Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thryryryr

CHŁOPAK + STUDIA= ??????

Polecane posty

Gość thryryryr

Mój chłopak za kilka miesięcy idzie na studia ja dopiero za rok piszę maturę, on mowi ze prawdopodobnie wybiera się na zaoczne mnie spytał czy zamierzam iść na dzienne powiedziałam że nie wiem ale jeżeli on ma studiować zaocznie a ja na dziennych i w dodatku to nie byłyby studia w rodzinnej miejscowości to cienko by to wyglądąło w związku ponieważ mijalibyśmy się- ja w tygodniu on w weekendy więc nie chciałabym tego po czym on z lekkim uniesieniem tonu powiedział do mnie że jak to nie chcę że nie mam na to patrzeć.... jesteśmy ze sobą 1,5 roku on nie chce za bardzo rozmawiać o tym bo twierdzi że jeszcze dużo czasu i pozniej będę się zastanawiala nad tym tak jakby miał w dupie to co stanie się z naszym związkiem nie zwraca wgl na niego uwagi dokonując wyboru studiów nie myśli o nas przynaujmniej tak mi się wydaje. Co o tym sądzicie? Jak mam mu dac do zrozumienia że jeżeli chcielibyśmy związać się to należałoby wziąc to pod uwagę

Na zaocznych zjazdy nie są co tydzień. Zresztą po co robić z igły widły.

Gość thryryryr
tak nie są co tydzień ale jednak ciężej byłoby to pogodzić . Dlaczego płeć męska przeważnie woli nie myśleć o tym jak będzie

Gość sasssssssssssssssssss
nie wybieraj zaocznych albo dziennych dl;atego, że bedziesz miec wiecej czasu dla chłopaka. a pozatym masz jeszcze rok czasu! ja studiuje 2 kierunki(1 dzienny, a 2 zaoczny) i jeszcze pracuje w wolnym czasie, którego właściwie nie mam. I do tego mam czas dla chłopaka. Oczywiście nie widzimy sie codziennie, ale dla chcącego nic trudnego. U Was gorzej bo inne miasto będzie, ale zajęć na dziennych nie masz od świtu do nocy, nieraz idziesz pod wieczór, czas kończysz w południe itp a na zaocznych rzadko kiedy jest co tydzień. Nie martw się na zapas!

Dajcie spokój, ja na studiach mam koleżkę, który studiuje dwa kierunki dzienne w Warszawie, a jest z Białegostoku, a ma dziewczynę, z którą jest od liceum, która z kolei studiuje medycynę w Białymstoku i jakoś sobie radzą.

Nie planuj swoich studiów na podstawie chłopaka. On (lub Ty) może(sz) się odkochać i co? Jesteś bardzo młoda, a już planujesz z nim ślub? Chcesz mieć z nim dzieci? Co na to rodzice?

Gość thryryryr
żaden ślub żadne dziecko... po prostu jeżeli zależy komuś to chciałoby się pomoc losowi i ułożyć niektóre rzeczy tak aby udało się

Gość Evvvvvka
Widac chlopak jest rozsądny i potrafi odpowiednio sformułowac swoje priorytety w zyciu. Szczytem głupoty byłoby rezygnownie z planow siegających konsekwencjami na CALE ZYCIE pod 17 letnią dziewczynke

@thryryryr Ale co się udało? Chcesz z nim zamieszkać za rok? Gotować, seksić się, prać mu skarpetki i wychowywać bobaska? Czemu nie chcesz pożyć, pobawić się? Tak źle masz w domu?

Gość dadadadaaww
niektóre pary w tym wieku już planują co ze studiami zrobić tak aby być razem, mam znajomych którzy sa w podobnej sytuacji i myślą o tym by za rok zamieszkać razem ze względu na studia