Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Nietypowa sprawa,kompleks moj,chirurg,ludzie pomozcie...

Polecane posty

Nie wiem co robić,czemu mam taki plaski dolek na nosie to lekko widac,nikt sie z tego nie smieje,a ni nie mowi ze go mam ,ale ja go widze,pasci mi zdjecia kiedy robie telefonem i musze uzywac dobrego aparatu zeby nie bylo tego widac. Dodam ze nie chce zmieniac nosa,a chce zeby ten doleczek zniknal. Nikt tak u mnie w rodzinie nie ma,tylko ja;( Moze by mi chirurg pomogl?albo syszalam wypelnianie kwasem hialuronowym u kosmetyczki. Nie wiem co dalej,wstydze sie tego,chociaz zabardzo tego nie widac. wyobrazcie sobie na polu 14 stopni na plusie a ja kaptur na glowie:( http://www.voila.pl/386/sxqkm/?1 Prosze o normalne odpowiedzi.

Gość piekna 25 latka
masz wlosy w nosie :D

Gość dididim
No wlasnie,te wlosy w nosie bardziej przyciagnely moja uwage,niz jakis doleczek...bo ja wlasciwie zadnego doleczka nie widze.

Gość begiebe
nie mas zadnego doleczka dziewczyno :p a nawet jesli masz to nic nie widac. ubzduralas sobie cos

Gość Wieńczysław
poza włosami nic nie widzę 🖐️ Kup sobie trymer do nosa i ciesz się życiem :classic_cool:

Gość dididim
Poza tym masz bardzo zgrabny nosek i ladna cere...Po co sobie na sile wymyslac problemy? Ja mam nos zadarty i w dodatku pelno zaskornikow,chcesz sie zamienic? Docen to co masz i bedzie git:P I wytnij te wlosy obowiazkowo!!!

Gość adobesoftware
Myślę, że powinnaś dać sobie z tym spokój. Jeżeli jednak to trudne i problem będzie się nasilał, to powinnaś udać się z tym problemem do psychologa, powinno pomóc pozbyć się tego natręctwa. --- [url=http://www.adobe-design-software.eu]Adobe

jak spokoj? to nie natręctwa,a na zdjęciu tych co podałam to nie widac bo to z aparatu cyfrowego Nikon. Wiecie co jak mi sie uda to wstawie zdjecie z telefonu.