Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka stomatologii

WYJEŻDZAM NA ŚWIĘTA Z CHŁOPAKIEM- DOŚĆ ŚWIĄT "TRADYCYJYNYCH"

Polecane posty

no zmuszają, stara krowa ze mnie, ale jak nie spróbuje 40 specjalności ciotki skądtam- wielki foch, podobnie z innymi potrawami, które nie mieszczą się na stole, w pokoju, nigdzie. Tego są naprawdę i bez żadnej przesady DZIESIĄTKI KILOGRAMÓW! i wszystko trzeba zjeść bo nie może się zmarnować

"Utrzymują mnie rodzice, jeśli ktos już musi to wiedzieć" Wierzę. Zazwyczaj w takich rodzinach rodzice na starość zostają wyrzuceni do domów starców, bo młodzi lecą na Dominikanę. Oto piękny przykład dzisiejszych czasów. Gdybyś miała sponsora jak ktoś tu pisał i miała 10 rodzeństwa na pewno w święta siedziałabyś na dupsku przy stole ze starą matką i ojcem.

ach, i znowu te Twoje przekoania i pewności... Nikt u nas nie wyrzuci rodziców z domu, zwłaszcza że każde z nas ma swoje mieszkania Jest nas 3, starsi bracia wyjechali, mają własne rodziny. Często przyjeżdżają do domu, ale nie mogą w święta. To tak dla Twojej wiadomości żebyś nie myślała że znasz każdą sytuację świata

zostałam porównana do legendy forum, ok, spoko Ale nie jestem stomatoloszką, szukaj jej pod innymi nickami ;)

jestem legenda mojego osiedla chlopcy wciaz mnie wspominają wszyscy na moi8m osiedlu wiedzą kto to była ta "ciągutka"mimo , ze ju7z na nim nie mieszkam

nie są sami, przyjeżdżają wszystkie ciotki, kuzyni, wszyscy. Jest dobre 20 osób ;)

i sie zaczyna świąteczny gang-bang

nie wiem co podszyw rozumie pod "gang-bang". Ja to raczej nazywam ogólną rozpierduchą

jak ma u was byc 20 osob to ci sie nie dziwie:O U nas tez jest rodzina w pierwszy dzien swiat, ale to raptem kilka osob i to najblizszych, z ciotek tylko siostra taty z mezem i siostra mamy z doroslym juz dzieckiem. I to przychodza tylko na obiad, jedzenia myslalam, ze u nas jezst duzo ale jak ty napisalas ile wy macie to uznalam, ze my mamy malutko:D Domyslam sie, ze czesto odwiedzasz rodzicow. Ja niestety rzadko wiec czuje sie zobowiazana pojechac na swieta.

no ja mieszkam w tym samym mieście co rodzice więc widujemy się kilka razy w tygodniu a dom mamy duży, więc jak rodzina przyjedzie, to nie bardzo ma ochotę wyjeżdżać i tak siedzą aż się im urlop skończy a niegrzecznie ich wygonić

Gość emmaTomphson
co z tego ze rodzina jest a dzieci nie? nie mowisz serio?

Autorko, nie porównuj swojej patologicznej rodziny i sytuacji do całej "ypowo "polskiej" wizji" To że Ciebie się dzieje tak a nie inaczej, to nie nasza wina. Raczej Twoja że nie chcesz tego zmienić, tylko uciekasz. U mnie wychodzi się na spacer w Niedzielę Wielkanocną, w Wielką Sobotę wspólnie malujemy pisanki, razem gotujemy.

Marketta, próbowałam zmienic przez 15 lat. Wybacz, ale to wystarczająco dużo czasu żeby dojść do wniosku, że to dalej nie ma sensu i po prostu uciec

Gość ieijan
jedź w cholere won kogo to obchodzi

Gość FrenczRap2012
Też patrze na święta z góry nie to nie dotyka nie jestem jak milion ludzi zapatrzonych co jeden zrobił lub drugi więc naperwno nie będe obchodził świąt :D lepiej wypocząć z dala w cileejszym klimacie