Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derimozina

PODIRYTOWANA SWOIM POŻYCIEM SEKSUALNYM!

Polecane posty

Gość tez tak mam...
dolaczam do was, moj maz tez ma duzo mniejszy temperament niz ja... ciagle tylko slysze ze zmeczony ze nie ma sily itd itp kiedys moglismy sie kochac prawie non stop a teraz susza... mam dosc...

Gość mozaikaajka
b_analny, nie ma za co :D (dwukropek i D)

Gość menno
Za popęd u faceta odpowiada właściwy poziom testosteronu ...także jak ma go za mało to Waszym chęcią nie sprosta

Gość mozaikaajka
sex jest dla mnie bardzo ważny, ale poza nim powinno istnieć jeszcze uczucie i wzajemny szacunek oraz widoczne zainteresowanie sprawami, samopoczuciem i ogólnym bytem osoby z którą się jest. U nas to zanikło, więć bęc

Gość sssmoczyca
A ja z kolei mam problem podobny do bibbizzo... mój prawie mąż nie rusza mnie totalnie jeśli chodzi o seks, no i jest ktoś inny..., a przy nim nogi same się uginają, ciało wariuje, jego dotyk..ehh brak słów, do seksu nie doszło między nami, ale było blisko, jakieś resztki rozsądku zostały we mnie. Męczę się cholernie, bo myślami błądzę nieprzerwanie przy tym drugim i marzę o zbliżeniu, ale wiem, że gdybym to zrobiła to nie mogłabym spojrzeć mojemu w oczy.. Z drugiej strony boję się spędzić życie z kimś kto mnie pociąga, mimo że poza sferą seksualną jest wspaniały, jest też przystojny i w ogóle podoba się kobietom, ale ja jakoś tego nie czuję... i co tu robić?

a u mnie jest szacunek, zainteresowanie, mąż dba jak może tylko że, mały drobiazg, przestał mnie kręcić. Więc to ja jestem ta niedobra.

Gość sssmoczyca
miało być "mnie nie pociąga" :)

Gość sssmoczyca
bibizzo mam identycznie prawie:(

Gość sssmoczyca
hehe, ja ciebie też kocham:P no i też ja nawet nie rozmawiam o tym z nikim bo wiem, że zostanę źle osądzona, ale co ja poradzę kiedy to jest silniejsze ode mnie? zmuszam się do seksu z moim już po prostu, nie czerpię z tego przyjemności, satysfakcji, niczego, robię to dla świętego spokoju, raz na jakiś czas..

to i tak masz dobrze, ze raz na jakiś czas. Mój mąż ma duuuży temperament- czy wiesz, ze ostatnio zaczęłam wymyślać kobiece choroby żeby się uwolnić?

Gość sssmoczyca
nie musisz mi mówić o dużym temperamencie, bo mój ma ogromny, mógłby bez przerwy, i szczerze jestem dla niego pełna podziwu, że jeszcze ze mną wytrzymuje, bo ciągle mu odmawiam:/ a wymówek wymyśliłam już całe mnóstwo;)

Gość menno
biedny ten mąż ,zamartwia się o stan twojego zdrowia co noc

Gość sssmoczyca
27 a ty? wpadnę trochę później;)

Gość menno
oby ta kochanka nie spała w twoim łóżku ,mogłabyś jej coś zrobić

no z mojego łóżka to wypad... ja dużo pracuję, więc to możliwe, ale nie do zaakceptowania. Męzu- apeluję- zdradzaj mnie zamiejscowo

Gość menno
juz nie siksy ale nadal w 1 szeregu

Gość menno
jak im w boki nie poszło to nie ma źle ...chyba ,ze wedle zasady -mam meza i juz sie nie musze podobac i torcik z dokładką na podwieczorek

Gość mozaikaajka
u mnie nie poszło w boki! przed ślubem wszystkie decyzje były wspólne, teraz musi być tak jak on chce, zero partnerstwa

Gość menno
dobrze ,ze ja bez tych małżeńskich kajdanów jestem i nie mam takich dylematow