Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with my feet upon the ground

wątek idiotki, zakochanej naiwnej

Polecane posty

Nie męczy was myślenie? To, że trzeba być normalnym. Że nie można wprost wykrzyczeć. Że trzeba zwijać skrzydła.

Nie umiem pisać wierszy. Nie, moje myśli nie są złote. Nie są. Są za to okropnie szczere. Ja, kobieta, na talerzu. Na tacy. Naga do bólu. Muszę się wygadać. Muszę.

Odezwałam się do niego. Nie mogłam wytrzymać. Odpisał tak zdawkowo, tak bez entuzjazmu, tak... dziwnie... co mnie tylko utwierdza... w mojej naiwności i głupocie...

Gość hehhhhh
pierwszy raz tak masz? zdarzylo sie tak kiedys juz? ile masz lat? bylas z kims wczesniej? jestem ciekawa, bo bardzo czesto mam jak ty..

Gość zahir77
Ja też to znam......Co gorsza mam żonę co mnie tak traktuje 8 lat czekam na czułości na ciepłe słowo na poczucie bezpieczeństwa uczuciowego rzecz jasna na szacunek na urodzenie dziecka na... jesteś wszystkim co mam .Dziś w zasadzie mogę powiedzieć że czekałem .A teraz znów czekam kiedy to wszystko się skończy kiedy obudzę się ze tego strasznego snu !A jak się obudze znów będę czekał na....kogoś bliskiego a I chyba życie upłynie mi na czekaniu.......

Gość Heart Core
Autorko, polecam Ci książkę "Nie zależy mu na Tobie - koniec złudzeń" autorstwa Grega Behrendta. Można ją znaleźc w internecie w formie e-booka...Mnie ona wiele nauczyła - lektura obowiązkowa dla każdej naiwnej kobietki, łudzącej się w duchu, że może mężczyźnie jednak zalezy i na milion sposobów interpretującej sobie jego zachowanie, tłumaczącej sobie jego milczenie i brak inicjatywy z jego strony. Zmierzenie się z prawdą jest bolesne, ale lepiej zrobić tak niż się oszukiwac w nieskończoność, żywić nadzieją, męczyć, cierpieć, a w końcu i tak rozczarować :(

Gość zahir77
Dziwne jestem facetem i rozumię dokładnie wszystko o czym piszecie Moje zachowanie jest dokładnie takie samo tysiące interpretacji godziny w myśleniu zabrana cała radość życia....

Takie szaleństwo, pierwszy raz. Tak, byłam w związkach, i to całkiem długich. Stara jestem, aż wstyd...

Gość zahir77
:)szaleństwo powiadasz- wiem o czym mówisz czujesz go wszędzie kojarzysz z każdą piosenka którą słuchaliście razem ,dobija Ciebie jego milczenie boisz się wtedy że już koniec jesteś gotowa zrobić wszystko aby być z nim-prawda?

Ja go krótko znam... więc to inaczej jest...

Gość zahir77
To wylecz się zanim wpakujesz się w takie życie jakie ja mam!!!!

Znów o nim myślę. On mnie inspiruje.

Gość Heart Core
I jak rozwija się sytuacja Autorko...? On milczy od tamtej pory czy szuka z Tobą kontaktu?