Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

60

South Beach po świtach kto zaczyna?

Polecane posty

zielonaoliwka-ile teraz ważysz?masz podobną wagę i wzrost do mnie tylko że waga teraz mi podskoczyła przez @ więc za 4 dni się zważę znowu żeby się nie dołować

mery skoczyła waga o 1-1,5kg tak mi dzisiaj ważenie wyszło ale jutro się jeszcze zważe rano dla pewności, bo nie byłam 2 dni w wc a wczoraj troszkę więcej jadłam więc może to tylko chwilowe, na dzień dzisiejszy mam około 73kg ale jutro wpiszę co mi pokazała waga oby jednak mniej :) a ile byś chciała schudnąć na sb? mi wystarczy po 1kg lub 1,5kg na tydzień ale nie wiem jak to będzie w praktyce, może z ćwiczeniami się uda, pewnie na 2 fazie będę musiała być długo.

ja dzisiaj miałam 76kg. 3 kg mi przybyło przez te 4 dni a chciałabym zobaczyć 6 z przodu bo dawno jej nie widziałam mogłabym mieć 68 i tez byłabym szczęśliwa,najlepiej chudnie się wolniej to prawda,do wakacji mamy czas może nam sie uda

mery ta waga wzrosła Ci przez @ woda się przeważnie zatrzymuje, bo nie możliwe żebyś od jedzenia nabrała 3kg w kilka dni także przeczekaj, ja mam wtedy jeszcze brzuch wzdęty ale kilka dni mija i jest ok, strasznie bym chciała zobaczyć tą 6 z przodu, bardzo mi zależy żeby zrzucić 7-8kg do pierwszych urodzin synka w lipcu.

ja mam żołądek tak skurczony ze mało zjem i mnie juz brzuch boli,wy też tak macie po tej dk ?

ja właśnie tak miałam przez ostatnie dni że oczy by jadły a brzuch pełny, w sumie wczoraj zjadłam obiad z rodziną po trzech tygodniach ziemniaki i schab pieczony + surówka to zostawiłam prawie połowę na talerzu, myślałam że nie dam rady bez ziemniaków tyle czasu ale po kopenhaskiej całkowicie mi nie brakuję żadnych ziemniaków słodyczy panierki do mięsa aż się dziwie że potrafię się najeść serkiem wiejskim bez chleba :) fajnie by było jakby waga przy tym leciała ładnie.

Hej dziewczyny a tak późno wpadam czasu nie było co prawda diety dziś nie prowadziłam więc przepraszam ale od jutra już napewno zaczynam :-) jeżeli chodzi o skakanke to akurat nie jest mi obce kiedyś dużo skakalam mam nawet taka profesjonalną w sklepie sportowym kupiona więc może chociaż z tym nie będę mieć problemów:-).

No to od jutra jestem już regularnie wszystko będę tu opisywac bo z tego:-) co się zorientowalam to na tym to polega na wymianie doświadczeń i pomysłow

Witam Ja po pierwszym dniu, czuję sie jakbym wcale na diecie nie była :) tylko muszę pilnować żeby jeść dozwolone rzeczy i nic nie pomylić, zjadłam już jajecznicę z pieczarkami i cebulką do tego trochę pomidora i kiszonego ogóra, jeszcze jakąś herbatkę i mogę jechać na zakupy i do fryzjera :) zakupy spożywcze a ciuchowe za miesiąc może jak będę chudsza, ważyłam się i niestety 1kg mi doszedł od końca kopenhaskiej ale nastawiłam się na niego. Czy ktoś już zaczął dietę czy tylko ja??

Ja od dziś dietkuję. Wypiłam herbatę i jeszcze nic nie zjadłam. Ale na śniadanie będzie jajecznica a potem na miasto idę. Mam urlop, więc go wykorzystam. Kupię sobie warzyw do domu, jakieś sałaty, brokuły mrożone i twarożki..itp.

cześć dziewczyny ja od dzisiaj też zaczynam,u mnie piękna pogoda może pójdę na kijki

cześć dziewczyny ja od dzisiaj też zaczynam,u mnie piękna pogoda może pójdę na kijki

No super że już zaczynacie dzisiaj laseczki :) piszcie co tam jecie dobrego, ja mam zupę pieczarkową z wczoraj więc bez szału dzisiaj ale na kolację zrobię sałatkę z tuńczykiem, już tej pogody się nie mogłam doczekać i spacerów, ja zakupiłam za 10zł krokomierz dla motywacji żeby dłużej połazić i mi pokazuję ile km i kcal poszło :) to ja mykam na zakupy.

cześć zielonaoliwka-gdzie kupiłaś ten krokomierz ?ja też szukam go i nie ma ,chodzę na kijki a nie wiem ile spalam kcl.więc by mi się przydał

mery na allegro kupiłam zaraz poszukam tego sprzedawcę i podam link :) ja właśnie po spacerze przeszłam 5km i 200 kcal ponoć spaliłam

dzięki za linka ja wszędzie szukałam i nie mają w sklepie dopiero może zamówić po 2 tygodniach i po 40 zł. tak jak mówisz na internecie taniej wychodzi a skakankę też mam z licznikiem kcl.

hej Laski :-) wlasnie znalazlam wasz temat :-) chyba troszke mnie zmotywowalyscie :-) ciekawe jak dlugo wytrzymam :-( myslicie, ze nie jest tak tragicznie?

ja zawsze biorę poleconym najtańszą opcją dostawy i robię przelew internetowy, dzięki temu już zaoszczędziłam kupe kasy na różnych rzeczach i jeszcze mi dostarczyli pod drzwi, jak tam mery dieta? pochwal się co dziś dobrego jesz? ja się dzisiaj jajecznicą zapchałam rano i dopiero o 14 zjadłam zupę miał być serek topiony na przekąskę ale nie było mnie w domu.

Jak lubisz warzywa i pokombinować w kuchni to warto przejść na SB, nie podjadać słodyczy i tego co zabronione, ja jestem drugi dzień i nie chodzę głodna jem to co lubię i można ale nie wiem jakie będą efekty oby dobre.

cześć dziewczyny-ja dzisiaj mam sałatkę z tuńczyka,i potem warzywa na patelnię -oczywiście powybieram te które nie mogę jeść,wczoraj jadłam piersi faszerowane szpinakiem tak sie zapchałam że juz nie mogłam nic wcisnąć,ja po tej dk mam żołądek jak małe dziecko,mało jem ale często staram się jeśc bo ta dieta tak wymaga zobaczymy jakie będą efekty

często robię sobie do podjadania roladki z szynki,sałaty i ogórka i jajka -jak idę na działkę to zabieram i mam jedzenie gotowe

Witam Mery tylko my dietujemy? ja wczoraj miałam sałatkę z tuńczyka ale bez jajka, a dzisiaj jajka na miękko z pomidorkiem i cebulką, a obiad to chyba gołąbki z sosem pomidorowym, chodzi za mną pizza oczywiście SB może w sobotę zrobię. Też małe porcje jem i tak co 2,5 godz

zielonaolivka a gołąbki z sosem to dozwole na SB? narazie Was czytam dziewczyny i zbieram siły żeby również zacząć bo o SB mam jak najlepsze zdanie ;-)

Gość wrózka pierdula
ja troche z innej beczki bo jak was czytam to widze ze sie znacie na dietach:) poradzcie cos zeby przytyc ale bez zadnych tlustych rzeczy:) bede wdzieczna:)