Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba kosmitka

Do osób które zaliczyły wpadkę, jak to się robi?

Polecane posty

Gość ew43r43r
w wieku 15- 22 jest największa płodnosc, niestety. Płodnosc spada już po 20 roku zycia. Wg mnie w młodym wieku lepiej nie decydowac się na seks wcale.

Gość a ncewbco2l
chyba kosmitka ''jedyne co nam sie w gumach nie podoba to to, że trzeba na chwile oderwać się od gry wstepnej i iśc do szafki a potem odpakowac i zalozyc'' i wlasnie przez to trace ochote na ciag dalszy, lubie namietnie z zaskoczenia, a nie planowanie sranie... np jest weekend, ogladamy tv na kanapie zaczynamy sie calowac i masz ochote na ostry sex, a tu nagle dociera do ciebie, ze prezerwatywy sa do gory, wiec Ci sie juz odechciewa. Wlasnie dlatego zdecydowalam sie na spirale, wczesniej pralam tabletki. Dla mnie z guma jest okropnie nawet cienkie durexy mnie draznia

Gość gggg343
Przestań się z tymi gumami męczyć! Kochaj się bez. Nie zawsze można zajść w ciążę przy pierwszym cyklu. Niektórzy muszą się postarać.

Gość gośćwiecomowi
Nie wiem co jest złego w gumce. Dla mnie zakładanie jej to ciąg dalszy gry wstępnej, do tego czuję się bezpiecznie. Bez niej pewnie ciągle bym myślała o tym czy czasem nie zajdę w ciążę...