Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina16

Mam pytanie,

Polecane posty

Gość ewelina16

Chciałam was spytać i proszę o poradę. Mam 16 lat, jestem dziewicą a po ostatnim okresie co chwila mam krwawienie tak jakby zaczynała mi się nowa miesiączka. Nic mnie nie boli ale trochę się martwię bo nie chciałabym iść z tym do ginekologa a boję się że to coś poważnego . pomocy!

Niestety,Ewelino na forum raczej nikt Ci nie pomoże. To moze zrobić tylko lekarz na podstawie kompletu informacji z badania i wywiwdu llekarskiego. Krwawienie z drog rodnych poza miesiączką są anomalią i lepiej ich nie lekceważyć. Radziłbym więc zebrać się na odwagę i pójść do ginekologa. Wiem, że to dla Ciebie stressujące ale zdrowie ważniejsze. Może poproś o pomoc mamę lub koleżanki i znajdź sobie na pierwsżą wizytę jakąś miłą panią doktor.

zgadzam sie z wypowiedzia wyzej. niestety musisz sie wybrac do lekarza. teraz sa specjlne panie dla poczatkujacych pacjetek. ostarnio widzialam ogloszenie w przychodni. nie koniecznie bedzie Cie badac moze zlecic badania krwi lub jakies inne. nie denerwuj sie pierwsza wizyta bo i tak powinnas pojsc juz w tym wieku i sprawdzic czy wszystko ok. ja pamietam swoja pierwsza wizyte myslalam ze bedzie gorzej.

Gość Kobieta***
Niestety bez wizyty u lekarza nie obejdzie się.