Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona_niczyjaMmm

jestem młoda i głupia,wiec proszę o pomoc/radę mądrzejsze kobiety

Polecane posty

jak byłam młodsza i szlam do szkoły jak zobaczyłam jakiegoś psa tez zawsze oddawałam mu kanapkę,.do momentu kiedy nie dostałam opier..od jednej babki ze daje jej psu jeść..łasił sie i wyglądał na samotnego wiec skąd mogłam wiedzieć :p

Wiesz co niepotrzebnie . To jak najbardziej zaleta chociaż mam taki fajny cytat . "Każdy jest głupcem w obliczu swoich marzeń" To są jak najbardziej prawdziwe słowa . Takie prawdziwe i powiem Ci , że ten cytat strasznie mi się spodobał . Według mnie jak ktoś ma wyobraźnie to cudownie . W mojej opinii człowiek z wyobraźnią może osiągać wielkie rzeczy . Ma przewagę nad takim zwykłym człowiekiem . To jest coś dodanego . Jakaś wartość

Gość pararaaam
karolino słyszałaś kiedyś o sektach ? oni znajdują osoby z dużym deficytem uczuć , następnie otaczają ja wszechogarniającą miłością a kiedy ta osoba jest już przeszczęśliwa , że znalazła tak wspaniałych ludzi to zaczynają ją wykorzystywać wypisz wymaluj ty , tylko , że nie trafiłąś do sekty tylko do swojego chłopaka

Jakby karmiła tego psa to byś nie dawała . Jakaś dziwna baba . Powinna się cieszyć . Że wyda na prochy i wódę podczas gdy Ty dajesz mu jeść :D Wybacz wyobraźnia mnie delikatnie poniosła . Jednak tak jak mówiłem dla mnie to miłe zachowanie . Strasznie słodko to wygląda

Nie odpisujmy pewnym ludziom :) jesteś za ? Nie daj się wyprowadzić z równowagi pewnym osobom . Zachowaj spokój i powagę . Bardzo Cię o to proszę . Nie reagujmy na pewne osoby

Jesteś wrażliwa i nie ma w tym nic złego . Potrzebujesz miłości . Każdy jej potrzebuje niezależnie od tego jak jest twardy . Ty jej potrzebujesz więcej i nie ma z tym problemu . Uwierz , że będzie dobrze . Wszystko się ułoży

Gość pararaaam
znam lepszy cytat , z szekspira : "słowa słowa słowa"

Jestem autentyczny ... Nie ważne ile będziemy pisać . Będę starał się by było dobrze . Możesz być tego pewna

Gość pararaaam
poczytaj to czytam co tu piszesz i doszedłem do wnniosku , że jesteś bardzo wartościowa i wrażliwą osobą , która potrzebuje dużo miłości , ale nie zaznała jej bo osoby , na które trafiasz wykorzystują twoją wrażliwość podoba się ? to tylko słowa , które nic nie znaczą , po pierwsze d;llatego , że cię nie znam, a po drugie bo takie coś można napisać o każdym

Niestety , ale widzę , że zachwiana została równowaga . Wiesz jeśli boisz się czegoś . Pisania ze mną . Nie musimy tego robić . Świat się nie zawali . Nie będę zadowolony , jednak chyba lepiej skończyć pisanie niż być w błędzie nie ufności . Przemyśl sobie to . Jeśli mam być powodem Twoich złych odczuć to niech się to zmieni . Jeśli tego chcesz

opuszczona_niczyjaMmm mam wrażenie że wcale nie jesteś taka głupia. Pisząc ten temat dobrze wiedziałaś co powinnaś zrobić i tylko chcesz usłyszeć zapewnienia od innych ludzi żeby dodać sobie otuchy i odgonić strach przed samotnością.

Jak mam Ci to udowodnić ? Jak chcesz bym Ci udowodnił , że Cię nie nabieram ?

Gość pararaaam
dziewczyno czy ty rozumiesz ,że żeby umieć oceniać innych ludzi to trzeba samemu mieć poczucie własnej wartości ? wtedy nikt ci nie wmówi , że jesteś beznadziejna albo wspaniała , sama będziesz to wiedzieć , i tak samo będziesz umiała w lot ocenić innych

Gość pararaaam
a co twojego adoratora to jedno jest pewne bez wątpienia jest autentyczny i tego właśnie bałbym się najbardziej :)

Jest to możliwe . Ja jestem normalnym chłopakiem . Niczego nie oczekuje pisząc z Tobą . Dobrze nam się rozmawia . Chociaż po tym niedowierzaniu teraz mam mieszane uczucia . Chciałem dobrze i nagle boom jestem zły . To nie fajne . Niczego Ci nie obiecam . Nie jestem w stanie . Jedyne co mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością to to , że nie mam i nie miałem intencji w żaden sposób Cię skrzywdzić . To się nie zmienia . Jednak jestem trochę zmieszany mam nadzieję , że zrozumiesz

Gość pararaaam
popatrz natą sytuację tak : jesteś z chłopakiem , z którym tak naprawdę nic cię nie łączy poważnego , mam na myśli np ślub , dzieci , wspólną hipotekę , to ostanie podobno łączy najlepiej :) , i nie możesz się go pozbyć , a co by było gdybyś włłaśnie to wszystko miała , ślub dzieci i facet by cię tak olewał , to co byś zrobiła ?

pararaaam-->nie wiem co bym zrobiła..nie mam pojecia..wiem ze nie lacza nas az tak powazne sprawy ale jednak to tez jest ciężkie do wykonania ..mogę sobie tłumaczyć ze na szczescie nie mamy ślubu,dzieci itd

Zapomnijmy ? Co by się nie działo to i tak Ty będziesz miała na mnie już oko . Będziesz studiować każde moje słowo . Niestety , ale tak będzie . Jednak wiesz co ? Nie mam powodu by Ci udowadniać czy jestem z sekty co jest dla mnie dziwne . Czy też nie . I tak teraz jak napiszę , że nie jestem będę tym złym . A jak w jakiś dziwny sposób okazałoby się , że jestem to jeszcze gorzej . Dziwna sytuacja