Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Dlaczego tyle żonatych facetów ma konta na Badoo?

Polecane posty

Jestem singielką i czasami przeglądam portale randkowe i to co widzę na Badoo mnie przeraża. Tam ma profile ze zdjęciem wielu żonatych kolesi z mojego otoczenia. Może to taka specyfika tego portalu?

Gość harpiazlira
Hydroliza, szukasz na portalach faceta?

Gość zamienic wwwwww
z nudów

Gość zamienic wwwwww
ja dziei temu poznałem od cholery i ciut ciut wariate

Gość malinkowa piwonia
a badoo to jakis portal randkowy dla singli czy dla kazdego bo juz nie czaje?

badoo to portal dla singli ale równiez do zapoznania sie z ludzmi mi niestety nie wyszło to na dobre...zostałam uswiadomiona ze jestem kurwa i swirem

Gość jajajajaaaaaaaaaa
Na fejbuku krążył kedyś taki link do badoo, po kliknecu automatycznie zakładało ci sie konto, o czym wiekszosc osob nawet nie wie p ja dowiedziałam sie przypadkiem po jakimś czasie, że jest moje zdjecie z fajsbooka i napis "poznam mezczyzne w wieku..." szlag mnie treafiłUsłowałam to gowno usunac, to najpierw se nie dało,wiec chocaz zmienłam naps na "poznam znajomych" po jakms czasie dopero udalo mi sie usunac to gówno

Gość iodita revolver...
jeste swart tego forum a to idiotyczne forum ciebie:P

Skąd wiem że żonaci? Jeżeli ogłasza się mąż siostry mojej dobrej koleżanki, który mieszka dwie ulice ode mnie na tym samym osiedlu i widzę go codziennie w sklepie albo w autobusie. Oprócz żony oczywiście ma dwójkę dzieci. Zastanawiam się po co on to robi??? Pisałam, że jestem singielką i dlatego przeglądam takie portale.

Gość proste, dlatego ze szuka darmo
ej dziwki dla odmiany

Droga Autorko. Odpowiedziałem Ci po co to robią. Czytałaś?

JacekJ --------> Jak można zdradzać tak atrakcyjną kobietę jak jego żona. Jest fajna i zastanawiam się czy jej jakoś o tym oczywiście anonimowo nie powiadomić... :(

kochanki sa czasami brzydsze od zon, ale sa glupie i latwodostepne;)

przeslij jej anonimow linka:D

Jak żona jest atrakcyjna to zapytaj tego znajomego jak mu się układa w sypialni z żoną. Fajne, wesołe, atrakcyjne żony nie oznaczają wcale że facet dostaje w sypialni 100% tyle i takiego seksu jakiego potrzebuje. Jak ma taki deficyt i trwa to długo to może ulec pokusie. I wtedy szuka okazji żeby zaspokoić jakąś potrzebę. Gdyby facet był w 100% zadowolony z seksu w domu - nigdy by nie szukał go na mieście. Oczywiście ja nie usprawiedliwiam zdrady i nie popieram jej. Ja tylko wyjaśniam mechanizm.

Powiem Ci, że próbowałam wysłać jej link przez NK nawet założyłam tam fikcyjne konto ALE nie wiem czemu po skopiowaniu link był nieaktywny, nie dało się wejśc. Może coś źle zrobiłam. Z drugiej strony jeżeli to prawda, że konto mogło się założyć automatycznie przez facebooka, to może chłopina nawet nie wiedzieć że jest na badoo... Kto wie.

Gość automatycznie to nic
sie samo nie zalozy, wiem bo sama wlasnie przez fb zalozylam konto na badoo

JacekJ ---> Znam te Wasze "mechanizmy". Teraz sobie przypomniałam, że tam jest informacja kiedy dana osoba odwiedzała swój profil i on to robi regularnie więc sam to konto sobie założył.

Gość Zdemaskuj tego drania
Oszust i tulipan

Gość szukaja zonaci
Ostatnio przez przypadek zobaczylam zonatego kumpla ktory ma dziecko , jest rok po slubie i ma opis ze djeciem " szukam kobiety w wieku 30 - 36 lat do poprzytulania "

Gość ...teraz ja!
Też to zauważyłam. Słyszalam też, jak juz ktos wyzej wspomnial, ze to konto niby się samo zakłada przez fejsbuka. No ale sorry, nie uwierze w to, że sam sie też wpisuje przedział wiekowy osób, których się szuka :D