Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okradziona

Złodziej w rodzinie...

Polecane posty

Gość Okradziona

Znikneły mi pieniadze które odkładam na wakacje. Nie mala sumka bo 1tyś euro. Nie odkładałam je na konto bankowe ale trzymałam w pokoju. Nie było żadnego włamania, nikt obcy się nie krecił w domu a wszyscy domownicy wiedzieli, że mam kase w pokoju.. Nie wiem kto mógł mi to zrobić, kasa się nie rozpłyneła w powietrzu a ja jej nie wydałam bo mam wszystko zapisane na co brałam, ile dawałam i ile powinno być. Czy jak pójdę z tym na policję to czy oni coś zrobią? Nie chce robić w domu wojny ale niestety sytuacja mnie do tego zmusza bo to nie jest 50zł tylko 4000tyś zł!! Jak myślicie? Policja cos wskóra?

Gość Godejwa
powiedz przy obiedzie , może winnemu stanie w gardle.

Gość Godejwa
nie wyśmieją , ale w domu będziesz miała atmosferę:( , będzie dochodzenie , wezwą wszystkich , przesłuchają i dupa:(

Gość Okradziona
Ale oni to wiedzą! Każdy dzien poruszam ten temat. I naprawdę wkurza mnie juz to. Bo móglby sie ten ktos przyznać i jakoś by się problem rozwiązalo.

przecież jak wzieli tą kasę to prędzej czy później zaczną kupować sobie jakieś nowe rzeczy

Gość Okradziona
No faktycznie super kawał :-/ Ja pójdę z tym na policję. Trudno atmosfera będzie zepsuta ale co ja poradzę :-/

Gość Chrystman
A skąd miałaś tyle kasy ?

pójdź na policję no i następnym razem kasę wpłać na konto wtedy masz spokój.

Gość Okradziona
W sumie to mam podejrzenia bo siostra kupiła sobie nowy tel nie byle jaki ale podobno dostała kase od chłopaka i on też tak twierdzi.. Tylko, że to akurat w poniedziałek po tym jak kasa zgineła.. Ale to tylko moje przypuszczenia..Nic więcej...

Gość dfgg
A nie zapraszałaś do swojego pokoju znajomyh czy chłopaka?

Gość kkkiiikkkaaa
A z kim mieszkasz i kogo najbardziej podejrzewasz?

Gość Okradziona
Chrystman pracuję to mam.

Gość Okradziona
Faceta nie mam. Przychodzi do mnie tylko przyjaciółka ale ona nawet nie wiedziała, że trzymam kase w domu.. Jedynie ta siostra.. ale nie chce mi sie w to wierzyć.

Gość Moze byc roznie, znajomy
Mieszkal z 2 kolegami w mieszkaniu, zginal mu portfel, gosci nie bylo. Ukradl jeden z nich zatem, policja nic nie zrobi bo nie wie ktory - sprawa umorzona

Gość Godejwa
a rodzice co , nie wkurzyli się? Przecież powinni zareagować jakoś.

Gość Okradziona
Hm.. a wykrywacz kłamstw? Kurcze no własnie boje się, że policja nic nie zrobi skonczy się na przesłuchaniach a atmosfera w domu będzie totalnie rozwalona.. :-/ No ale co? Przeciez nie moge tak po prostu odpuścić.

U mojego kolegi ciągle babci gineła kasa,okazało się że to najmłodsza z nich

Gość fghwer
to odbierz siostrze tel i tez się wyprzyj, odbierz od nich równowartość tych 4 tys sprzedaj rzeczy i wstaw sobie do pokoju kasę pancerną albo drzwi antywłamaniowe to wina rodziców, wychowali złodziejów, niech oni oddadza ci kasę powinni to wziąc na klatę

Gość Okradziona
No rodzice się wkurzyli. A tym bardziej jak powiedziałam im o policji, że zrobię zamęt...

Gość Moze byc roznie, znajomy
Gadalas z rodzina? POwiedz ze jesli w 5 dni sie nie znajdzie, idziesz na policje i sciagna odciski palcow

Gość Okradziona
Ale nie mam w 100% pewności, że to ona! Nie złapałam jej za rękę. To są tylko moje bezpodstawne domysły..

Gość Okradziona
Oni wiedzą o policji, że po świętach pójdę to zgłosic i wmawiają mi, że to nic nie da.. Dlatego się Was pytam czy nasza kochana polska Policja coś zrobi z tym??

Gość Okradziona
Coś tam dostaje za praktyki bo się uczy ale to są małe kwoty..chyba 130zł miesięcznie..

Gość dfgg
Powiedz siostrze na osobności, że wiesz, że to ona ukradła. Blefuj, może zmięknie.