Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Tak strasznie boje sie jeść sałatę - boję się obsesysyjnie że tam jest ślimak

Polecane posty

Pozdrawiam również z Antytektonicznego Gejzeru na którym własnie siedze :classic_cool:🖐️ z Ałstralią osfoiła mnie Wielka Brytania :)

moja dieta: czekolada ser żółty ogórki kiszone /kapusta piwo zupa pomidorowa czasem żurek czasem ziemniak naleśniki/omlety jajka na twardo miękko jajecznica kreda warzywa :marchew/sałata/surowy ogór

Gość Le Junior Especialle
Jak to ty tak nie z miłości do robaczków?:O A wyobraź sobie ten mały kruchy domek Ślimaczka czy jego mięciusie delikatne ciałko niewinnie wijące się pośród listków sałaty w nadziei na lepsze jutro.No nie pisz tylko że to Ci jest obojętne:classic_cool: Nie uwierzę.

Gość Mc Easy Rider
Pani Czkawka Ten gejzer to sedes ma się rozumieć?Zjadłaś po za dużo tej sałaty i teraz masz ostre jazdy?:classic_cool:

oczywście, że mają plany i szanuje je, jednak nie lubie ślimaków, nie wziełabym do łapy :( mam przykre wspomnienia - otóz mając 10 lat albo 11 przygarnęłam 4 albo 5 pięcioro ślimacząt skorupowych chciałam mieć zwierzęta :( i co ? jak mi odpłaciły... cdn :(

Gość św. Franciszek z Asyżu
I co? Takie coś :)

no więc wymiotowałam po nich cały dzionek :( pojechałam wówczas do przychodni na placu Cholera :) miło to wspominam Dziadek już nie żył

Gość smoked
a ja NAJBARDZIEJ w swiecie boje sie jesc MALINY ze beda tam w srodku te miale glizdeczki :(:(:(:(:(:(:(:( i od laaaaat juz nie jadlam malin nawet nic o smaku malin

no jakoś tak że wymiotowałam :( od tamtej pory nie chce mieć już nic wspolnego ze ślamkami ale nie mszczę się :) a mogłabym! zbierac je i sprzedawać...ale to nieludzkie

Gość Brunet Picasso II
Ach cała nasza Czkawusia:):D btw to że Pan Doktor Ci powiedział że to od Ślimaków to wcale nie musiała być prawda;) [Na uszko Ci szepnę kochana że w Służbie Zdrowia tak bywa.Czego nie wiedzą to se wymyślą:);)]

to była pani doktor (w owych czasach gdy jeszcze nie byało panio-panów ) i ona nie wiedziała od czego to ale ja sobie wymyśliłam że to sprawka ślimaków :D kto normalny hoduje ślimaki?

domorosły malakolog, jakim mogłaś zostać, gdyby nie Twa fobia.

Miałem za-pytać, ale się bałem :( Zakresy - w sensie, że teoria mnogości? zbiory itd? - ŁOOO MATKOOOO to już trudniejsze rzeczy.

ze spiżu :D :D

nie moge wyznać co studiuję :( jeszcze nie pora :classic_cool: nie zbiory i m-nagości o tym nie słyszałam, ale jakieś badziewie typu czy ręka to człowiek, czy męzczyzna to człowieczenstwo czy palec to ręka bo jesli tak to mamy po 12 rąk :D lotnictwo chyba fajna sprawa, zawsze praca po tym bedzie jakas, czemu nie studiujesz tego?

Gość Le Grand Vaporisateur
Sama sobie to wymyśliłaś????:classic_cool: Zadziwiające co sobie możesz wymyślić a co gorsza wmówić! Czkawka Ty jest że tak to ujmę "niebezpieczna dla samej siebie"[Dla Ślimaków zresztą też]:classic_cool:

Gość tanatos2012
spokojnie, tam nie ma ślimaka, tam jest mięsny jeż i ty go zjesz

bo sie nie znam na fizyce i tym podobnych dyrdymalach poza tym "pasja" latania zarazil mnie dopiero moj facet a ja jestem juz na to za stara 😭

jestem niebezpieczna to wiem masz racje, czasem sie boje ,ze zabije sie nieswiadomie i wolałabym sie przypinac pasami i zamykać w kapsule zaszytej w kokonie schowanym na dnie pawlaczu :(