Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina584839024

Czy mam nocowac z obcym chlopakiem????

Polecane posty

Gość karolina584839024
no glupi ... kurde naprawde.. a dzisiaj napisal, ze mu przykro, ze jestem na gg i sie nie odzywam do niego " Mowilem że moje serce należy do ciebie ale dla ciebie to widocznie nic nie znaczy" tak napisal

Gość karolina584839024
no nie wiem czy mu naprawde troche zalezy na mnie czy nie... dziwny typ

Gość kvkndfvfv
nie dogadamy się żegnam

Gość Fantastyczna
strasznie dziecinny twn gość, na dodatek mało inteligenty :D teksty ma jak mój kolega z gimnazjum :D

Gość karolina584839024
no niewazne... koncze juz ten watek i wogole jestem ciekawa czy bedzie chcial przyjechac na jeden dzien czy nie ;p

Gość karolina584839024
powiedzialam mu ze mowi jak 15 latek, a on sie smial ;p

Karolino!! Wspólne spanie czy sex na pieerwszym spotkaniu to nic dobrego ci nie przyniesie ani też jemu. Zrobisz jak zechcesz ale to nie jest dobry pomysł bo wyjdziesz na taką łatwą , ktora daje być może każdemu. Tak On może sobie o tobie pomyśleć. Jeśli on już teraz mówi ci że chciałby spędzić z tobą noc i uprawiać sex to daj sobie znim spokój!!

Gość andrzej567
Jak długo kontaktujecie się na portalu i jak często. moze to coś podpowie?

Gość weronikaijejswiat
chodzilam z takim chlopcem, okazalo sie ze cpal. Teraz mnie odrzuca jak slysze takie teksty "wiedzialem" "ze Ci na mnie nie zalezy". Od razu koncze znajomosc

Gość Midlands and we
A co jak cie zgwalci? Bog jeden wie kto to jest, bo w necie mozesz byc kim chcesz. Najlepiej zerwij ta znajomosc

Gość karolina584839024
no on mowil o przytulanie co za dziwak... ach tam juz niechec do niego czuje teraz i chyba sobie daruje, ale on dzwoni i pisze

Gość karolina584839024
przeciez ja juz postanowilam, ze jak sie z nim spotkam to tylko dniami, ale juz teraz nie wiem czy wogole tego chce, moze faktycznie cpa albo cos... mowi ze jest samotny i chce miec dziewczyne i z nia zamieszkac

Gość Midlands and we
To nie on dziwak, tylko ty naiwniara.

Gość karolina584839024
bo moglam mu dokopac ale jakos bylo mi go zal... troche on taki przygnebiony... tylko praca i dom ... yhm

czy facet mowsi cos zrobic dla dziewczyny zeby go pokochala albo sie jej spodobal czy raczej tp jest tak ze ktos sie podoba bo tak i juz a nawet moze was niuezauwazac wcale a i tak go pokochacie czy cos ze mna jest nie tak bo z mojego doswiadczenia moglbym pomyslecv ze kobiety nie lubia facetow wogole nie sa im do niczego potrzebni i nie chca z nimi spedzac czas bo nie zauwazylem zebym sie ktoras dziewczyna lubila ze mna byc albo mnie potrzebowala do czegos

ale głupoty gadacie, jej i ci się stanie jak przenocuje może Cię nie zję. Chyba to normalne ze po takiej długiej drodze nie bedzie mu sie chciało nigdzie wychodzić. nie wiedze w tym nic dziwnego!!

Gość karolina584839024
moj temat naprawde sie rozkrecil... dzisiaj dostalam od niego smsa " milego dnia ksiezniczko" ;p hehehe

Gość klementynka007
Kobito może to jakiś psychol

Gość klementynka007
nie ryzykowała bym na Twoim miejscu,według mnie to niest dobry pomysł,by zawierać takie znajomosci

Gość Apasz24.,
Chce sobie poruchać ..., szkoda chłopaka, taki kawał drogi będzie jechał, nastawi się już na nocny seks a tu co ? NIC :D... hehe, to się skończy tak szybko jak się zaczęło :)

Gość karolina584839024
no wlasnie... mowilam mu, ze potem i tak sie spotkamy nie wiadomo kiedy.. o powiedzial, ze to juz bedzie zalezalo ode mnie, czy on mi sie spodoba w realu.. bo jak tak to zamieszkamy razem haha tak powiedzial ???!!!!

Gość karolina584839024
smiech na sali, co? ze tacy ludzie sa wogole i bezposrednio mowia, ze chca spedzic noc.. on chce spedzic noc w moich ramionach xDDDDDDD

Gość karolina584839024
ojej moze faktycznie ma cos z glowa...

Gość karolina584839024
On do mnie dzwoni ciagle... nie wiem co robic...