Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady60

kobiece kształty na wakacje- 10 kg w dół!

Polecane posty

Gość lady60
to może aktualuzujmy tabele w poniedziałki. ją zamierzam nie jeść słodyczy w święta... a wy jak? pozdrawiam swiatecznie

Ja również ni bd jeść słodyczy i postaram się wszystko jakoś ograniczyć ;) a może się zważymy we wtorek bo w święta napewno nie będzie na to czasu :)

Gość lady60
ja na szczescie pacuje w swieta.. ale obawiam sie ze niestety kazdy cos przyniesie narazie zjadłam dzis jajko troche chudego twarogu 2 kromki chleba i kisiej. na obiad kawalek lososia z grilla z salatka,,, pozniej mam nadzieje ze tylko leciutka kolacja:)

Gość lady60
czyli rozumiem ze odpuszczamy w święta?? :) nic nie piszeecie....

miałam się ważyć dzisiaj ale nie miałam odwagi żeby wejść na wagę :D obawiam się, że nic nie spadło :D ale mam cichą nadzieje, że nic nie podskoczyło :P

Gość last paradise
Ja podam wyniki w środę, bo wtedy będę miała dostęp do dobrej wagi :o ale wątpie żeby jakieś rezulataty były, oby tylko nie poszło w górę, bo sobie nie żałowałam jedzenia w święta, eeeh.

no to ja pierwsza:) PSEUDONIM_____CEL_____ WAGA OBECNA_____STRACONE KG Życiowa88______50-51__________53,1______________3,6kg

Gość last paradise
U mnie waga 60,5.

sama sie wypowiadac nie bede hehe. ja dalej trzymam diete dzisiaj sie wazylam i jest 52 rowne jak by ten 1 kg poszedl a nawet 2 to bym byla happy:) ktos w ogole jeszcze trzyma dietke?

Gość beciulka123456
Cześć od czwartku przeszłam na dietkę , dokładnie nie wiem co mam robić , ale przede wszystkim jem mniej, zrezygnowałam ze słodyczy , z cukru , jem tak mało ,że w sumie ciągle głodna jestem, ćwiczę troszkę teraz 2 dni odpocznę, bo mnie wszystko boli :(. Nie wiem co mam jeść ,żeby było zdrowo , owoce?? warzywa ?? sama nie wiem , czytałam rożne topiki , no ale ... sama nie wiem , może pomożecie

Ja proponuje zamiast pieczywa zwyklego chrupkie.gotowane jajko,warzywa.zadnych sosow. mozesz surowki sobie robic jakies. serki biale-twarozki. jogurty naturalne z sola pieprzem, albo dodac troszke miodu, albo z platkami jakimis. ja lubie pic kefir bo ma jeszcze mniej kcal i bialka duzo. ja pije jeszcze siemie lniane, ma malo kcal i nie daje mi uczucia wielkiego glodu. nie martw sie nie jestes sama z tym glodem... ja tez chodze glodna... najgorzej bo teraz mam jakiegos stresa i chcialabym pożrec cos slodkiego no ale musze sie trzymac jakos. tez cwicze w domu wieczorkiem. widze efekty wiec sie ciesze.

Gość Agnieszka Szfrańska
Ten portal http://sukcesosobisty.pl/ jest SUPER!!! Extra diety i dodatkowo TV Sukces Osobisty! Polecam Wam dziewczyny i trzymam kciuki

Gość last paradise
U mnie straszna lipa, waga 60,3 kg. Trzeba trochę się przycisnąć, bo inaczej to przez cały rok będę te 10 kg zrzucać.

a ja juz niedlugo koncze, dzis waga wskazala 51,1:) wiec teraz utrzymac ta wage i git:) mam stresu duzo ostatnio wiec pewnie mi sie to uda hehe. dziewczyny nie poddawajcie sie!!

Gość last paradise
Waga ze środy: 59,9 kg

Gość Last paradise
Jest tu ktoś jeszcze? Czy zostałam sama...

Gość last paradise
58,9 kg z dzisiaj