Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina584839024

Czy mam nocowac z obcym chlopakiem????

Polecane posty

Gość karolina584839024
no wlasnie.. on na pierwszej "randece" spotkaniu chce sie przytulac .... no kurde nie kapuje go noo, powiedzial, ze na impreze nie chce isc tylko spedzic te dni ze mna "sam na sam" tak powiedzial! ja mu odp czemu, a on ze chcialby mnie poznac i tylko ze ,mna spedzic ten czas ... i pyta sie mnie czy ja cos do niego czuje, a ja mu mowie ze nie moge tego powiedziec bo jeszcze sie nie spotkalismy... hmmmm

Gość Ciasteczko22
"tylko on chce ze mna spedzic jak najwiecej czasu ,bo potem nie wiadomo kiedy sie spotkamy... " Sprawa jest jasna, chodzi mu o to żeby cię przeleciec i już więcej cię nie zobaczyc. Każdy wie że na odległoś nie ma sensu się spotykac, bo niby co jaki czas? raz w miesiącu? daj spokój dziewczyno, znajdź sobie faceta gdzieś bliżej siebie tak będziesz miała pewnośc częstych spotkań i w ogóle będzie to bardziej bezpieczne

Gość autorka jest upośledzona
"A trzeba troche samozaparcia zeby znalezc idiotke ktorej mozna powiedziec wprost urogające kobiecej godnosci teksty i ktora dalej bedzie wogole kontynuowala rozmowe bo jej ptasi mozdzek obelgi nie zidentyfikuje" NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ

Gość karolina584839024
myslicie tak jak ja! czyli mialam racje... chodzi mu o jedno.. POWIEM MU ZZE ALBO ON PRZYJEZDZA I WIDZIMY SIE W DZIEN, A NA NOC KAZDY DO SIEBIE, ALBO WCALE I TYLE CIEKAWE CO ODPOWIE. jak odpisze to dam znac jutro ;p

Gość kvkndfvfv
jak pierwszy raz to nie radziłbym żeby nocował to nie jest normalne, ani w porządku z jego strony; może faktycznie jest spoko kolesiem i nie przyszło mu do głowy, że stawia cię w trudnej sytuacji;niech zorganizuje się tak, by przez noc jechał, a wieczorem odjeżdżał lub niech nocuje w hotelu; jeśli go spotkałaś chociaż raz czy dwa możesz mu pozwolić, ale czemu piszesz o seksie jeśli go nie znasz wtf?

Gość lola55
A nie może Cie poznawać w dzień ? Wiesz przyjeżdża w nocy idzie się przespać do hotelu (oczywiście sam) a rano umawia się z Tobą i macie cały dzień dla siebie. Wieczorem odprowadza się grzecznie do domu i finito !

Gość karolina584839024
"No i dlatego chce Zebys mi poświęciła dużo czasu sam na sam" "zaufaj mi nic ci nie zrobie, bedzie dobrze" powiedzial... i ze szuka zony, ze chce stworzyc zwiazek, a ja mam dobre serce i jestemm sliczna i wogole ble ble ble....

Gość karolina584839024
no przeciez o tym mowie, ze za dnia sie widzimy a w nocy kazdy do siebie, ale on nie chce... napisze mu ze jak taka opcja mu nie pasuje, to znaczy ze mu na mnie nie zalezy i niech spada i nie zawraca mi glowy ! a o seksie wspomnialam dlatego, ze on wydal mi sie podejrzany, ze tak pisze do mnie, od razu kochanie itp... to mnie odrzuca..troche

Gość dziewczyno, czy ty naprawde
jestes taka naiwna? Zaden facet z klasa nie zlozyłby takiej propozycji. Daj soebie z nim spokój. A jak mu bardzo zalezy, nich kombinuje, w jaki sposób sie toba spotkac w dzien na 3 godziny> Krakow nie Australia, o czym on mowi, co za wymagania. To prawdopodbnie jakis naciagacz naiwnych panienek.

Gość kvkndfvfv
to jest chyba prowo bo nie ma tak tepych dziewczyn; jak chcesz skończyć z rozerwaną cipą to idź on cię tylko przytuli i pokocha kurwa co za frajer, a ty nie lepsza

Gość csdf
po takich tekstach, to bym w ogole nie chciala sie z nim widziec. dziewczyno, nie spoykaj sie z nim, bo biedy sobie narobisz:O

Gość karolina584839024
przeciez ja nie jestem naiwna... i wiem o co mu chodzi ale chcialam innych ludzi zapytac, bo nie bylam pewna co o tym myslec ;p on dzwoni do mnie i pyta, kiedy sie spotkamy. a jak dzisiaj do niego sie nie odezwalam, to napisal "wiedzialem" a ja na to "co wiedziales" on"ze ci na mnie nie zalezy bo nawet nie napisalas smsa co u mnie, tzn ze o mnie nie myslisz, a ja c iagle czekam na odzew od cb" hmmm takie gadanie

Gość csdf
o jezu:O urwij z nim kontakt, jeju, trzeba ufac swojekj intuicji.

Gość karolina584839024
kurde zaluje teraz ze a nim pisalam, ze ma moj numer telefinu i wogole... ciekawe czy on odpusci i juz sie nie odzewie jesli sie nie zgodze czy co zrobi hehe on sie mnie pyta "czy ja dam mu szanse" czy nam sie uda byc razem, bo on zna 2 pary, ktore na poczatku zwiazku mieszkaly daleko od siebie

Gość z nim jest coś o wiele
bardziej nie tak, niż tylko chęć seksu to, co opisujesz, świadczy o jego poważnych problemach psychicznych

Gość o tyle o ile
boże i na dodatek maruda z niego .. Nie daj sie!

Gość karolina584839024
wiecie, ja myslalam na poczatku ze on ma depresje ;p bo naprawde wogole mowi do mnie"co mi jezcze powiesz" ... i pisze rano smsy milego dnia itd

Gość kvkndfvfv
ja bym mu napisał, że poznałaś kogoś, ale jak chcesz to niech przyjedzie, tylko nie chodź z nim do hotelów trzymaj się z nim w klubie, kawiarni czy na mieście

Gość karolina584839024
chcial zebym wykupila do niego pakiet zebuysmy codziennie rozmawiali przez tel i sie lepiej poznali, ale ja nie wykupilam, bo mu powiedzialam, ze do piero jak kiedys tam sie spotkamy to wtedy. On prosil mowil ze odda kase za to. Tez prosi mnie teraz zebym ja z nim w tym hotelu zostala... naprawde mam jego konto na tym portalu, ale nie bede pokazywac haha

Gość karolina584839024
ale heca, teraz sie smieje z tego, yyyhm a moze to schizofrenia... przypomnialo mi sie owatku w telenoweli Klan, jak chlopak Oli ten Norbert mial takie schizy.... ojej

Gość karolina584839024
powiedzcie co o nim myslicie?????????????????

Gość karolina584839024
Co o tym kolesiu myslicie?????????????

Gość z nim jest coś o wiele
JUŻ CI KURWA DWIE STRONY PISZEMY, CO O NIM MYSLIMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kvkndfvfv
dziwny kolo wali teksty monotematyczne, cham, dziwak, nie mogę powiedzieć o nim dobrego słowa po tym co napisałaś oprócz tego, że przyjedzie kilkaset km

Gość csdf
no widac, ze albo to taki typ debila z tekstami tylpu wlansie:co mi jeszcze ciekaweo powiesz?" lub" dlaczego koleznka taka smutna?", albo ma problemy emocnjonalne, czy psychiczne albo to wszystko jest zmaierzone i pochodzi z takiego marginesu spolecznego, dla ktorego takie teksty sa normalne normalny nie jest i ja bym sie od niego trzymala z daleka i oby z czasem zapomnial.

Gość karolina584839024
aha i on powiedzial, ze ma juz dziecko... wpadl jak mial 18 lat i powiedzial, ze nie mam sie czego bac bo on juz drugi raz wpasc nie chce, tylko chce zalozyc swoja rodzine i poznac fajna dziewczyne i z nia zamieszkac

Gość kdnvjknjknw
A jak masz na nazwisko? :P Bom z Koszalina :P

Gość csdf
:D:D:D:D:D:D nie chce juz wpasc? za 1 razem pewnie tez nie chcial wpasc. jeau, nie on jest po prostu glupi i tyle:D

Gość psychol jakiś
patologia, pewnie trochę upośledzony umysłowo

Gość karolina584839024
omg... powiedzial tak "nikt nie chce ze mna zamieszkac" a ja mu na to "to kogo pytales o to, ktorym numerem jestem? ja pytalam w zartach" a on odpisal, ze jestem 5 ... wogole ja jestem taka dowcipna i duzo z humorem pisze a on tego nie rozumie...