MaGdA1991 0 Napisano Marzec 30, 2012 Witajcie:):):) Załozyłam ten temat poniewaz chcialam wam podziekowac ze bylyscie zemna w trudnych chwilach i pocieszyc tych ktozy sie staraja o dzidzie bez owocnie. Starałam sie o dziecko 7 miesiecy kazde niepowodzenie konczylo sie powaznym rozczarowaniem gdy widzialam ta jedna kreske az tu wkoncu sie udalo zobaczylam 2 :):) jestem w 2 miesiacu ciazy juz widzialam moja fasoleczke na usg zycze wam z calego serca tego szczescia jakim jest ciaza. Jakbyscie mialy jakies pytania to piszcie powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xrozza 0 Napisano Marzec 30, 2012 gratuluje ja się staram 9 mięsięcy i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Marzec 30, 2012 nie trac nadzei... i nie zalamuj sie w ostatnim miesiacu juz bylam pogodzona ze nie bede w ciazu a tu prosze niespodzianka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciasteczko26 0 Napisano Marzec 30, 2012 ja tez marze o dziecku ,ale mam nawracajace problemy ginekologiczne . :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xrozza 0 Napisano Marzec 30, 2012 nadzieja zawsze umiera ostatnia ale i tak mimo wszystko mi cięzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Marzec 30, 2012 jakie to problemy jesli moge wiedziec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xrozza 0 Napisano Marzec 30, 2012 ciasteczko skad ja to znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Marzec 30, 2012 Mnie bardzo denerwowało jak ktos tak pisal zebym miala nadzieje i zebym sie nie przejmowala ale jesli patrze na to teraz to jest prawda.... trzeba byc dobrej mysli i nie zalamywac sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciasteczko26 0 Napisano Marzec 30, 2012 troche wstyd sie przyznac, ale napisze ehh uporczywa grzybica, zadne leki nie pomagaja, bralam juz chyba wszystko, najsmieszniejsze jest to, ze robilam wymaz z hodowla i nic nie wykazalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Marzec 30, 2012 ja tez teraz dostalam grzybice lekarz mowi ze to normalne ... w grudniu tez mialam i zostalam wyleczona w 7 dni teraz stosuje Pimafucin i pomoglo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciasteczko26 0 Napisano Marzec 30, 2012 Teraz mam tak, ze jak jade do brata (gdzie jest 2 maluchow) na kilka dni, bawie sie z dziecmi, z bratanica tanczymy, bawimy sie barbie, malego szkraba nosimy po ogrodku, jedziemy na spacer, to kiedy wracam do domu, mam dola przez 2 dni i odczuwam straszna pustke, nie moge sie przyzwyczaic, ze w mieszkaniu jest tak cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xrozza 0 Napisano Marzec 30, 2012 niby wszystko spoko ale jest i tak cięzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciasteczko26 0 Napisano Marzec 30, 2012 Niestety moja grzybica trwa juz 2 lata. Caly czas biore jakies probiotyki itp, pol mojego zycia toczy sie wokol grzybicy,teraz juz przestalam chodzic do ginow, bo zaczeli podejrzewac mnie o chorobe psychiczna, bo ta grzybica czasem na kilka dni ustepuje, potem znow ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGdA1991 0 Napisano Marzec 30, 2012 Musisz uwierzyc ze sie wyleczysz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciasteczko26 0 Napisano Marzec 30, 2012 ostatnio nawet poszlam juz na calosc z mezem, wlasnie po tej wizycie u brata, on tez uwielbia dzieci i jakos tak nas ponioslo i po tym jeszcze nasilily sie objawy na maxa juz bylam zalamana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihhhhhhhhhh Napisano Marzec 30, 2012 autorko co to jest 7 miesiecy ja staram sie juz 4 rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach