Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Świadomiie i nie swiadomie podswiadomie Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 4
Troche sie kolego rozpedziles. Podswiadome sa takze wszystkie nasze odruchy.

Gość fantasmagoria@
felerny karol fantasmagoria - nie polemizuj ze mną, wiem co pisze nieświadomie działają ludzie chorzy, w afekcie, po alkoholu, pewnie, że kur...w niewielkim procencie nie wiedzą, co robią, ale nie powiesz mi, że po alkoholu jeśli zdradzisz, to jesteś czysta jak łza bo tak będziesz się broniła. Prawda jest taka, że musiałabyś wypić tyle tego alkoholu, żebyś widziała białe myszki, a wtedy, to raczej nie wiesz co robisz. Kobiety jednak rzadko tak się upijają ,chyba, że swoją nieomylnością sądów Wybierasz to zło po lekkim alkoholu, a więc świadomie bo wiesz z kim chcesz zgrzeszysz, widzisz jeszcze i czujesz i nie pitol, że jest inaczej Moja definicja świadomości jest identyczna z twoją sieroto nie matołku :P pojmowanie masz ograniczone możesz zrobić komus WIELKIE ŚWIŃSTWO i uważać, że ty jesteś święty bo miałeś rację a prawda może być taka, że ta racja to tylko twoja buta i za wąski horyzont pojmowania

Gość felerny karol
co ty pitolisz kobieto :classic_cool: przyznanie racji, to nie jest robienie komuś krzywdy, a bywa często konstruktywne, tak jak konstruktywna może być krytyka :P ale o czym tu z wami niebożęta rozmawiać. spadam spać, to wolę zamiast czczej rozmowy o maśle maślanym. :classic_cool: :P dobranoc cioty !

Gość fantasmagoria@
kiedys zrozumiesz :P jak podrosniesz :D