Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Tak strasznie boje sie jeść sałatę - boję się obsesysyjnie że tam jest ślimak

Polecane posty

Gość Le Grand Vaporisateur
Czkawka to co napisałaś brzmi jak logika na pierwszym roku studiów [tajemnica państwowa]ych:classic_cool: Ale nie mogę być pewien.Wszak to czy palec ręka jest zależy od przyjętych na owo zagadnienie stosownych pryncypiów und tatuologii:classic_cool:

Gość trolllllejbus
Oj Czkawka! Z nieba mi spadłaś (to nie aluzja do Lulaby). Pomóż mi, proszę!! Boli mnie o tu! i jeszcze tam, o własnie tam! Co robić? Jak żyć?

Gość Le Grand Vaporisateur
tanatos2012 "spokojnie, tam nie ma ślimaka, tam jest mięsny jeż i ty go zjesz" :D:D:D:D:classic_cool:

Gość trolllllejbus
lula - aluzja - z nieba spadła (niczym tupolew), tak mi się z Twoimi lotniczymi zainteresowaniami skojarzyło.

te wszystkie twoje problemy i kwestie, ktore tutaj poruszasz maja taki glebszy sens :D myslicie, ze studiowanie filologii nowogreckiej ma sens?

moje tematy mają głębszy sens? :D zalałapas sie w ostatnich 5 minutach :D a czym sie rozni nowogrecka od starej? w kazdym razie grecki jest chyba fajny, miałam z nim mało stycznosci, ale do ogarniecia (łatwiejszy niż ruski)

Gość trolllllejbus
Czkawka, wiesz, że ostatnio byłem przekonany, że piszę z Tobą, a w pewnym momencie zorientowałem się, że w ogóle nie wiem co jest grane i z kim właściwie piszę. Ale ktoś doskonale znał nasze różne nicki i klucze.

Gość trolllllejbus
A może to mi się przyśniło?? Chmmm.. Już sam nie wiem.

stara to chyba ta mitologia itd a nowa to slang protestujacych z aten te ichnie literki mnie przerazaja, mialam problem z arabskim a co dopiero teraz jeszcze uczyc sie greckiego dlaczego kafeteria zarzuca mi zalozenie 10 tematow jak nie zalozylam zadnego :(

Gość Come On Over!
No i się wreszcie skończyło pisanie w co drugim poście -Prima Aprilis:classic_cool:

Gość trolllllejbus
O i znowu tu jest? Ktoś, kto nie wie o motywacji do loków :)

a tak widziałam zarzuciłes się tą tyczką Romana w kogoś kto mną nie był :D ale takie wpadki zdarzają sie nawet w kondomach Durexa :)

jakbym sobie poprzypominala to pewnie bym sie dogadala nie ma to jak blondynka w krajach arabskich za kazdym razem jak jezdze gdzies na poludnie to sie dziwnie czuje a co mamy myslec o HIV-ie?

Gość trolllllejbus
Widziałaś i nie grzmiałaś??

blondnyka? nie przypuszczałabym..nie wiem czemu wyobrażałam sobie Ciebie jako ciemnowłosą o ciemnej karnacji :D nie myslisz o Hivie? mnie to przeraża... dobrze, że moje ryzykowne stosunki odbywają sie tylko w głowie :D tak to już pewnie bym miała ale tak mysle o przyszlosci, że jak poznam nowego faceta kiedys to sie bede go brzydziła, na pewno bedzie zakażony :(

no jak to czemu? bo jest pilotem :classic_cool: to jak ja mam włosy ciemny brąz (bardzo bardzo ciemny ale nie czarny ) to z jakiej narodowości typem powinnam sie spotykać?