Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcvc

czy pochwa

Polecane posty

Gość sfgrg
faceci wola szersze biodra by móc podziwiac to i owo od tylu! biedna wiosno zazdrosc cie zzera na maxa i twoje prowokujace posty sa zalosne

Gość marek 042p4204935
tak opowiem, baba bez bioder jest jak chłop. Spotkałem taką jedną, podniecić się to niezła sztuka patrząc na nią. Fujjjj

Gość wiosna ah to tyyy
oj nie nie, zabilabym sie jakbym miala wielka dupe jak trzdrzwiowa szafa, prawda jest taka ze teraz kanonem piekna sa waskie biodra zaookraglone delikatnie i mala pupa, kazdy facet wybierze zgrabna pupcie niz trzesaca sie oblesne otluszczone dupsko :)

Gość marek 042p4204935
mylisz się , mam paru kumpli wszyscy wolą szerokie biodra , jak idzie taka laseczka i jeszcze nimi zakołysze mniammmmm hmmmm rozmarzyłem się :):):)

Gość marek 042p4204935
precz z babochłopami !! o figurze chłopaczka

Gość wiosna ah to tyyy
ja tez przebywam wsrod mezczyzn i widze ze ogladaja sie za zgrabnymi laseczkami a nie szerokimi dupami :)

Gość ser sirka
uczę się jeszcze francuskiego, wiec może ten artykuł jest po francusku ? myślę, że mój poziom znajomości tego języka pozwoliłby mi zrozumieć ten artykuł :) to co dasz tego linka ? bo myślę ze pierdolisz jak potłuczona, a tak bym ci uwierzyła 🖐️

Gość sfgrg
tepa babo toz e ktos ma szersze biodra nie znaczyz e ma rozlazla paskudna pupe. ja mam biodra 90 i ladna pupe okragla:P Ty droga babochlopino mzoesz o tym pomarzyc:)

Gość marek 042p4204935
aha i jescze jedno, tak gwoli ścisłości, my mamy w dupie "kanony piękna", my wiemy co nas podnieca :D

Gość ser sirka
a uwarzasz, ze dziewczyna z szerokimi biodrami musi być z automatu niezgrabna ? :O tak sama jaki i te z wąski jak i te z szerokimi mogą być niezgrabne biodra to żaden wyznacznik zgrabności liczy się całość 🖐️

Gość marek 042p4204935
ale nie napinaj się tak, i na ciebie może znajdzie się jakiś amator. Tylko uważaj na gejów oni lubią chłopięce sylwetki :))))))))))

Gość wiosna ah to tyyy
o niee :D kochane :d ja sie ciesze z majej malej pupeczki jestem sczupla zgrabna mam swietne nogi i plaski brzuch, a szerokie biodra to opasla figura celulit na tylku i nogach walki tluszczu na brzuchu :D

Gość sfgrg
wiosno wiesz....idz do baru dla gejow moze cie jaki przeleci:)

Gość wiosna ah to tyyy
mam swoich amatorow, w szczegolnosci jednego :) a moglabym miec kogo zechce :)

Gość wiosna ah to tyyy
a ty idz na dyske dla grubasow, gdzies czytalam ze otworzyli :) tam sa amatorzy tucznikow :)

Gość Piotrek 1978
tak czytam i czytam i potwierdzam ze to prawda ze lubimy kragle biodra , biust i zgrabne nogi - juz mowie dlaczego - bo sami tego nie mamy i dlatego to nam sie podoba :) Kobieta musi byc kobieca i sexi i to jest wlasnie sexi , szersze biodra , spory biust i zgrabne nogi, moze jeszcze dlugie wllosy do tego

Gość sfgrg
nie wiem po co dyskusja z takim płytkim czlwoiekiem, przecież prowokuje głupimi tekstami albo próbuje się dowartościować, chuj wie co, ja kończę te gimgównianą dyskusje

Gość wiosna ah to tyyy
wystraczy sie przejsc na basem czy po plazy zeby zobaczyc roznice ;)

Gość wiosna ah to tyyy
zabraklo argumentow wiec ucieczka, okayyy zamykam temat 1:0 dla mnie :D

Gość ANka firanka
no i widzisz wiosna, kiepsko z tobą, ale masz tam pewnie jakis amatorów, bo jak to mówią "każda zmora znajdzie swego amatora" - taka z chłopca figurą też, nie martw sie:):)

Gość ser sirka
a ty jakie masz argumenty ? :O

Gość wiosna ah to tyyy
a czy ja sie martwie :) mi dobrze w swoim ciele i nie zamienilabym go na zadne inne :)

Gość wiosna ah to tyyy
ja tylko przedstawilam wam badania naukowcow na temat zaleznoci budowy kobiety, a takowa zaleznosc wystepuje. im szersze biodra tym wieksza pochwa i odwrotnie., dziekuje dowidzenia.

Gość ANka firanka
figurę zawdzięczamy naturze więc te z kobiecą figurką mogą tylko matce naturze podziękować :)

Gość ser sirka
no to pokarz te badania! bo póki co tylko o nich gadasz, żadnego nazwiska, cytatu, artykułu nic :O

Gość ser sirka
pokaż*

Gość -531029-40286092786
co za tępa strzała, ale znalazła zależność. BUAHAHAHAHA. Znajdź jeszcze zależność między myśleniem a twoim mózgiem bo ja takowej nie widzę :))))) Budowa a szerokość pochwy... buahahaha, uśmiałem się do łez

Gość wiosna ah to tyyy
jak se znajdziesz to se poczytasz,. co bozia raczek nie dala? wpisz do googli :)

Gość wiosna ah to tyyy
''pokarz'' :) nie no nie bede dyskutowac z analfabetami :OO::O:O:O:O:O 2:0 dla mnie zegnam