałem kiedyś, ale po złamaniu nadgarstka mam trochę uraz Jak się wywrócę znowu to amputacja. Chyba się dosyć najeździłem. W garażu jest jakiś mountain bike za 7000zł, ale jeździłem na nim, gdy ważyłem 80kg, a teraz to lipa trochę. Boje się wejść na wagę. Ja jestem po zabiegu cieśni nadgarstka i przerąbane, bo nie mam jeszcze czucia, by mocno chwycić kierownice. Mam rower po tacie, bo dwa miesiące przed śmiercią kupił rower elektryczny, za który dał 18 tysięcy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Ja jestem po zabiegu cieśni nadgarstka i przerąbane, bo nie mam jeszcze czucia, by mocno chwycić kierownice. Mam rower po tacie, bo dwa miesiące przed śmiercią kupił rower elektryczny, za który dał 18 tysięcy.. No rower super sprawa, chętnie bym się gdzieś przejechał, fajnie jest sobie gdzieś pojechać i pół dnia przejeździć albo cały dzień, i coś nowego zobaczyć i w ogóle, ale wypadków też się dużo zdarza na rowerach, niestety. Ja zaliczyłem kiedyś głupi upadek... Elektryczne rowery to też chyba pędzą, szczególnie za 18.000zł to już w ogóle trzeba uważać i mieć kontrolę nad kierownicą. Nie ma żartów. A od czego ten zabieg cieśni nadgarstka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu Nikt nie wchodzi do wanny, więc idę ja wchodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 5 godzin temu To miłej kąpieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 10 godzin temu, eRCe napisał: Ja biegam i pilnuję kilogramów, także mnie interesuje. Znam przypadki zrobienia -10 kilo w miesiąc u mężczyzn także wierzę na słowo. A z chrupeczkami to z umiarem, bo efekt jojo jest realny. Można jeść ale się pilnować, bo zwłaszcza pierwsze tygodnie po takim spadku potrafi szybko wracać. Wszystkim mocno polecam bieganie i aktywność. U mnie teren górzysty i w parku są takie schodki strome, pod górę, ciągnące się, to nie raz młodziaki się patrzą jak chłop +30 wbiega pod górę bez zająknięcia się na sam szczyt, a oni zmęczeni idąc. Własne muszę uważać, bo mam słabość do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Nikt nie wchodzi do wanny, więc idę ja wchodzić Daj sobie dużo piany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nikt nie wchodzi do wanny, więc idę ja wchodzić Dobrze, że makarona nie ma, bo by się ładował do wanny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: To miłej kąpieli Brakuje szampana i truskawek ale mam tylko borówki amerykańskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Daj sobie dużo piany Jakby tutaj ludzie mało piany bili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 4 godziny temu Ja uwielbiam sole morskie do kąpieli mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 4 godziny temu 42 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Ja jestem po zabiegu cieśni nadgarstka i przerąbane, bo nie mam jeszcze czucia, by mocno chwycić kierownice. Mam rower po tacie, bo dwa miesiące przed śmiercią kupił rower elektryczny, za który dał 18 tysięcy.. Skrin i za jakiś czas cię sprawdzę czy jesteś spójna, bo ty lubisz zmyślać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Dobrze, że makarona nie ma, bo by się ładował do wanny Boisz sie go po wczorajszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Dobrze, że makarona nie ma, bo by się ładował do wanny Wiem kocha mnie, ale nigdy w życiu z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Daj sobie dużo piany Ciekawe czy z wanny będzie nadawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach