Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna helena

Mojego meza nie interesuja moje problemy!!!

Polecane posty

Gość bezrobotna helena

Przechodze do rzeczy Ogladalam dzisiaj trudne sprawy i bardzo przezywalam odcinek ze dziewczyna oklamala chlopaka, ze ten jest bezplodny, ze znalazla se frajera. O 14 nastej ogladalam jeszcze Pierwsza milosc, bylam ciekawa jak rozwiaze sie problem Marysi i Huberta. Pozniej Malanowskiego jak ta dziennikarka zostala oblana kwasem,i czekalam na rozwiazanie zagadki, pozniej dlaczego ja podzielalam zdanie obu siostr bo obie mialy racje, przezywalam to ze te dzieci musza tak zebrac, a potem klan bo bylam ciekawa jak Monika odnajdzie ta Halszke. Opowiadam o tym mezowi jak o kazdym dniu gdy pyta mnie co ja robilam a on do mnie z tekstem ze guzik go to obchodzi. Teraz jestem ciekawa jak Maria rozwiaze problem ze znalezionymi pigulkami antykoncepcyjnymi zw pokoju agatki w barwach szczescia. Oprocz tego opowiadam mu Evie Lunie o problemach Julii, opowiadam mu na temat serialu ukryta prawda, mowie mu o zakazanym uczuciu, morzu milosci i jest mi przykro.

Gość lekcja historiii
:D wyrzuc telewizor, a może zrozumiesz różnice miedzy tym co jest problemem twoim a nie twoim :D