Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Tak strasznie boje sie jeść sałatę - boję się obsesysyjnie że tam jest ślimak

Polecane posty

Gość vdfvfb
kurwa a co ten ślimak ci zrobi; we Francji winniczki wpierdalają, w Japonii robale, w Grecji sałatę morską-glon, a ty takie pierdoły piszesz

Gość jo śwince
nie myjesz sałaty przed jedzeniem ? trza oskubać i umyc kazdy listek ....

Gość no to nie jedz
przezyjesz bez tego.

Gość Ślimak Sałatowy
Jesteś Kochana.:)Dziękuję za troskę.

Gość robaczek z czereśni
A co ze mną????

osobiscie nie lubie sałaty bo jest gorzka i wydaje mi sie,że ma sporo chemikaliów, ale Mama mówi,że sałata jest mniam mniam :) oraz zdrowa no to jem :) jakbym miała zęby to bym jadła marchew dżdzowniczki są miłe :) nie jem mięsa wiec taki ślimak by mi nie przysmakował nawet grzybów nie jem bo mi przypominają ślimaki :O

ślimaku drogi, niestety moja troska wynika z pobudek czysto egoistycznych :( 🖐️ pod lupą i mikroskopem nie, ale dokładnie organoleptycznie przejeżdzam palcem po listku z obu stron, potem przetrzemuje, przygladam sie (również czy w miedzyczasie na liściu nie pojawił sie kurz/pająk) i dopiero zjadam

Gość vdfvfb
zależy od sałaty ja tam za bardzo się nie znam na tym, ale mi nie smakuje ta lodowa i z żyłkami, na działce mam zwyczajną zieloną zajebistą sałatę i ją wpierdalam w lato na zmianę z mizerią pzdr

robaczku z czeresni bez obaw :) nie jem czereśni jak również wiśni... śliwek także :) (jablka jem rzadko i jak juz to w ćwiartkach bez skórki i bez niespodzianek)

Gość robaczek z śliwki węgierki
A ja to co???? O mnie już nikt nie pamięta???

Gość larwa bielinka kapustnika
A ja?

Gość Brunet Picasso II
Czkawusia jak zwykle kochana i milusia rozweselasz me serce swymi tematami:):classic_cool: ps pamiętasz jak kiedyś dawno temu rozmawialiśmy o wyjeździe i mieszkaniu na wyspach Polinezji?Heh ile to już miesięcy? Twoje wyznania o tym iż posiadasz lęki tektoniczne wzruszyły mnie bardzo. 👄dla Ciebie.

Gość dziecko w kapuście
Na mnie też uważaj, jakbyś chciała zakisić :(

Gość La Junior Especialle
Pani Czkawka "jakbym miała zęby to bym jadła marchew" Słoneczko jak mamy to rozumieć?? :)❤️🌻 "Naprawdę nie masz ząbków"??Już wypadły w tak młodym wieku??:(

Polinezji? Rozmawialiśmy? hmm byłabym skłonna twierdzić, że taka rozmowa może istniała, ale wydawało mi sie że z jakaś babeczką :classic_cool: lęki tektoniczne miałam w listopadzie myślac o australii, teraz oglądam gliniarzy z mellbourne i całe lęki znikają :) dziecko w kapuście 10/10 :D 🖐️

Gość św. Franciszek z Asyżu
Dumny jestem z ciebie dziecko drogie!

Gość Sonata e dur crazy
"dziecko w kapuście" :D:D:D:D lol

wiedziałem, ze Ci się spodoba panno z Grochowa :)

Gość Prawda Objawiona Czkawce
Czkawka piszesz,że to z pobudek egoistycznych ale spojrz tylko.Któż inny ma taki dar by rozmawiać z przyrodą!Toczyć dialog z istotami żywymi-Ślimak Sałatowiec,robaczek z czereśni,robaczek ze śliwki węgierki,larwa bielinka kapustnika.... I w końcu dziecię w kapuście-I Święty Franciszek z Asyżu spojrzał i powiedział iż jest to dobre. Nie pisz o egoizmie.Masz tyleż miłości w sobie:classic_cool:

Nie wiem, o co mi chodziło z tym Grochowem. Może zasugerowałem się Pragą. A może mi się przyśnił trollejbus, którym driftowałaś po Grochowskich ulycach :)

Gość Dr Erwin van Torfer
Dziwne.Nie masz zębów? Może masz szkorbut??W końcu piszesz że nie jesz mięsa.Ale jesz kapustę a to właśnie zamiast mięsa rzecz która ratuje i ratowała naszych Ojców i Dziadów na całym kontynencie przed tą chorobą! :classic_cool:

to nie ja driftowałam tylko Ana kąda ale to nie ja! :classic_cool: :D ja jestem wszedzie gdzie przystojniacy :classic_cool: ale grochow to juz peryferie

no , dzieki za wsparcie, chcialabym uwierzyc w to że jestem dobra... ale co z tego że przerzucam robaki idąc do szkoły i spozniajac sie na wykład a potem mowie ludziom że nie mam dla nich czasu? :( :O

Gość Brunet Picasso II
Czkawko droga otóż właśnie.Rozmowa jak i temat był odnośnie wyjazdu do Australii.Ja zamiast pchać się na Antypody poradziłem wyjazd na jedną z którychś wysp Francuskiej Polinezji. Zaczęłaś tłumaczyć swój dystans do kwestii wulkanicznego charakteru tych archipelagów a potem żywiołowo opisywałaś swe lęki tektoniczne.Ktoś tam jeszcze rozmawiał z nami ale głównie dialog toczyliśmy My.Fakt to było w listopadzie.Heh jak ten czas szybko leci:O:classic_cool:Pozdrawiam!