Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Tak strasznie boje sie jeść sałatę - boję się obsesysyjnie że tam jest ślimak

Polecane posty

Gość trolllllejbus
ale teraz 00:00 to Ty?

Gość trolllllejbus
no dobrze. Późno już więc: Niech ślimaki, ani tarantulle nie włażą pod Tfą koszulę. Niech tam raczej zagląda, ktoś Kto jak Rodger Corser wygląda. Pa Sra Ka

a Polak? bo zauwazylam że ładniejsi Polacy mają blondynki... no Niemiec to też fajny by był bo jednak blondyni juz mi sie nie podobają :D pamietasz tamtego z kliniarza z melbern co powiedizałas że stary? jeszcze jeden mi sie podoba : http://www.google.com/search?hl=pl&q=ashley+zukerman&rlz=1I7ADSA_pl&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=U9V4T-ClBa3P4QTt5dT_Dg&biw=1280&bih=603&sei=VdV4T-O9FsSo4gTRmY2ZDw tylko to nie Ałstr.

ha, nie zwróciłam uwagi na imie przy tak żydowskim nazwisku :D faktycznie niezbyt męskie? chociaż anglosaskie imiona są takie uniwersalne ...i dla kota i dla dziewczynki i dla chlopca i dla żuczka... prap jestes jeszcze bo mam wierszyk i ne wiem czy go użyc?

w sumie masz racje, takie uniwersalne to imie :) moznaby tak nazwac dzieci i wszystkie zwierzaczki adoptowane razem z nim

Gość trolllllejbus
jestem, zawsze grzecznie czekam na odpowiedź

a ja zawsze pod koniec mam problem z internetem! wrr ostatnio na jakimś temacie mnie rozłaczyło :o niech Cie senne trolejbusy przyłapią w stroju kusym :D może mało ambitnie ale liczą sie dobre chęci:)

Gość trolllllejbus
ŁOOOO MATKOOO, nie chciały by mnie widzieć w stroju kusym :D :D Pa Czkawko! Dzięki.

Gość trolllllejbus
przyorodzenia jak u walenia? - rozszyfrowałaś mnie, cholera :D

hmm brytyjczyk... Mitch Hewer? :D nie wiem jakos brytyjczycy z urody chyba nie słyną? może są fajni...ale czy atrakcyjni? zaraz niedługo obejrze 2 serie skinsów to moze stwierdze że brytole nie są tacy źli :)

Gość trolllllejbus
de sade ukrywam skrzętnie pod markizami :)

czy coś takiego jak :kusy męski strój istnieje w ogole? bo jak wpisuje http://www.google.com/search?hl=pl&q=kusy+m%C4%99ski+str%C3%B3j&rlz=1I7ADSA_pl&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ptp4T9zDJubV4QTKj4GdBA&biw=1280&bih=603&sei=qdp4T6z2MIfR4QT_2dDnDg to wyskakuje to a chciałam obejrzeć jakiegos ałstralopitka w przepasce :(

no dobra to juz nie bede Cie zatrzymywać bo widze,że powieki sie kleją jak również mi a rano wstac trzeba :( ale wieje! dobranoc Lulaby i dobrano Daktylu :)