Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonaprawdezalosne

Zauwazyłem, że facet zaimponuje kobiecie tylko wtedy kiedy

Polecane posty

Gość tonaprawdezalosne
przestancie pierdolic, ze faceci patrzą tylko na wygląd :O bo.. po pierwsze to kobiety dużo bardziej patrzą na wygląd niż faceci... wiele kobiet ze wzgledu na wzorst z miejsca dyskwalifikuje faceta, a odwrotnie? nie ma czegos takiego aby facet olał kobiete bo ma nie taki wzrost albo za małe piersi czy cos tam.. wiec akurat wyglad to tez domena kobieta, ale powiedzmy ze nie bede wchodzil w ten temat chodzi o to ze dla kobiety bez apelacyjnie najwazniejsze są pieniądze jestescie kurwami i taka jest prawda, nie wiem czemu tutaj sie bronicie i próbujecie odwrocic sytuacje :O i po trzecie... facet nie patrzy na wyglad jakos szczegolnie, nie znam goscia który by np mowil "moja laska musi wygladac jak doda.. musi mnie tak podniecac" nie ma czegos takiego wystarczy ze laska po prostu nie jest gruba (to chyba logiczne nie?) i dobrze jak jest po prostu ladna... nic wiecej!! czy to az tak wiele? wiec przestancie szmaty jebac o wygladzie bo akurat wy patrzycie na niego DUZO DUZO BARDZIEJ

Gość
Grubo sie mylicie w niektórych kwestiach

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
drogi autorze tematu to powiedź nam proszę, na co patrzą mężczyźni? Skoro nie na wygląd (buhahaha), i nie na kasę (buchachacha).

Gość tosmutnenaprawde
napisalem, ze na wyglad patrzą ale pod takim względem aby po prostu nie była gruba.. i była w miare ładna -to chyba nie są wielkie wymagania ?? co do tego.. ? aby miała poczucie humoru, nie była głupia umiała się zahcowiać i miała klase.. kobieta o takich cechach z wygladem jakim opisalem (czyli nic nadzywczajnego) moze juz przebierać w facetach facet zaś aby przebierał w kobietach musi być bogaty i przystojny.. jest roznica ?

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no nie zauważyłam, żeby takie dziewczyny jak opisałeś mogły w facetach przebierać. Za to analogiczny facet, czyli nie brzydki i poukładany pod kopułą to już dawno zajęty jest. Przy czym nawet może być lekko misowaty. Panie lekko misowate są z góry zaliczane do pasztetów.

Gość to naprawdę żałosne
łosiu wyciągnij wreszcie końcowy wniosek i nie udawaj debila: kobieta wystarczy że nie jest gruba, facet wystarczy że jest zaradny i mają partnerów. coś ci nie pasuje jeszcze?

Gość jhryjrkuy
/// no nie zauważyłam, żeby takie dziewczyny jak opisałeś mogły w facetach przebierać. Za to analogiczny facet, czyli nie brzydki i poukładany pod kopułą to już dawno zajęty jest /// to chyba źle patrzysz.. albo inaczej nazywamy kobiety ładne. dla mnie kobieta ładna to taka np o rysach twarzy natalii portman.. czyli miła sympatyczna ładna, nie widać sztuczności ani zdzirowatości kobieta o takiej twarzy i do tego jeśli nie jest gruba i ma fajny charakter może bez apelacyjnie przebierać w facetach.. co do tekstu, ze facet jesli nie brzydki i ma poukładane - to już dawno zajęty to.. buahahahahaha !!! chyba sobie jaja robisz dziecinko :) facet aby był zajęty musi miec dobry wyglad i kase.. inaczej ma samotnosc 99% moich znajomych jest samotna, a wierz mi.. zaden z nich głupi nie jest a do tego wielu z nich naprawde ok wyglada

Gość skoro ładna dziewczyna
moze mieć każdego, to jak myslisz kogo wybierze?No chyba nie pustego w ryj:D

Gość biedakkkkkk
w moim przypadku zona odrzucila kase,mieszkanie,fury i zwiazala sie z kims kogo nawet na dzieci nie stac i jak to wytlumaczycie?skoro wszystkie na kase leca

moze jesteś szpetny, masz charakter do bani albo jestes kiepski w łózku

te sliczne i mądre maja faceci zaradni, zarobieni

Gość biedakkkkkk
oczywiscie ze nie tylko bogaci,ale nie mozna uogulnisc ze laski tylko na kase leca bo tak nie jest

Gość yrk6k7i
// albo jestes kiepski w łózku /// a skad potencjalna laska ma wiedziec jaki facet jest w lozku, nie znajac go :O zal mi was.. takie teksyt swiadcza tylko o tym, ze jestescie pustymi szmatami

czytaj ze zrozumieniem, wyraźnie napisał, ze to jego żona była wiec chyba wiedziała jaki jest w łóżku?:D

Gość oj tamoj tam
kobiety z klasą ,czyli inteligentne ładne wykształcone kulturalne z własną kasą ,szukają równych sobie ,i taka przebiera w tych ''bogatych przystojniakach'' czy kasa imponuje kobietom?pewnie tak ale to wszystko zalezy od faceta i od tego w jaki sposób obnosi się z majątkiem.Burakom nawet tym bogatym mówimy --NIE ;)

Gość jiuhjou
Cos za cos - Ty chcesz atrakcyjna kobiete, a kobieta chce zaradnego faceta. Dlaczego krytykujesz fakt, ze kobiety patrza na pieniadze, skoro juz w I poscie napisales o ATRAKCYJNEJ kobiecie? :D

Gość yrk6k7i
tak tylko ja pisząc atrakcyjna kobieta nie mam na myśli suczy typu shakira czy doda a o przecętnej dziewczynie, która jest po prostu ładna

Gość xxxxyyyyy_____
Przepraszam Cię bardzo autorze "tonaprawdezalosne", ale co Ty masz do zaoferowania kobiecie? Oczywiście poza wyzwiskami pod jej adresem i wątpliwej jakości charakterem? Zapewniam Cię, że dobrzy i mili mężczyźni zawsze znajdą kobietę, a jeszcze jak są odpowiedzialni i pracowici, to prawdziwy skarb, nie muszą być "bogaci".

to ty aby przełamać stereotyp zacznij umawiac się z grubaskami, wtedy może te kobiety zaczną umawiac sie z biedakami Koleś chce ladną, kobieta chce zaradego, proste

Gość tonaprawdezalosne
/// ale co Ty masz do zaoferowania kobiecie? /// cechy, na które kazda kobieta ma wyjebane i ktore dyskwalifikuja mnie jako "faceta"w oczach kobiety czyli cieplo, milosc, wiernosc itp.. moge se to w dupe wsadzic one wola chamskich przystojniaczkow przy kasie

Gość to naprawdę żałosne
ciepło z ciebie aż emanuje :) wbij sobie do łepetynki: ty zaradność ,ona uroda po to zaradność- aby ona w połogu opiekując sie dziećmi i dzieci miały co jeść. po to uroda- abyś widział, że urodzi zdrowe dzieci wierność, miłość itd. to są cechy nieistotne dla zrobienia następnego pokolenia swoich genów. a każda kobieta ma z tyłu głowy taką ewentualność, że z seksu moga być dzieci pomimo zabezpieczania sie i nie daje dupy nikomu, kto jej nie zapewni minimum bezpieczeństwa w razie wu.

Rany, ale z ciebie frustrat i nieudacznik. Jak będziesz miał takie podejście, to każda kobieta będzie omijała cię szerokim łukiem. I to nie dlatego, że nie masz kasy (znalazłeś sobie wygodne wytłumaczenie), tylko dlatego, że jesteś durnym pustakiem.