Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psajdak997

Sukienka na wesele zbyt odważna?

Polecane posty

Gość Meena
To nie jest elegancki strój na wesele. I rzeczywiście, wygląda jak z turnieju tańca.

Gość rokkkkwort
jak masz takie nogi jak ta na zdjęciu to kupuj i zakładaj ;]

Sukienka jak najbardziej pasuje na wesele,pdobo nie chodzi sie teraz w długich wiec jak najbardziej. Do tego sandalki z paseczkow na oocasie i super kreacja. Jedynie do kosciola musisz załozyc na ramiona jakis jasny zakiet :)

Sukienka jak najbardziej pasuje na wesele Nazywasz te jadowicie różową szmatkę sukienką? Pochlebczyni :D

Gość gaaalarretkaaa
Damascenka, a Ty jesteś polonistką, projektantką mody, specjalistką w zakresie ubioru czy wszystkim na raz? Czepiasz się i wymądrzasz prawie w każdym poście.

Damascenka, a Ty jesteś polonistką, projektantką mody, specjalistką w zakresie ubioru czy wszystkim na raz? Czepiasz się i wymądrzasz prawie w każdym poście. I co, tak cię to boli? Trzeba było rozwijać pasje, galaretko. Mnie się to udało. Tobie, jak widzę, niekoniecznie. Powodzenia :)

Damascenka- fason sukienki mi sie podoba,kazdy ma inny gust i ''o gustach sie nie dyskutuje'' . Jesli Tobie sie nie podoba to OK. poswiecilam chwilke i znalazlam zdjecie sukienki na zywo w in=dentycznym kolorze. Moim zdaniem wyglada ciekawie a nie tak jak kazda oklepana ''koktajlowa'' sukienusia. http://www.lightinthebox.com/A-line-Strapless-Asymetrical--Elastic-Satin-Cocktail-Dress--WSH04200-_p144472.html#have_reviews

Ten "tren" psuję sukienkę. Różowa? Ile masz lat, że taką wybierasz? Bo nie widzę 30stki w takim kolorze :D

Gość stara mężatka
A moja babcia była na moim weselu w kostiumie koloru różowego,babcia ma 82 lata

''o gustach sie nie dyskutuje'' . Nie dyskutuję z tobą o twoim guście a o jego braku. A o braku gustu MOŻNA dyskutować, prawda? :) Wesołych świąt :)

A moja babcia była na moim weselu w kostiumie koloru różowego,babcia ma 82 lata Jest róż i "róż". Nie uwierzę, że babcia wybrała sobie takie jadowite paskudztwo ;) Ale gratuluję babci :)

znalazlam zdjecie sukienki na zywo w in=dentycznym kolorze Podreguluj monitor :D To nie jest ten sam kolor :)

Damascenka- widze ,ze przejęłas ''złośliwość'' ROR,a może to ta sama osoba?Każdy przez przypadek może niechcacy wybrać nie ten kawisz. Co do 30stki w takiej sukience,no cóż autorka nie napisała ile ma lat.A jeśli ma figure do takiej sukienki to czemu nie... Jakbym miała patrzeć na wiek to bym połowe swoich ubrań musiała wyrzucić do śmieci. Dzieki Bogu nie mieszkam w Polsce i tu nawet Panie po 40stce chodzą w podobnych kreacjach i nikt nie widzi w tym nic dziwnego. Może nie koniecznie na śluby i wesela,ale jednak.

Damascenka- widze ,ze przejęłas ''złośliwość'' ROR,a może to ta sama osoba? Dlaczego miałabym przejmować czyjąś złośliwość? Pracowałam na nią długie lata i jest moja własna, niepowtarzalna :) Każdy przez przypadek może niechcacy wybrać nie ten klawisz. O jakim klawiszu mowa? UPS :) To chyba nie ja się czepiam :D

Dzieki Bogu nie mieszkam w Polsce i tu nawet Panie po 40stce chodzą w podobnych kreacjach i nikt nie widzi w tym nic dziwnego. Może nie koniecznie na śluby i wesela,ale jednak. Ja również nie mieszkam w Polsce, ale to nie od kraju zależy, czy ktoś ma pojęcie smaku i umiejętność właściwego zachowania się w danej sytuacji. Sukienka - bo nawet suknią tego nazwać nie można, jest NIEODPOWIEDNIA na tego rodzaju uroczystość. To bardziej strój buduarowo-rozrywkowy, niż elegancki. I raczej kostium, niż ubranie. Tyle w temacie.

Gość koszzzmar
Damascenka, to, że Ty uważasz, że ktoś nie ma gustu, nie znaczy, że go w rzeczywistości nie ma. Zarozumiała pani mądralińska... PHI!

Damascenka, to, że Ty uważasz, że ktoś nie ma gustu, nie znaczy, że go w rzeczywistości nie ma. No i co w związku z tym? Planujesz zrobić z tego doktorat? Zarozumiała pani mądralińska... PHI! Na twoim miejscu nie podpisywałabym się w ten sposób :) Ale dobrze, że się przyznajesz do tego, że jesteś zarozumiałą panią mądralińską :) To się chwali :)

Gość koszzzmar
Kochana, widzę, że nie zrozumiałaś, ale nie przejmuj się... Mój komentarz tyczył się Ciebie, tak gwoli ścisłości. A co do doktoratu to trafiłaś w sedno...:)

Kochana, widzę, że nie zrozumiałaś, ale nie przejmuj się... Złotko, przejmuję się poważnymi sprawami :) Mała niunia, która nie czai dowcipu zwrotnego, nie należy do tej kategorii :) Mój komentarz tyczył się Ciebie, tak gwoli ścisłości. NO COŚ TY :D N A P R A W D Ę ? ? ? :D:D:D:D

Gość koszzzmar
Jeżeli ktoś tu czegoś nie zrozumiał, to chyba Ty, Skarbie... :)

Gość najgorzej jak
ktoś uważa sie ma gust,jest inteligentny, najmądrzejszy i w ogóle naj... tylko zapomina ,że mu kultury brak,bo jak mu się wydaje,że jest anonimowy to można każda chamską uwagę. Jest takie piękne powiedzenie ''Kulture ma się wrodzoną,a nie nabytą'' .Niektorzy pracuja nad złośliwością,ale na kulturą slowa już nie.

Damascenka- niestety zdarza mi sie ''zjeść literke'' i w przypadku ''klawisz'' niestety tak się stało. I nie czuje się ani urażona,ani poruszona Twoimi uszczypliwymi komentarzami.I nie chce wdawać sie w dyskusje z osobą ktora uważa,że''pozjadała wszystkie rozumy''. Skoro masz gust,jesteś mądra,nie brak ci obycia w towrzystwie,jesteś nieomylna... poprosty wszystko naj...to chyle czoła i życze powodzenia :)