badzia 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Gugaaa - i jak sa wyniki? pewnie beda kolo poludnia co? to jak dojdziesz do 8 to sie przefarbuj :) ja musze sobie jakas nagrode wymyslec jak dojde do tej 7ki, coby motywacje zwiekszyc :) ale i tak sie ciesze,ze waga nie rosnie :D to jakie nagrody sobie fundujemy? :) a reszta dziewczyn jaki pierwszy cel + nagroda? :) ja po tiffany waist of course;) i cwiczenia stojace z ciezarkami - ja Cie :D do tego jeszcze : no more fat back tiffany i sie zmachalam :D ide przerwac dziecku bajki, i sie troche pobawie z nia bo biedna sie nudzi jak taka pogoda.. :* do zobaczenia Laseczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 zdałam na 4 :D Szczupła ja robię nawet więcej przerw, cwiczę czasem co 2 dzień czasami kilka pod rząd, zależy jak mi się ułoży ja mam hantle 1kg, ale z trenerem wczoraj po 6kg na łapę myślałam, że umrę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 6kg..o mamo ! mi tam dobrze z moimi 1kg ;) GRATULACJE GUGUS :) z glowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 migrena mnie dopadla..dobrze ze rano pocwiczylam cos bo teraz juz padam.. i walcze,zeby juz dzis nic nei jesc :))) milegoo dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 ale ciiiiszaaaa :) ide spac! o! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Nie jestem w stanie przeczytać waszych postów dziś. Sorry :( Ja niedawno wróciłam do domu :/ Ok. 17 odebrałam dziecko, spędził ze mną ost godz. pracy. Później pojechaliśmy po tate i tam zjedliśmy kolacje/późny obiad(pie z sałatka z pomidorów) potem zrobiliśmy zakupy i pojechaliśmy na basen (znalazłam inny i jeszcze bliżej domu) Dzieci już śpią, w końcu cisza i spokój :) Ja padam na twarz bo wcześniej ćwiczyłam (1godz tylko, ale dużo z ciężarkami) a w pracy miałam taki dzień, że cały czas byłam w ruchu. Nogi mi w d... wchodzą. Nie mam siły na nic... Masakra :) A muszę wstać o 6 najpóźniej bo jadę przed pracą na basen. Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 badzia :) ja też ;) O! LoL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 aloooł ja dzis wczesnie zaczelam, bo Moj na grzyby pojechal i o 6tej mi Dziecko obudzil :D ale przez to juz po owsiance, kawie i ciastku wszyscy pojechali, wiec moze troche pocwicze.. Szczupla - gratki za takie poswiecenie ! mi sie by chyba nie chcialo... ;) ale dlatego pewnie mi waga stoi :) dobra, lece cos porobic..potem moze jakies zakupki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Hej! Guga, gratuluje zdanego egzaminu ! ;) Badzia, masz jakies proszki na migreny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Hejka :) W końcu i ja znalazłam chwilkę żeby zajrzeć do Was. Tak jak pisałam przedwczoraj byłam na tenisie i miałam niezły wycisk, choć technicznie nie było najlepiej :) Później miałam spotkanko i wróciłam bardzo późno a wczoraj cały dzień byłam w pracy i przyszłam taka padnięta że zasnęłam już po 21. A dziś już po śniadanku, i umówiona jestem do koleżanki na kawę a później planuję pobiegać no i jeszcze na noc do pracy trzeba iść. A co do mego kolorku włosów, to jestem ciemną blondynką , i zawsze były jakieś tam blond pasemka, a teraz na głowie jest ładny czekoladowo-rudy kolor, jakiego nigdy nie miałam :) No i jestem przed @@@ to fatalnie się czuje i waga pewnie pójdzie w górę ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 heeej pare cwiczonek zaliczonych, a teraz do sklepu ;) Karolina - jakos po ciazy migreny mi sie zmienily - tzn mam mroczki przed oczami jeszcze przed bolem, a kiedy sie skoncza to zaczyna bolec..przed ciaza to bralam w tym momencie procha. a teraz klade sie, potem pije duza ilosc kofeiny..i jakoss idzie wytrzymac - oczywiscie jak siedzisz w domu, bo jesli mam cos zrobic - to od razu biore bo nei ma na co czekac troche zawile tlumaczenie, ale jesli chodzi o prochy - to dziala na mnie saridon z kofeinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 hej wczoraj dostałam wiadomość, że nasz kupiec na mieszkanie dostał kredyt :D więc teraz to już kwestia dni i zamykamy temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 alexandria, to fajnie taki kolor musi wygladac :) badzia, tez mam czasami takie bole glowy,a le to nie migrenowe, tylko mialam zapalenie nerwu trojdzielnego i czasami wraca. Wtedy 3x cwiartke Neurotopu biore. guga, to kiedy remont? Moze sie zalapie, zeby pomoc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Karola zaczynamy 08 X wcześniej się nie da bo nasz wykonawca ma zajęte terminy oczywiście najpierw dach, czekam na dekarzy mieli zacząć w tym tygodniu, no ale cisza na razie po 20 X będą nam robić kominek z rozprowadzeniem ciepła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 uuuu Guga musisz byc szczesliwa ze niedlugo zamkniecie tematu..! wiecie co... te reklamy http://www.gotujmy.pl/polskie-dzieci-sa-coraz-grubsze---doganiamy-usa-,artykuly,13298g1.html sa takze motywujace dla mnie... :) nie chce zeby moj Babel byl gruby... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 hej to żeby nie było tak nudno i wzorowo to wczoraj niestety dałam plamę zjadłam 4 muffiny, które upiekłam dzisiejszy dzień poświęcam na spalenie ich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Hello Ja wczoraj o 7.00 rano basenik przez godz. Pozniej praca, praca ( ciagle w ruchu bo unikam siedzenia w aucie I sie nachodze) W domu byłam ok 18. Pozniej kolacja, wizyta u kolezanki i w łóżku byłam przed 22... ZAsnęłam w 5min. Nawet kompa nie włączyłam..s Pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 uuu widze maly ruch :) mam nadzieje,ze nie oznacza on,ze u nas klapa ! sama nie mam wzorcowych dan, ale trzeba sie tzymac :) PAMIETAJCIE PANIE, ZE TYMRAZEM MUSI SIE UDAC :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Badzia, co ty, jaka klapa ;) Jest dobrze będzie lepiej! :D Ja wczoraj na basenie miałam branie :) a koleś fajny, fajny :P Dziś idę wieczorem bo mam dużo zajęć a na 7( musze wstać o 6 żeby sie wyrobic i dojechac) zaspałam.. :) Idę ćwiczyć, co u was panienki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 ja żadnej klapy nie ogłaszam stało się zaraz jadę to spalić a wieczorem dodatkowo basen UDA SIĘ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 no to mi sie podoba :)))) TAK TRZYMAC! UDA SIE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 elo wróciłam z siłki dałam sobie wycisk :D na obiad rybka z sałatą teraz kawaaaa komu nalać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Ja właśnie piję zieloną herbatkę, to za kawkę dziękuję :) w Nocy pracowałam, pospałam i musiałam jechać zrobić większe zakupy bo pustki w lodówce, a teraz chwilka odpoczynku i kijeczki o 17 - tradycyjnie dwie godzinki. A wagę na razie omijam bo zaczynam @@, ale i tak rewelacji by nie było, bo ruchu mam dużo ale dietkę muszę bardziej podkręcić bo inaczej to sukcesów nie będzie, ale się nike poddaje i walczę dalej ze swoimi słabościami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 no to jadę na basen odezwę się po buźki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Hej! Badzia, my sie nie poddajemy, walczymy caly czas :) Ja czasami nie mam nic ciekawego do napisania i dlatego tylko czytam :) Dzisiaj caly dzień na wyjezdzie, mialam mega ochote na szaszlyk z grilla, ale zawsze jak mam smaka na cos, to tego nie mozna zjesc po drodze :) Stanelo na piersi grillowanej i podwojnej porcji salatki z bialej kapusty. Dla mnie to sukces, ze od jakiegos czasu tak jem, jak gdzies jedziemy, w zeszlym roku bym sie usprawiedliwiala, ze przeciez to wyjazd i moge zjesc cos smazonego z frytkami.. Obecnie nie jest mi to do szczescia potrzebne. O, sklamalabym, zjadlam od meza plasterek podmazonego ziemniaka :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 hej hej dziś ma padać i być zimno wczoraj się dogrzewaliśmy takim elektrycznym grzejnikiem coś mi się zdaje, że niebawem włączamy piec Mieliśmy dziś jechać do Juraty do znajomej Mamy ale w taką pogodę odpuszczamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 śpita ? ;) porobiliśmy w ogrodzie, oczywiście tyle ile da się z rocznym dzieckiem :D Tomek ściął 4 drzewa, które dawały minimalne ilości owoców a ja cięłam gałęzie, nie czuję dłoni :) Iga tak się wymęczyła biegając w ogrodzie, że zasnęła przy butli od razu :D relaks teraz, zupka kalafiorowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandria 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 witam właśnie wróciłam po dwugodzinnym treningu na korcie tenisowym i wypompowana jestem, popijam kawkę i odpoczywam :) a jeszcze trzeba trochę chałupkę ogarnąć, i jakieś jedzonko na weekend zrobić bo jutro pracuję ale na razie muszę odetchnąć a za oknem zbierają się chmury to pewnie już dziś nigdzie nie wyruszę sobotnie popołudnie spędzę w domciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 heeeeej coraz mniej czasu na siedzenie na cafe;/ a jeszcze sie zapisalam na Salse Solo:) hehe ciekawe czy fajne bedzie ;) ten tydzien bedzie tez ciekawy - impreza/goscie na okraglo - takze zobaczymy jak z pisaniem bedzie ;/ do dietki - mogloby byc lepiej;/ a w ruchu - przerwa.. takze nieciekawie ale patrze na Was i moze mi motywacja wzrosnie ;) Karolina - gratulacje spadku...! ja Cie ja tez chce juz ruszyc w dol.. dobranoc :) ide z Mezuchem spedzic wieczor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Wrzesień 23, 2012 hej nie ma co się przejmować zawsze jest bum a potem lekkie rozluźnienie ja jeszcze póki się da to robię w ogrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach