Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nipsssxxc

Mogę założyc czarną sukienkę na poprawiny jako Pani Młoda?

Polecane posty

Gość zawsze mnie dziwi
Nie wypada to kraść i kłamać ;). Ubieraj się jak chcesz, w końcu to Twoja impreza.

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
NIE WYPADA , a jest to taki dzień , że nawet jak tylko raz założysz jakąś sukienkę to chyba nie zbankrutujesz . Do każdej okazji pasuje coś innego , studniówka tak ale nie wesele jeżeli nawet to poprawiny

Gość stara mężatka
wypada,bardzo ładna sukienka

a może inny kolor np łososiowy...czarna troche za smutna jak dla mnie ale wzor jest super...:)

Gość nie wypada czarnej
bo to taka jak na pogrzeb, na poprawiny nie musi byc biala ale jakas czerwona czy rozowa czy zielona byle nie ciemna

Gość oiuytf
nie czarna. na wszystkich poprawinach na ktorych bylam dziewczyny mialy biale/jasne ktotkie sukienki. czarny nie pasuke.

Wypada, nie wypada... Ludzie, nie róbcie cyrku! Niedługo cała przyjemność ze ślubu zniknie, bo jedna z drugą wymyślą setki zakazów i nakazów! Czarny kolor dobry, jak każdy inny. Autorko :) Sukienka kapitalna. Najważniejsze, żebyś ty dobrze się w niej czuła. A to, że jakaś panna widziała TYLKO jasne kiecki w dniu poprawin, to tylko znak, że głupie przesądy są bardziej zakorzenione, niż normalność.