Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpad

Mam 178 cm wzrostu i wyglądam jak frajer

Polecane posty

Gość odpad

Dotychczas na punkcie wzrostu nie miałem kompleksu, ale teraz byle szczyl ma 185 cm co najmniej, chociaż palą papierosy i w ogóle nie dbają o zdrowie. Jak można palić i być wysokim jednocześnie. Nie rozumiem tego. Patrzę tak na siebie i wyglądam jak idiota :( nawet na mieście w szybach sklepowych jak się zobaczę, to nadal taki niski się wydaje. Kobiety też jakieś takie wyższe się wydają. Spotkałem się z opinią, że 178 to nie jest mało, ale inni pisali, że prawdziwy mężczyzna zaczyna się dopiero od ok. 183. To w końcu jak to jest? Jestem wysoki czy nie? Odpowiedzi typu "średni wzrost" mnie nie interesują!!! albo wysoki, albo nie komentujcie :o nie znacie się. Jestem 100x mądrzejszy od tamtych wielkoludów i nie mam takich żałosnych chudych nóg jak oni. Trochę masy jednak trzeba, oni tej masy pozbawieni są.

Gość FrenczRap2012
co masz na myśłi w słowie Massy ? tłuszczu nikomuy nie trzeba ani tym niskim ani wysokim co innego jeżeli chodzi o przypakowanie

Gość odpad
Mam to na myśli, że moje nogi nie wyglądają jak ręce, a z wysokimi ludźmi zwykle tak jest. Te ich żałosne, szczupłe nóżki.

Gość Eowyn
Dla mnie taki wzrostu u faceta jest ok.

Gość FrenczRap2012
no tak tu sie zgodze hehe :D

Gość Yxjcsdn
Reprezantacyjny nie możesz być z takim wzrostem, ale jakaś kaczuszka może Cię zechcieć. Średni wzrost, nie wysoki wzrost.

Gość młoda_0
a pomysl o ziomkach 160cm hehehe knypy:) Ty jestodemnie 18cm wyższy i po mojemu jesteś ok:) bardzo ok!!!!:)

Gość Pablito, syn innego ojca
ja mam 181 cm wiec nie kazdy ma minimum 185 🖐️

Gość 23432423423
tak jesteś strasznie niski, tylko splunąc ci na głowe... masakra... jesteś frajerem, tępakiem i dupkiem

Gość ekhekheeeem
tępakiem i dupkiem - tylko . Nie jesteś taki niski ale w głowie raczej pustka :O przegrałeś życie 🖐️

Gość mięsny jeż a ty go zjesz
z perspektywy 193 cm Ci powiem, że wzrost to nie wszystko. Ale tekstem o tym jaki to jesteś 100X mądrzejszy od wyższych od siebie udowodniłeś, że jesteś tylko sfrustrowanym niewyrośniętym i niezbyt mądrym ćwokiem Adios

Gość młoda_0
23432423423- jesteś żalosny ;/

Gość atrakcyjna brunetkaaa
jestem atrakcyjna kobieta mam 172 cm moj facet ma 174 cm jest przeciętny z wygladu ale nie oddałabym go nikomu za żadne skarby Kazdy dziwi sie co ja w nim widze a ja go kocham za to jaki jest za to ze zycie z nim jest łatwiejsze i nie chodzi o zarobek bo płace ma srednia ale cenie w nim to ze szybko rozwiązuje problemy i wiem ze moge na nim polegac