Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniulka888

z dzieckiem do dentysty ale nie z dzieckiem :)

Polecane posty

Gość jsnaj
Kochana nie tłumacz się bo zaraz będę żądać od Ciebie zdjęcia rentgenowskiego szczęki. Idź do tego dentysty, dziecko w wózku ustaw obok fotela, daj mu jakieś nowe książeczki albo zwykłe klucze i dacie radę.

Gość może w recepcji ktoś przyplnuj
e, jeśli tam jest taka, albo pewnie dziecko będzie spało

Gość dfjadf
NIe przejmuj sie i idz z dzieckiem. Na czas siedzenia w fotelu zostaw malego w wozku zapietego, siedzacego, daj mu zabawki, gryzaka i co tam jeszcze. A moze maly nawet zasnie. Borowania nie ma cos sie bac. To jest tak jak wiertarka. Jesli ty tam nie bedziesz orla wywijac na fotelu, a normalnie siedziec to dziecko sie nie przestraszy. Zobaczy o mama na fotelu, pani sprawdza, porobi, a potem mama wstaje zadowolona z fotela, placi i zegna sie z mila pania. I koniec. Zachowania kolezanek nie bede komentowac bo przygotowania do swiat a pomoc blizniemu w potrzebie i to w okresie swiatecznym....badz co badz dziewczyna nie idzie na zakupy a do lekarza. Ale pomijajac ten temat. Idz i nie przejmuj sie. Dziecko sobie napewno poradzi. W fotelu nie siedzisz godzinami tylko gora pol godziny w razie potrzeby. Jestes niedaleko, dentystka napewno bedzie ok. Oby z zebem bylo dobrze!

a dla dobrych duszyczek- dziekuje :) w sumie wszedzie juz ze mna był, ale u dentysty nie:) nawet u fryzjera był ale tam to co innego, hehehe ;) no coz takie zycie...dziekuje wam za dobre rady. :)

Gość hdlhgslhgdsl
U prywatnego dentysty na pewno jest higienistka albo recepcjonistka, więc jeżeli poprosisz, to na pewno nie odmówią ci pomocy;)

Gość taki wybor nam dajesz
ale niektore z was sa glupie. jak sie dziecko komus zostawi to kto jest wtedy odpwiedzilany za to dziecko? recepcjonistka bedzie brac na siebie odpwiedzialnosc za TWOJE dziecko? przeciez to nie nalezy do jej obowiazkow. wiec darujcie sobie takie idiotyczne rady ,zostaw dziecko z ta czy tamta. a jak sie dziecku cos stanie to kto bedzie winny????????

Autorko- nie martw sie tak- ja tez bylam ze swoim maluchem- mial ok 10 miesiecy wtedy? siedzial grzecznie w wozku a ja mialam przeglad i czyszczenie z kamienia- nie plakal- patrzyl tylko zdziwiony bedzie dobrze :)

Gość 423423432
no sluchaj ale to nie jest zwykly dzien tylko faktycznie przygotowania do swiat niektorzy maja zapie**ol niezly,a niektorzy zas chca miec chwile dla siebie . widac jaka ty jestes wyrozumiala. wiem ze obcego bachora pilnowac bys nie chciala bo mamuska sobie do dentysty idzie i mimo tego ze ma faceta, rodzicow i tesciow szuka idiotki strasznie ciekawe podejscie, ja tez bym pomogła obcej osobie w tak cięzkiej sytuacji, lubię czuc się potrzebna :( A koleżanek wsółczuję

Gość 423423432
Raz byłam u psychiatry z dzieckiem, po antydeporesanty. Wywalał na mnie galy jakby pierwszy raz człowiek widział.... DEbil...

Gość Ksiadz
Kluczykami się udławi. Myśl trochę.