Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.S-32

Były mąż mnie szantażuje:/

Polecane posty

Gość K.S-32

Witam. Mam pewien problem z eks mężem. Jesteśmy po rozwodzie 4 lata(bez orzekania o winie),mamy dwoje dzieci w wieku 9 i 6 lat. Rozstaliśmy sie,ponieważ w pewnym momencie wspólnego pożycia nie było Nam "po drodze". 2 lata temu poznałam mężczyznę,byliśmy w związku ponad rok,ale rozstalismy sie,bo nie chciałam z Nim wyjechac za granice,spotykaliśmy sie głównie u mnie w mieszkaniu. Nie wiedziałam,ze eks mąż przy okazji odwiedzin u dzieci zamontował mi kamerke w sypialni i nagrywał moje intymne chwile z tamtym partnerem. Teraz on mnie szantażuje,ze rozesle to po rodzinie(mojej),ze pokaze dzieciom jak skończą 18 lat "co wyprawiała ich mamusia" :( Czy moge to zgłosic na POlijcie? Tylko jak to udowodnic,bo on sie wszystkiego wyprze i mówi mi,ze mogę mu naskoczyć na kant ch....a :/

Gość K.S-32
Dodam,ze od pewnego czasu "nastawia" negatywnie starszą córke w stosunku do mnie,przekupuje ją prezentami,pieniędzmi,nakazuje mnie ignorowac,pyskowac,słyszałam jak jej mówił,ze"mama jest nic nie warta" obiecuje córce drogie wakacje,potem słowa nie dotrzymuje,robi jej wode z mózgu

Gość fp2nfo[
na policje

Gość K.S-32
jestem załamana nerwowo,córka zaczęła mi pyskowac,moje zdanie zupełnie sie nie liczy,powiedziała mi niedawno,ze chce mieszkać z tatusiem mój były mąż to potworny egoista,ludzi ma za nic,tylko on sie liczy i jego zdanie,inni to cytuje"debile i prostaki".

Gość Ewciiiiiiiik
Musisz nagrać te jego szantaże na minikamerkę ukrytą np. w zegarku albo czymś podobnym i iść na policję!

Gość K.S-32
Tak,nagrać i isc na POlicję,fajnie sie mówi,tylko,ze mieszkamy w małym miescie i jak na złość On pracuje w Policji,jest dzielnicowym:(

Gość Ewciiiiiiiik
To idź na policję w większym mieście!

Gość Ewciiiiiiiik
A tej córce daj mieszkać z ojcem jak chce, po co Ci w domu taka okropna gówniara, która Cię nie szanuje i nie chce z Tobą mieszkać!

Gość K.S-32
Córka do niedawna była cudowną,uczynną dziewczynką,teraz On jej tak miesza w głowie,ze swiata poza nim nie widzi ostatnio mój byly mąz wpadł w/g niego na "genialny" pomysł,zeby córka zamieszkała z Nim,i ja jemu bede płaciła alimenty bo "i tak niczego dobrego jej w zyciu nie naucze" :(

Gość daje dobre rady
nie daj sie szantazowac! ja bym powiedziala, ze mi to wisi i niech robi co chce, jemu chodzi tylko o przewage nad toba , seks to normalna sprawa i prywatna, niech sprobuje to rozeslac, a tyle odwagi to on nie ma skoro poniza sie do takich metod jak szantaz :D