Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derimozina

PODIRYTOWANA SWOIM POŻYCIEM SEKSUALNYM!

Polecane posty

Gość mozaikaajka
Nie daje mi popalić w łóżku (a szkoda), daje popalić mojej psychice i samoocenie w związku z czym mam dosyć

Gość napiszę tylko
długo jesteście razem ? (po ślubie)

Gość menno
umysł daleki od zdrady ,zato ciało by chciało ...

Gość mozaikaajka
3 rok leci, smutne, ale prawdziwe

Gość mozaikaajka
umysł kontra ciało heh, plus jedna zasada, której się trzymam

Gość a mojemu opada w trakcie
35

Gość napiszę tylko
kurcze, smutne to wszystko :-( ja jestem w związku od 19 lat no to chyba wypada mi się bardzo cieszyć że : - nie opada mu (też ma 35 lat) - w ogóle chce mu się (choć dla mnie za rzadko bo jakieś 3-4 x tydzień) no to idę - się cieszyć :-P

Gość napiszę tylko
ale zanim pójdę :-P, to napiszę tylko, że wkurza mnie to potocznie przyjęte stwierdzenie, że to faceci zawsze, wszędzie są gotowi, a kobiety zwykle mają migreny. widzę, że coraz więcej jest mężczyzn, którzy nie chcą, nie mogą, nie mają ochoty. i te wymówki - dziś nie, bo boli mnie głowa, jestem zmęczony. czasem czuję się jak jakieś monstrum nietypowe. kobieta, która zawsze ma ochotę. ale widzę, że jest nas więcej. ostatnio wkurzył mnie pan w średnim wieku w kolejce, który stwierdził, że coś niedogrzana jestem (powiedziałam do ekspedientki, że jest zimno), odwróciłam się do niego i powiedziałam "słonko, nie dałbyś mi rady, gwarantuję". facet oblał się czerwienią na twarzy i zwiał. i wszyscy oni mocni tylko w gębie :-P.

Gość napiszę tylko
bibizoo, tak podnieca mnie wciąż jest bardzo atrakcyjny - nie zapuścił się widzę jak inne dziewczyny (młodziutkie też ;-) ) patrzą na niego a ja go mam :-P, jak mógłby mnie nie podniecać ?

Gość agrafffkaaaa
mozaikaajka 3 rok leci, smutne, ale prawdziwe a ile lat przed slubem?

Gość napiszę tylko
i do założycielki wątku, może chodzi o tę częstotliwość ? że na początku było tak intensywnie ? że może się nudziło ? czy co ? my od samego początku mamy tę samą częstotliwość, jakieś 3-4 x tydzień, a uprawiamy seks (razem) od 18 lat

Gość mozaikaajka
1! napiszę tylko - polubiłam cię za to co napisałaś, bo faktycznie mam w sobie o wiele więcej temperamentu niż on

Gość napiszę tylko
i niech zgadnę ? też czujesz się dziwna ? bo większość dziewczyn narzeka "och nie, on znowu chciał", podczas gdy to właśnie TY znowu chcesz :-P.

Gość mozaikaajka
dziwna? nieatrakcyjna

Gość menno
Myślałaś ,ze swoim wiekszym temperamentem On z czasem dorówna Twojemu... A tu nic z tego ,żołnierzyk mniej chętny na obleganie twierdzy ...

napisze tylko- zazdroszczę, ja mam męża 5 lat, kobitki szaleją na jego punkcie a ja nie i sex dla mnie to kara, przyzwyczajenie, konieczność, jestem znudzona, brak seksu jest tylko i wyłącznie z mojej winy ostatnio go pierwszy raz zdradziłam i było swietnie no i dylemat moralny- co dalej

Gość napiszę tylko
bibizoo - hm ... no to dupa ;-). przykro mi, że tak ci się układa. czy jest coś, że nie masz ochoty ? czy on słabo się starał ? czemu z kochankiem było lepiej ? oczywiście jeśli nie chcesz, to nie odpowiadaj. chciałam zrozumieć, a nie być zbyt wścibską ...

Gość napiszę tylko
mozaikaajka, nie jesteś nieatrakcyjna !!! nie daj sobie tego wmówić. nie wszyscy mają jednakowy temperament, nie trafiłaś ( a może źle wybrałaś - pewnie wersja demo była bardziej zachęcająca :-P) na kogoś równego sobie.

Gość menno
kochanek dał to ,czego jej brakowało ze strony męża..

wiesz ci, napiszę tylko, nie wiem, chodzi o ten feeling, ze z jednym czujesz ciarki an całym ciele jak tylko na Ciebie spojrzy, a z drugim, cóż, masz okres dwa razy w miesiącu. mam dziecko, nie wiem co dalej, rozumiesz? Nie mogę bzykać się non- stop na boku. Ale seks z mężem to poańszczyzna, znam na pamięć cxały ten schemat, ile czasu będzie "męczył" mnie na dole ile na górze itd. Czy to powód do rozstania? Rozmawialiśmy wieeeele razy, ale on nic w tym swoim schemacie nie zmienia

Gość Guuuuru
A ja sie zastanawiam, czy moja przyszla malzonka nie ma nieco za niskiego temperamentu w stosunku do mnie. Ale z drugiej strony mam ja dlatego tylko zostawic? Troche glupie. Wiadomo, zgrzyty sie czasem zdarzaja, ale generalnie i ogolnie poglady mamy bardzo podobne... No i watpliwosci???

Gość mozaikaajka
W zasadzie spojrzenia facetów sugerują, że faktycznie nie jestem nieatrakcyjna, tylko zastanawiało mnie dlaczego podobam się innym, a nie własnemu facetowi! teraz olałam ten temat

jak bym ja wiedziała "przed" ze tak będzie... było super i się wypaliło, życzę mądrej decyzji, nie wiem jakiej

Gość napiszę tylko
bo on nie docenia tego co ma, proste ... to jak w tym kawale, znacie ? patrzy facet na żonę i mówi oj, kochanie, jaka ty ładna jesteś i dupcia jak marzenie i cyc cudny i buźka śliczna, no po prostu cudo ale, żebyś ty jeszcze CUDZA była ot i cała tajemnica ;-P

zdrowy młody facet 1,5 miesiąca bez bzykania żony? Dyma na boku na 100%. Ja po 1,5 tygodnia przerwy wylew spermy do mózgu murowany

Gość napiszę tylko
dziewczyny (i chłopaki) muszę iść stadko moje obrobić, znaczy kolację dzieciom ;-) zajrzę tu jeszcze później, mam nadzieję, że będziecie bo dyskusja rozwija się bardzo ciekawa bibizoo - rozumiem

Gość mozaikaajka
b_analny : i P bez spacji znaczy dwukropek i duże p bez spacji