Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LejdiZachwiana

Są takie momenty, w których mam ochotę się zabić emocjonalnie....

Polecane posty

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
ja mam osobowość unikającą sprawdz wikipedie

Gość trioza
cdj(j) ani pseudo, ani psycholog. Nie komentuj moich postów, proszę. Nie mam ochoty na dziecinadę.

Gość Szakalakaeee
ja mam podobnie, też miałem niedoczynność tarczycy, moze w tym coś jest. Dalej biore eutyroks 25mg profilaktycznie zaleciła pani doktor, mimo ze wyniki mam dobre. Też mnie męczy taka huśtawka. Nie umiem znaleść czegoś co mnie wciągnie, zainteresuje na stałe, muzyka film... nudzi mnie wszystko po chwili. Czuje sie tak jakbym nie miał osobowości, swojego Ja, nie umiem siebie określić swoich poglądów. Mam też problemy z zapamiętywaniem nazw ulic, nazwisk, imion. Może wy też ? Brak mi pewności siebie to w głównej mierze stanowi największy problem. Czy wychowywaliście sie w pełnych rodzinach ?

Gość LejdiZachwiana
OK. Wiesz jak można nie czuć uczuć, które powinieneś czuć? Komuś jest źle, z twoich bliskich, powinno Cie coś, cokolwiek ruszyć, bo wiesz, że ta osoba jest dla Ciebie ważna, najważniejsza. A ty zwyczajnie w świecie nic nie czujesz. I nie wiesz dlaczego, bo kiedyś czułeś. Jest coś co Ci dawało bezgraniczne szczęście. Spełniasz to, i co? Nic nie czujesz. Ktoś mówi Ci coś co powinno Cię rozwalić emocjonalnie w jedną czy drugą stronę a ty? znowu nic nie czujesz. Jedyne co Ci towarzyszy to ciągły lęk i ból emocjonalny. Nic więcej. Do wszystkiego innego się musisz zmuszać. Tak jakby ci uciekły te właściwe, ludzkie uczucia. Tak można czegoś nie czuć, co się powinno. Z życiem na własny rachunek było do "Yyyyyyyy":) A co do tych uczuć to czuję lęk. Ot co. Zamykam się automatycznie w środku. Czuję się jakbym utknęła. Boję się odezwać itd. Każdy ruch obmyślam. Ażeby głupio nie wypaść. Co powiedzieć. Nie wiem. Mam dość.

Gość trioza
Sanitas. Masz rację. Zrezygnuję z tematu. :)

Gość LejdiZachwiana
Ja główną winę zwalam na tarczyce. Zbyt mało hormonów spowodowało powolny rozwój emocjonalny. Ot co. I nie, że niedorozwój czy co. Bo zanim aż tak mnie wzięło to normalnie się uczyłam i chodziłam do szkoły. Od jakiegoś roku, dwóch mi się tak nasiliło, że uciekam nawet przed szkołą. No i poszły zaległości i się strasznie opuściłam w nauce + mała frekwencja bo potrafie tydzień już nie wstawać z wyra.

Gość walenty słoik
Są takie momenty, że mam ochote zwalic se konia, i wtedy to robie...

Jak dla mnie, za dużo grzebania sie we własnym wnętrzu i uczuciowości. Wyjdź ze swojej twierdzy, pobiegaj, zajmij sie jakimś sportem, zapisz sie na jakies kursy, nie wiem... Czym sie zajmujesz w zyciu?

Gość LejdiZachwiana
Chodzę do liceum i od niedawna śpiewam w zespole gotyk metalowym(co jest dużym osiągnięciem, bo się bałam angażować w cokolwiek)

Gość LejdiZachwiana
A może by tak.. z okna skoczyć.

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
idź do psychoterapeuty, ale nie psychologa

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
w Holandi to ci dają zastrzyk czy coś do wypicia i po wszystkim :)

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
z okna nie , bo ryzyko ze sie polamiesz z dachu to samo stryczek zbyt straszna smierc podcinanie zyl zbyt bolesne narkoza jest najlepsza

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
oczywiscie nie namawiam cie do niczego zlego :)

Gość LejdiZachwiana
Tzn? Idziesz do punktu samobójstw, mówisz "ostatni strzał" i Ci dają takiego drinka i po wszystkim? Albo strzykawą?

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
chyba tez mam adhd bo jestem strasznie nadpobudliwa ruchowo

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
w Holandi jest to legalne ale w Polsce nie podobno tylko dla ciężkoc chorych ale kto wie

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
poczytaj se o eutanazji w Holandi :O

Gość LejdiZachwiana
A co w Holandii nie jest legalne. Słyszałam o organizacji uśmiechniętych pedofilii. Mają terapie kontrolowane i pozwalają im rozmawiać z dziećmi czy coś.

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
ale ty sobie nie rób nic złego tylko lecz to ja ciągle myśle o psychoterapi i chce isc ale bez żadnych leków typu psychotropy

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
ja mam nerwice natręctw i to mnie wykancza :( na tle religijnym ciągle myśle o różnych rzeczach a potem mam wyrzuty sumienia ciągle chce sie modlic ale boje sie ze podczas modlitwy pomysle o czyms zlym obwiniam sie o rzeczy które nie są z mojej winy zamartwiam sie o moich bliskich bez powodu ciągle rozważam każdą myśl

Gość walenty słoik
gnata i w łeb

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
boje sie ze jak zgrzesze to cos zlego sie komus stanie

Gość walenty słoik
albo kutasa w łape hehehe

Gość cjddjdjdjdkjdkdjd
walenty a skąd go wezmiesz :O

Gość walenty słoik
mam kontakty tam gdzie tzreba;)