Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony brzydal

Dlaczego ja? Dlaczego skazano mnie na takie cierpienie? Dlaczego

Polecane posty

Gość basiab.
wiesz co zrozpaczony..zrób użytek ze swojego rozumu i pójdź raczej w tym kierunku. Widać nie jesteś głupim człowiekiem, tylko ztej goryczy priorytety Ci się pomieszały. Wiesz, że jesteś okrutny dla samego siebie i dla innych? Gdybyś był obdarzony urodą..aż strach pomyśleć jaki byłbyś dla innych. I gdyby, tak teoretyzując Twoja niespełniona miłość nagle z jakiegoś powodu doznała uszczerbku na urodzie...można się spodziewać gdzie by wylądowała...

Gość basiab.
toxygen miłość rodzica jest bezwarunkowa, w przeciwieństwie do miłości między kobieta a mężczyzną. Normalna matka kocha dziecko bez względu na ułomność, może wtedy nawet bardziej.

Gość Samotnik3546677777
zrozpaczony brzydal Samotnik3546677777 popracuj nad osobowością, zmień styl, pójdź na basen i siłownię to wszystko się zmieni. Oczywiście to żart w stylu niektórych użytkowników. Nic się nie zmieni. Przegrałeś. To wiem. Przegrałem i zaakceptowałem to. Co do siłowni i basenu to nigdy nie byłem w takich miejscach.

Gość rabarbar doniczkowy
basiab. sama więc widzisz, że piszesz nie na temat. Przykro mi z powodu Twojej córki ale wychodzi na to, że użalasz się po prostu tak jak brzydal;)

Gość zrozpaczony brzydal
Gdybym z kimś był i ten ktoś doznałby uszczerbku na urodzie to nic by się nie zmieniło. Przecież się starzejemy i za lat naście jej atrakcyjność przeminie. Poza tym choć uważam ją za najpiękniejszą to myślę że znalazłoby się dużo ładniejszych od niej patrząc przez pryzmat mediów. Podoba mi się w niej nie tylko to, że jest prześliczna, ale przede wszystkim pewne jej cechy charakteru, bardzo różne od moich (co jest bardzo ważne), które są bardzo rzadkie, a tak przeze mnie poszukiwane. Z czasem człowiek przyzwyczaja się do wyglądu. Oczywiście jest jakiś tam komfort gdy przyzwyczajamy się do czegoś pięknego niż do czegoś obrzydliwego. A rozum? Co mi po nim? Piękni rówieśnicy bawią się i bawili od najmłodszych lat, doświadczali życia uczuciowego, pierwszych ulotnych miłości, imprez, przyjaźni, ludzie byli dla nich mili, pomocni (bo jak ładni to są dobrzy, cudowni, inteligentni) i tak dalej. A co by było gdybym był obdarzony urodą? Nie byłbym nieszczęśliwy, samotny, zrozpaczony, nie czuł bym się bezsilny i bezwartościowy. Wiedziałbym, że mogę zrobić wszystko, że cokolwiek sobie zamarzę to mogę to osiągnąć. Brzemię które niosę nie pozwoli mi na zadowolenie. Chciałbym być nawet przeciętny, już nawet nie piękny, tylko przeciętny. Ale co z tego. Ktoś musi cierpieć, musi być tym najszpetniejszym, musi przegrać, padło na mnie niestety. Wyrok zapadł, żadna walka nie pomoże. Pozostaje jeszcze chwile wegetować, gorzknieć, pogrążać się i jak już ostatecznie się wszystkiego odechce zakończyć to żałosne przedstawienie w którym przyszło mi zagrać rolę, które grać nie chciałem.

Gość Samotnik3546677777
Co do basenu to uważam, że powinni tak chodzić ludzie atrakcyjni, którzy czują się dobrze ze swoim wyglądem i śmiale to okazują. Dlatego tam nigdy nie byłem. A siłownia to nie wiem... chyba to samo.

Gość Samotnik3546677777
Gdybyś był obdarzony urodą to twoje życie potoczyłoby się inaczej.

Gość chłopak z tatuażem
Zrozpaczony brzydal >> jak nie masz znajomych to chetnie cie poznam, pokazesz mi stolice pójdziemy na piwo , pogadamy. Zostaniemy funflami ??

Gość basiab.
rabarbar nie użalam się nad nikim, nawet nad nią. Przyjęłam ten fakt do wiadomości chyba najszybciej z całej rodziny i zaczęłam myśleć racjonalnie. A pisałam jak najbardziej na temat.

Gość toxygen
Nie ma autora topiku to nie będę drążył tematu

Gość zrozpaczony brzydal
Bo tu nie ma co drążyć. Prawda została napisana. Dało mi do myślenia to co napisałeś. Teraz naprawdę zastanawiam się czy nie sprawić żeby jakiś piękny człowiek nie poczuł się jak ja, jak gówno. Skoro i tak siebie zmienić nie mogę, to mogę zmieniać innych sprowadzając ich do mojego świata: świata cierpienia i rozpaczy. Dlaczego wcześniej na to nie wpadłem.

Gość toxygen
stworzyłem potwora... Mówiłem tylko o takich, którzy Ci uprzykrzyli życie. Poza tym mozesz kogoś zmieszać z błotem używając inteligencji i wiedzy. Z tego co kojarzę cybernetyka, elektronika, informatyka a co za tym idzie matematyka i fizyka to nie są dziedziny łaskawe dla nawet przeciętnie inteligentnych. Kurwa zbuduj jakiegoś transformersa i rozpierdol ten świat na milion kawałków. Jestem za i w razie czego służę pomocą...

Gość zrozpaczony brzydal
Transformersa zbudować nie zbuduje, ale byłbym w stanie wkładając w to odrobinę pracy, skonstruować jakąś bombę z zapalnikiem aktywowanym np. otworzeniem jakichś drzwi ,przekręceniem kluczyka w stacyjce, czy wkroczenia człowieka na jakiś obszar. Oczywiście zrobienie czegoś takiego sporo może kosztować, bo chcąc zrobić dużo zamieszania, otrzymać odpowiednią siłę wybuchu, należałoby nabyć odpowiednie elementy naszej zabawki na czarnym rynku. Myślę, że faktycznie, jeśli dobrze bym planował swoje działania, to mógłbym samym intelektem bardzo, ale to bardzo naszkodzić pięknym ludziom. Naprawdę w mojej głowie pojawiło się mnóstwo pomysłów. I to co ktoś napisał na pierwszej stronie z "porwaniem księżniczki" przez brzydkiego jakoś nabrało kolorytu. Świat niczego mi nie da. Skazano mnie na bezcelowe, gówniane życie. Dlaczego by tak nie stanąć do walki i pokazać na co mnie stać? Co ja mam do stracenia? Nie myślałem, że pisanie na jakimś forum może dać mi tyle do myślenia. Te wszystkie lata, kiedy ci ładni się bawili, cieszyli życiem, ja spędziłem w smutnej, ponurej samotnej codzienności, skupiając się na edukacji. Teraz widzę, że to mogło nie pójść na marne, bo robiąc to, zdobyłem rodzaj oręża, którym mogę zadać poważne ciosy tym których nienawidzę i tym którzy w jakiś sposób mnie skrzywdzili. To wszystko wymaga poważnego przemyślenia, bo może wcale nie muszę umrzeć jako gówno. Mogę zginąć równając rachunki. Bardzo interesujące.

Gość toxygen
No widzisz:) Akurat w temacie eksplozji, wybuchów, obliczania potrzebnego materiału a nawet jego załatwienia bądź sporzadzenia mógłbym sporo pomóc...ciekawe, że to Ci do głowy przyszło akurat. Spodziewałbym się prędzej jakiejś dywersji w sieci ewentualnie skasowanie kogoś na karcie bankomatowej itp...a tu proszę...unabomber...jakie te przypadki są czasem zaskakująco przewidywalne

Gość Kutno
Boże chłopie-co z Tobą nie tak!!! Ty nie masz problemów z wyglądem fizycznym ale ze zrytą psychiką. Nie mówię tego żeby Cię obrazić. Większość ludzi modli się o jeden dzień więcej,są szczęśliwi kiedy rano budzą się i mają w perspektywie jeszcze jeden dzień życia. Zamisat coś zmienić,próbować to Ty się użalasz i zadręczasz tym innych. Takich ludzi powinni izolować żeby nie dołowali innych. Jeszcze raz powtarzam-masz coś z głową...polecam psychiatrę. Zachowujesz się jak te wszystkie plastikowe tipsiarki. Myślisz nad tym jak umrzeć-rób co chcesz tylko nie zadręczaj innych. Jak byś tak bardzo chciał umrzeć to byś to zrobił a nie siedział cały czas na forum i patrzył czy ktoś odpisał i defacto tracił czas. Żal mi Cię-ale dlatego,że gadasz takie głupoty. Nie każdy może być symbolem seksu,bo świat byłby nudny. A co do małego penisa-nie musi być duży byle był sprytny... Idź do psychiatry-może jeszcze pomoże. Pozdrawiam.

Gość toxygen
No to mamy pierwszy cel: Kutno hahahahaha!!!! Dodatkowo jest tam spory węzeł kolejowy...Proponuje wyjebać w pizdu całą te cygańską mieścine...

Gość toxygen
No i się nasza terrorystyczna komitywa rozpadła przed powstaniem:(

Gość nie miłosc NIE
nie zslugujesz na milosc nie dlatego, ze jestes brzydki, tylko dlatego ze jestes ZLY

Gość toxygen
ale kto?

Gość zrozpaczony brzydal
Kto jest zły? Ja jestem tylko nieszczęśliwy. Jestem ciekawy dlaczego źli piękni nie mają problemów z miłością. Coś ta Twoja logika się nie trzyma.

Gość XYZaaaaaaaaa
To każdy ładny ma piękną kobietę co ja mówię cały harem ful kasy na koncie rezydencje i wspaniała prace . A każdy brzydki nie ma nic . Co za logika -.-

Gość toxygen
Dobra nie pierdolcie...ustalmy jakiś cel wspólny (a sie znajdzie na pewno takowy) i wysadźmy coś w pizdu wreszcie!!!!! Z pourywanymi jajami, bez kończyn i z opażeniami 2 i 3 stopnia wszyscy bedziemy równi!!!!! Wolność równość TNT

Gość basiab.
natura nie obdarzyła Cię moze urodą, ale w zamian dostałeś zdolność uczenia się, poznawania i tworzenia. zrób użytek w tym kierunku i nie zioń tak nienawiscią do całego świata. Kobiety wbrew pozorom nie patrzą tak na urodę mężczyzny. Dla nas ważniejsze jest to jaki jest mężczyzna w środku.

Gość toxygen
Ale ja nie mam problemów z urodą... Jestem zły i tyle. Chcę wyjebać w pizdu coś lub kogoś:classic_cool:

Gość basiab.
ale ja nie do ciebie te słowa kieruję. Tobie brakuje rozumu.

Gość toxygen
:D A założysz się?

Gość basiab.
i zajęcia.

Gość Kutno
Toxy cośtam-jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy o Kutnie:D po co to głupie gadanie o wysadzaniu-i tak nie ulżysz temu desperatowi... Naprawdę z całego serca się o niego martwię,bo naprawdę przydałby mu się jakiś specjalista który wyleczyłby mu psychikę...

Gość toxygen
uuuu...zaczyna się...czemu siedzisz na babskim forum zamiast iść na sqosza z kolegami biznesmenami a później do ekskluzywnego klubu toples. Uprzedzając to pytanie odpowiem: Nie Twój zasrany interes