Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hydrolizaa

Dlaczego tyle żonatych facetów ma konta na Badoo?

Polecane posty

Gość ...teraz ja!
i cel, jak np. do poprzytulania:)

Gość szukaja zonaci
Akurat to osiedlowy lowelas wiec nie sadze ze zalozyl to tak sobie, zdradzal kazda a ze zaliczyl wpadke wiec tak sie teraz oglasza.

Gość Sabinasss
na badoo praktycznie samo konto zakładało się ludziom, którzy mieli facebooka. ja chyba też nadal to mam, ale zmieniłam opis "nikogo nie szukam"

Gość fjjgff
żonaci są nie tylko na badoo:O to samo robią przez nk czy fg jak chcą poruchać :O

Gość goingdownforher
da sie konto zalozyc przez facebooka z tego co slyszalem a wystarczy czasem kliknac w linka z badoo na facebooku i robi sie to automatycznie :D sam myslalem sobie stworzyc konto na badoo ale z drugiej strony nie chce publikowac swojej fotki :D

Gość Sabinasss
żeby zagrać w "gre" w stylu setka pytań o znajomych i musisz zaznaczyć, że akceptujesz regulamin itp ja potem weszłam na swój profil i miałam wpisane, że szukam mężczyzny do tańca z parasolem w deszczu!!! i przedział wiekowy, mój wiek+ok.5lat więcej niż ja mam. a potem zobaczyłam, że mnóstwo moich znajomych ma badooo, którzy też są w związkach! ale tam było tylko profilowe m.zdjęcie, a jak ktoś ma więcej, to moze oznaczać, że sobie edytował profil i dodawał foty

Gość szukaja zonaci
fjjgff Wiem o tym, tamten wlasnie po to ma tam konta.

Gość kolastynka*
To prawda, ze jakiś czas temu przez FB konto się samo zakladało. Też tak miałam , o koncie dowiedziałam się dopiero po jakimś czasie. Nawet miałam już chętnych do zapoznania;)Konto zostawiłam z ciekawości co bedzie dalej. Z nikim się nie umawiam (mam męża) co najwyżej czasami porozmawiam. Jak ktoś oczekuje czegoś więcej to go uświadamiam , że nie jestem zainteresowana. Traktuję to jak kolejny portal typu NK czy FB i tyle.

Gość nasza klasa,facebook i inne
pierdy to bramka do wszystkiego jak ktoś jest debilem nie człowiekiem 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 6
Zrob sobie taka ankiete i zapytaj tych zonatych czy byli pierwszymi partnerami swoich zon, czy zony byly bardzo porzadne, ilu ozenilo sie bo wpadli i ilu zaczelo seks z zona dopiero po zapewnieniu ze w razie wpadki wezma slub. Zapytaj tez ilu z nich nadal uwaza ze ich zony sa bardzo porzadne. Powodzenia.

Gość goingdownforher
w sumie ludzie wszedzie szukaja zysku a badoo chcac miec duza grupe ludzi poszlo na sprytny haczyk z tym zakladaniem konta :D a im wiecej czlonkow tym wiecej kasy na tym to polega :D

Gość marianna23,
badoo to kupa :O

Gość Co za pryszczaty goguś
Taki_Jeden_Ten_Normalny-HAHAHAHAHAA

Gość Nie obrażaj go
dał swoją fotę bo szuka żony co w tym śmiesznego

Gość srbkr
Bo faceci to męskie kurwy i szukają okazji żeby zdradzić swoje żony! Naprawde tego nie wiesz? A jak Ty myślisz dlaczego żonaty facet jest na boodo? No kurde chyba nie dlatego, że mu się coś kliknę ło, po prostu jest ścierwem, a Ty powinnaś tej koleżance wysłac link z jej mężem!!!!

Gość PRZESTROGA DLA INNYCH
PRZESTROGA DLA INNYCH Drogie panie posiadajace profil na BADOO grasuje tam pewien bardzo wyrafinowany osobnik!!!! Ma falszywe zdjecia a jest w rzeczywistosci kims innym !!! Ma wspaniale wybujala fantazje poczawszy od brata w domu dziecka , ojca alkoholika, matki znanej lekarki ktora zginela w Tatrach skonczywszy na tym ze ma liczne domy, mieszkania i auta za ogromna kase. Jest bardzo zraniony przez byle dziewczyny i przeszlosc swojej matki. Szuka milosci, rodziny tego czego nie zaznal w dziecinstwie... UWAGA typ potrafi naprawde omotac najprawdopodobniej operuje kilkoma kontami, wieloma numerami telefonu!!!! A co jest najdziwniejsze do konca nie wiadomo jakie ma zamiary sex, okrasc, zaciagnac kredyt , nawet przeszlo mi przez mysl ze zwabia laski i wywozi do Angli do domow publicznych. Strzezcie sie chlopaka ktory podaje sie za Nathana Gorela z obywatelstwem Holenderskim ktory niby byl 5 lat w Anglii i jest Mistrzem Kuchni Europejskiej i Polskiej takie bajki opowiada , Strzezcie sie moje drogie mi sie udalo po 5 minutach go pozbyc bo spotkalam sie z nim w miejscu gdzie bylo bardzo duzo ludzi wiec sie bal. Ale ja wiem ze on nie byl tam sam nie chcial pokazac jakim autem przyjechal , a co gorsza byl kims calkiem innym niz na zdjeciu w internecie!!!!!

Gość pozytywnie myslaca
hej chcialam Was dziewczyny przestrzec przed niejakim Marcin 32 gdynia a tak naprawde z rumii . Karol. jest to oszust i w dodatku bardzo wybuchowy jak ktoras mu podpadnie to potrafi byc msciwy. na poczatku pisze milo i wydaje sie z pozoru normalny ale to tylko pozory. ja mam kontakt z innymi dziewczynami z tego badoo ktore mialy z nim kontakt i gdyby nie one to bym tez sie w jego gierki wplatala . dziekuje wam kobietki i powinnysmy sie ostrzegac nawzajem przed takimi typami z pod ciemnej gwiazdy jesli chcemy poznac kogos mormalnego.pozdrawiam

Gość moni12345
Dziewczyny, a ja Was ostrzegam przed delikwentem o nicku "Oj tam oj tam", dobrze wygląda i niestety to wykorzystuje:/ Na pierwszym spotkaniu wciska głodne kawałki jaki to on samotny i poszukuje stabilizacji. Potem okazuje się, że to zwykły alkoholik i bawidamek (niestety żołnierz nastawiony tylko na zabawę). W międzyczasie spotyka się z innymi dziewczynami (wiem, bo moja koleżanka zrobiła małą prowokację) jednocześnie śląc swojej "wybrance" słodkie sms'y w typie "chyba cie pokocham"...często umawia się, a potem odwołuje spotkania, nie odbieta telefonów w dniu umówionego spotkania, spotyka się z innymi....niestabilny emocjonalnie, na koniec jak zwrocilam mu uwagę, że nie do konca dobrze mnie traktuje zwyzywał mnie od nagorszych, tak nagle, po tych "słodkich" sms'ach.....czesto zmienia wiek, raz jest 35 lat, raz 34, a raz 33 lata

Gość gość
Drogie Panie:) dlaczego...... :) albowiem zawszeć to jakaś rozrywka, a i trawa na innym zieleńsza trawniku...- a czy Wy inaczej się "szykujecie" na spotkanie z obcym mężczyzną niż z mężem??? to takie oczywiste - a życie u boku znanego co do milimetra cellulitu takieee nudneeee....:( a po co kobietom portalowe profile ??? zawszeć można wstawić stare fotki i się dowartościować płytkimi komplementami których mąż już nie prawi... a nie prawi bo świetnie wie co kryje się pod "opakowaniem" i najzwyczajniej w świecie nie chce mu się wygadywać bzdur :)

Gość gość
Bycie żonatym to atut i na żonatych lecą kobiety

Gość gość
unikajcie znajomosci n Marcinem lat 34 ZAMOSC!!!!!!!!!!!

Gość gość
ale wy jesteście durne zajmijcie się sobą co was to interesuje jak kto zyje

Gość Ja 40
A co wy macie za problem ja byłem z kobiet która przyprawila mi rogi bo pracowałem za granicą na rodzinę. A ona wtedy się bawiła zato więc wy niejestescie takie pokrzywdzonego

Gość gość
Poznalyscie może Piotra 38 z lublina zajmuje się komputerami i mówi że jest kawalerem

Gość gośćflower
Żonaci loguja się bo szukają przygody, dowartosciowania się itp. Jest też typ faceta z moich obserwacji wynikający ,,wieczny kurwiarz,, Po zaliczeniu porzuca ofiarę i wraca grzecznie do żonki myśląc że baby są głupie i się jedna o drugiej nie dowie. Znalazłam się kiedyś w takiej sytuacji i poinformowałam żonę jakiego ma jurnego męża a ze nie byłam pierwsza kopnąła go w dupe i wystąpiła o rozwód.

Gość gość
robiłem to celowo setki razy bo nic po tobie nie widziałem. nic cie nie ruszało. specjalnie czasem zostawiałem ślady.. pomyśl od kiedy mi to robisz od roku, od dwóch lat ? więc się nie dziw. tak naprawdę chciałem z tobą być i gdybyś inaczej ze mną postępowała było by dobrze. jestem tego wręcz pewien.

Gość gość
Moja sąsiadka też tam jest ma dzieci i męża a napisała że jest wolna i bezdzietna do tego morde ma charakterystyczną i w małej mieścinie wszystko się roznosi. Ciekawe co na to jej mąż bo prędzej czy później sie dowie że żonka szuka h...na badoo :)

Gość gość
daj namiar na nia