Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_83

olśniona kochanka

Polecane posty

Gość ale ty przeciez dalej w nim
tkwisz - mieszkaszw w JEGO mieszkaniu, koles dobrze sie ustawil ma zone w jednym mieszkaniu i dziwke w drugi zyc nie umierac.

Gość O nie,nie, nie....
Przecież trwasz w tym dziwnym układzie nadal.... To akt desperacji.... Jesteś nadal kochanką, a jego żona w dalszym ciągu żoną. Poza tym mają dzieci. Myślisz, że to nic nie znaczy? Chyba, że dzieci go nie interesują. To wtedy nie będzie miał skrupułów..... Ale czy wówczas będzie dobry "wujkiem" dla twojego dziecka?

Gość O nie,nie, nie....
No tak - jeszcze alimenty ;-) Zapomniałam :-)

Gość O nie,nie, nie....
Nie zgodzę się z tym, że można tworzyć normalny związek z kochankiem. No proszę - nie przesadzaj :-) On ma żonę. Jak się czujesz wiedząc, że mieszka z nią i ich dziećmi?

Gość A czy mieszkanie
jest jego, czy też jego żony? Czy mają rozdzielność majątkową?

Gość Może mają słowną
separację i słowną rozdzielność :-D :-D

Gość O nie,nie, nie....
A mianowicie?

Gość au1999
:-). Widzę, że autorka zastosowała jedyny skuteczny środek na malkontentów: przyznać im rację :-). Wtedy się odczepią, i będzie można normalnie podyskutować :-)

zakładając ten temat liczyłam się z większym linczem więc i tak jest ok :) miałam dokładnie takie samo zdanie jak Wy jeszcze jakiś czas temu. dlatego tak dobrze Was rozumiem i oczywiście zgadzam się, ze macie racje. trwam - to fakt. ile jeszcze to będzie trwało? to się niebawem okaże.

Gość O nie,nie, nie....
Tylko jak z tym nie wyjdzie, to nie bierz się więcej za żonatego :-D

Gość O nie,nie, nie....
Ani nie daj się takiemu zbałamucić ;-)

Gość au1999
...i na dodatek widzę, że ten sposób działa...:-) Gdyby to było takie proste z kochankiem, co Majka? :-)

Gość koles au1999 a o czym tu
dyskutowac laska daje frajerowi kilka misiecy darmowej dupy. Jakby rzeczywiscie bylo big love to juz dawno by jesli nawet nie rozwod to zamieszkal w swoim mieszkaniu z nia. Jestem na 99,9% pewny ze nie odejdzie od zony... nawet jak ta da mu jakies smieszne ultimatum.

oj au1999 :) myślę, że kolejny będzie miał jeszcze gorzej. klawe życie to miał mój mąż - ale facet nie docenił :) teraz każdy następny będzie miał coraz mniej...

Gość au1999
Ale ta żona wydaje się być całkiem cwana. Jeśli dobrze zrozumiałem, przygotowuje się do tego, żeby postawić faceta przed wizją rozwodu. Jedyne rozsądne działanie z jej strony - co by facet nie zrobił, ona zawsze wygrywa - szach i mat.

klawe zycie ? nie badz mitomanka gdyby rzeczywiscie takie mial to by tak szybko dal ci rozwod? szczerze to chyba bylo mu na reke

Gość au1999
oj Majka :-) Tacy już jesteśmy...że nie potrafimy docenić tego, co mamy. I gonimy zawsze za tym, czego nie mamy. Uwarunkowania ewolucyjne :-). Zgadzam się z Tobą, że każdy następny będzie miał z Tobą gorzej :-). Robisz się coraz bardziej cwana :-).

wizją? jaką wizją? to już jest realne działanie w tym kierunku. tutaj nie ma za bardzo dyskusji o jakimkolwiek powrocie. a czy jest cwana? myślę, że trochę naiwna - tak jak zresztą i ja :)

Gość au1999
wizją? jaką wizją? to już jest realne działanie w tym kierunku. tutaj nie ma za bardzo dyskusji o jakimkolwiek powrocie. Jesteś pewna? Może i tak, choć mój wrodzony sceptycyzm każe mi przypuszczać, że u kobiet nie ma czegoś takiego jak "bezpowrotne" rozstanie. Zbyt wiele powrotów widziałem...Ale mogę się mylić, jak zawsze :-). Dlaczego uważasz, że jego żona jest naiwna? Bo się dała oszukiwać? To nie dowód naiwności. A jej działania zmierzające do rozwodu są dowodem na trzeźwy rozsądek: wie, że nie ma innego sposobu, żeby wyjść na swoje.

Gość bo co on ci tak powiedzial???
i kto tu jest bardziej nawiny??:D

koles au1999 a o czym tu nie będę Ci mówić jakie miał klawe życie mój mąż, bo jeszcze zacząłbyś marzyć o takiej kobiecie jak ja, a one nie są w Twoim zasięgu.

Gość coraz bardziej sadze ze to
prowo tego zjeba maciusiaaaaa :O:O

i masz sluszna racje matka z dzieckiem nie jest w moim zasiegu ani w obszarze zainteresowan :).

Gość au1999
Wiesz to od kochanka, czy od żony? Jeśli żona faktycznie kogoś ma, to sytuacja wygląda tak: - facet pokazuje się z Tobą wśród Twoich znajomych, więc ma gdzieś konspirację - jest na krawędzi rozwodu - jego żona już robi porządki, żeby rozpocząć nowe życie z innym ...i mimo wszystko facet zwleka z podjęciem decyzji co do swojej przyszłości z Tobą. Słabo to wygląda. Mój analityczny umysł mówi, że coś tu jest nie tak. ;-).

au1999 pisząc o naiwności nie mam na myśli tego, że dała się oszukiwać. zresztą nie chcę o niej rozmawiać. rozumiem ją bardzo dobrze. też bym pewne rzeczy robiła tak samo na jej miejscu.