Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkopana.na.amen

boze.ale sie wkopałam.poszłam do okulisty

Polecane posty

Gość wkopana.na.amen

prywatnie,zapłaciłam za wizyte.zbadał mnie ale tez opieprzyl ze jestem bez rodzica :O i kazal przyprowadzic matke po odbior soczewek i rozmowe,pod pretekstem nauki wkladania soczewek :O w zyciu nie pojde z matka!specjalnie poszłam sama i prywatnie,zeby o tym nie wiedziala.czy ma prawo nie sprzedac mi tych soczewek jak przyjde sama?mam 16 lat :O i nie mam jakiejs tragicznej wady bo -1,5

Gość wkopana.na.amen
boze :( nie moge isc tam z matką!gdybym tylko wczesniej wiedziala jaka mam dokladnie wade to bym zamowila przez neta.... :O a obstawialam ze mam -3/4,a wyszło tylko -1,5 wiec bym sobie wtedy zepsula wzrok do reszty.pomocy :(

Gość dobrze że mi przypomniałaś
muszę zamówić swoje przez internet.

Gość wkopana.na.amen
nie moge isc z matka :O nie wyda mi tych soczewek bez matki?jakim prawem jak zapłace?:O

Gość wkopana.na.amen
dobra,ja ci pomoglam ;) teraz ty pomoz mi 😭 chodziaż pociesz:(

Gość wkopana.na.amen
chciałam pierwszy raz isc jak juz skoncze 18 lat,ale nie chcialam juz sobie bardziej psuc wzroku :O myslalam ze mam ok -4,a tu wyszło -1,5 tylko.gdybym wiedziala ze to sie tak skonczy to NIGDY bym nie przyszla :O

Gość ewtwetwet
a dlaczego nie mozesz iść z matką?

Gość wkopana.na.amen
prosze powiedzcie,kobieta w rejestracji moze mi nie wydać tych soczewek jak przyjde bez matki?a jak przyjde i sklamiem ze matka rpacuje,top co ten facet bedzie mnie ścigał :O? kurfffaaaaaaaaaaaaa

Gość wkopana.na.amen
bo nie chce zeby wiedziala,cala rodzina ma wady wzroku i tylko ja jedna uchodziłam za tą co nie miała,i nie ma miesiaca zeby rodzice nie gadali "ciesz sie ze masz dobry wzrok" :O zapierdoli mnie.znam moją matke

Gość gggg343
Nie wiem o co mu chodzi, po co matka do soczewek? Pewnie Twoja nie chce się zgodzić? Znam to- moi starzy też wymyślają tysiąc problemów że mam nie nosić... Ja chwilowo nie mam pieniędzy, ale jak będę mieć to przerzucam się na soczewki. Przyjdź bez matki i olej te jego gadanie. Jak zapłaciłaś to musi Ci wydać.

Gość wkopana.na.amen
pozatym lekarz uznal ze jestem zaniedbana pewnie,skoro z taka wada nikt nic nie robił,i opierdoli moja matke a ona dostaje furii jak ktoś zwraca jej uwage . nie wyda mi ich bez matki :O?

Gość wkopana.na.amen
noo dzieki :O to to i ja wiem.a może tak ciociu dobra rada oplac mi psychiatre skoroś taka dobrotliwa?

Gość ewtwetwet
nie chcesz iść z matką bo chcesz ją oszukiwać że masz super wzrok?

Gość jhajdh
Nie wiem o co ci chodzi. Zapłaciłaś już za te soczewki? Jeśli tak, to idziesz je odebrać. Jak lekarz nie chce wydać żądasz zwrotu kasy. Jakoś na przyjęcie kasy od Ciebie nie jesteś za młoda. Jeśli nie zapłaciłaś to zamawiasz sobie przez neta albo kupujesz gdziekolwiek i po temacie. Ja tu nie widzę problemu. No poza popieprzonymi relacjami z rodziną.

Gość wkopana.na.amen
jhajdh --> nie ,nie zapłaciłam jeszcze za te soczewki,ale są zamowione.lekarz zaznaczyl,zebym przyszła je odebrać z matką,bo musi z nią porozmawiac.te soczewki są juz zamowione na przyszły tydzień.nie wiem czy zrobić tak chamsko,ze po prostu ich nie odbiorę?albo odbiorę a powiem lekarzowi ze matka pracuje.powiedzial,ze mamprzyjsc z matką na jakąś "nauke zakładania soczewek": :O a ja nie moge isc z moją matką,ona mnie zapierdoli za to.o ile u lekarza bedzie udawac mila matke,to w domu zaczna sie wyzwiska. ewtwetw ---> i tak i nie.nie chce po prostu zeby wiedziala,ze mam wade wzroku.i tak za 2 lata koncze 18 i to bedzie tylko i wyłącznie moja sprawa.poszlam do okulisty bo myslalam ze mam duzą wade,a okazuje sie ze nie jest tak zle i w sumie moge zamowic przez neta. boje sie,ze ten facet pojdzie do mnie do domu izacznie gadac z moją matka :O przeciez ma moj adres.boze ale sie wkopałam bvozebozeboze :O:O:O 😭

Gość wkopana.na.amen
psychiatry tez,ale bardziej soczewek :O wyobraź sobie,ze idąc do poradni nie znajde tego psychiatry BO NIE ZOBACZĘ NAPISU Z DALEKA :O

Gość wkopana.na.amen
proszę,odezwie sie jeszce ktos :(

Gość wkopana.na.amen
proszę :( moze mi ich nie wydać?ze przyjde do gabinetu,a kobieta z rejestracji spyta sie gdzie jest moja matka i że bez matki mi ich nie wyda?:( moglabym podstawić jakas onna kobiete w okolicach 40 jako moją matke,ale nie znam żadnej takiej :O KTÓRAS NA OCHOTNIKA 😭?

Gość wkopana.na.amen
no fajnie,dla mnie to niestety nie jest śmieszne :( pozyczysz mi swoją matke zebym mogla ją przedstawic jako moją :O?czy moze obedzie sie bez tego?

Gość wkopana.na.amen
dostalam,ale ta lekarka napisala na niej typ soczewek i nazwisko i ją zabrala.a to ma coś do rzeczy??

Gość motzne trende
:classic_cool:

Gość wkopana.na.amen
przepraszam,nie lekarka.RECEPCJONISTKA.taka dziunia ktora stała na recepcji napisala na niej typ soczewek i cene.ta recepcjonistka moze mi je wydać jak przyjde bez matki??

Gość wkopana.na.amen
pomocy....ona moze mi ich nie wydać? ten okulista moze pojsc pod moj dom?jego gabinet jest bardzo blisko mnie,ma moj adres i numer telefonu...on może wyslac jakieś pismo ze moja matka musi się stawić ze mną na rozmowe :(??pomozcie :((

Gość matko ale masz problem
skoro juz iwesz jakąmasz wade to zamow przez internet i juz a tam do okulisty juz nie idz przeciez cie nie bedize scigal nie odbierasz i juz

Gość wkopana.na.amen
to możliwe ze okulista wysle jakies pismo zawiadamiające do mojego domu?nie ma numeru tel do moich rodzicow,ale z 2giej strony moze znac ich osobiscie,i wtedy moze im cos powiedzieć?nie obowiązuje go tajemnica lekarska??? :(:(:( POMOCY BŁAGAM POMÓŻCIE

Idź do okulisty bez matki. Jeśli Ci wydadzą, to spoko. A jak nie, to mówisz, że niestety Twoja mama nie ma możliwości, żeby z Tobą przyjść, olewasz soczewki, wychodzisz i zamawiasz z netu. Tylko ustal to czy Ci je wydadzą zanim dasz im kasę ;) A relacje w rodzinie iście zajebiste...

Nie wiem, ale w takim razie trzeba było nie płacić za wizytę skoro praktycznie jej nie było, a jeśli była to bezprawnie :p ja bym tą babę ustawiła aż miło :p bo albo miała prawo Cię przyjąć i wykasować bez mamy, albo skoro Cie przyjęła miała obowiązek dać receptę. Na miejscu Twojej mamy poszłabym do niej z taką awanturą że by sie szybko nie otrzasnęła.