Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczka19274

prolem z allegro

Polecane posty

Gość allegrowiczka19274

otoz pewna kobieta wylicytowala u mnie wozek na allegro za grosze,byly zdjecia jaki stan itp. teraz pisze ze wozek mial polamane siedzenie (co prawda nie jest) bo wozek byl w pelni sprawny i pisze,ze alo oddam jej kase albo zglasza na policje co robic?

Gość allegrowiczka19274
prosze o rade

Gość allegrowiczka19274
oddawac jej pieniadze czy nie??? przeciez wozek wyslalam sprawny

Gość xyzzzzzzzzzz
skoro to grosze, to oddaj jej kasę pomniejszoną o kosz przesyłki, a niech odeśle Ci na swój koszt wózek

Gość liytsha
Oddaj jej kasę i niech się wypcha. Ja się też teraz szarpię z pewnym sprzedającym! Już mnie kurwica strzela. :O Kupiłam rowerek używany dziecku. Na zdjęciach był z oryginalnym kijem z rączką do pchania. Dostałam rower bez kija i rączki. Napisałam do niej maila w poniedziałek, że ma mi tego kija dosłać ale nie odpisała. Następnego maila napisałam we środę i później we czwartek. Totalna cisza. :O Co więcej wysyłając rower nie wiedziała ile będzie kosztować przesyłka kurierska. Miała kosztować 30 zł ale wysłałam jej na wszelki wypadek 50 zł. Miała ewentualną różnice odesłać mi na konto. I do dziś dnia nie zobaczyłam ani pieniędzy ani kija. :O A baba milczy jak grób. I co ja mam zrobić????

Gość allegrowiczka19274
ona kupila wozek za 70zl plus przesylka 50. mi przesylka wyszla 48zl. ona zada zeym jej odeslala cale 120 plus koszt wysylki zeby mogla mi to odeslac.

Gość liytsha
Napisz jej, że jeśli wózek został uszkodzony w transporcie to nie jest Twoja wina. I ona powinna otworzyć paczkę przy kurierze i sprawdzić zanim podpisała papier przyjęcia. Więc to ona nawaliła. Dlatego jeśli chce zwrotu 70 zł to niech Ci odeśle wózek na swój koszt.

Gość allegrowiczka19274
faktycznie na wredne babsko trafilas. policja ci nie pomoze?

Gość liytsha
Napisz jej, że jeśli wózek został uszkodzony w transporcie to nie jest Twoja wina. I ona powinna otworzyć paczkę przy kurierze i sprawdzić zanim podpisała papier przyjęcia. Więc to ona nawaliła. Dlatego jeśli chce zwrotu 70 zł to niech Ci odeśle wózek na swój koszt.

Gość allegrowiczka19274
wozek wyslalam poczta

ja kupilam uzywana karuzele i sprawa trafila do prawnikow allegro i co i nic mam bubel w domu bo sprzeadajacy m a to w doopie tak to wyglada na allegro a serwis odcina sie od tego nawet ostrzezenia sprzedajacy nie dostal nic napisali mi ze oni nie sa od tego aby rozwiazywac takie sporawy-oni sa tylko od pobierania kasy jesli masz zdjecia i widac ze wszystko jest ok to zaloz spor moze to cos da

Gość allegrowiczka19274
ona zada kwoty 120 plus 4o na wyslanie czyli 160 wtedy bede stratna o 90zl!!

Gość allegrowiczka19274
zdjecia mam ale tak szczegolowych ze siedzeni jest cale niestety nie o roilam zdjecia glownie glebokiego a ma taki wklad,kurcze no ale jestem zla, nie dosc ze za grosze sprzedalam to jeszcze problem

Dlaczego masz jej więcej pieniędzy wysyłać niż Ci wpłaciła???? Skoro wózek kosztował 70 a przesyłka to 50 to nie wysyłaj więcej jak 120 zł! Masz jakieś dowody z poczty ile to kosztowało? Niech się buja i idzie na policje. Nic nie osiągnie. To ona próbuje Cię teraz naciągnąć na 40 zł :o

Gość allegrowiczka19274
mam dowod z poczty

Gość rdcfAWD
powiedz jej ze oddasz kase, jak odesle wozek!

Żeby Cię tylko nie oszukała. Ty jej wyślesz kasę a wózka nie zobaczysz. Niech Ci wyśle za pobraniem. Oddasz jej wtedy za wózek i za wysyłkę 120 zł.

Gość allegrowiczka19274
tak by moglo byc,nie chce oddawac wiecej niz dostalam tym bardziej ze na przesylke yez wydalam

Zrób jak napisałam, albo niech się buja i idzie na policję. I tak choya załatwi :D Nawet zgłoszenia nie przyjmą skoro wózek dostała i był taki jak na zdjęciu :D

Gość allegrowiczka19274
tak jej napisze:) dzieki:) pisze mi ze sprawa w sadzie edzie napewno. o cos takiego??

Hahaha niby na jakiej podstawie sąd się tym zajmie? :D Przecież jej nie oszukałaś :D

Oddanie jej kasy to przyznanie się że wózek był połamany! Ja bym kasy nie oddała! I mam nadzieję że w aukcji zaznaczyłaś że reklamacje uznajesz tylko po spisaniu protokołu przez kuriera w momencie otwarcia przesyłki.

Gość allegrowiczka19274
wozek byl wyslany poczta. ale dlatego,ze sama tak chciala,widocznie trafilam na cwaniare. wozek byl sprawny a nie wierze ze sie polamal przy przesylce bo musialby byc mocno kopniety pozatym to solidny wozek i nie tak latwo go polamac

Gość allegrowiczka19274
wyslalam poczta ale tylko dlatego,ze sama tak chciala widocznie trafilam na cwaniare

Albo nie oddawaj jej kasy, poproś niech ci zrobi zdjęcie tego jak wygląda wózek. Mogłabyś umieścić tu link tej aukcji?

Gość allegrowiczka19274
skasowalam to z sprzedanych, jest to gdzies jeszcze zapisane?

Gość allegrowiczka19274
nie wystawila

Gość dlaczego masz
takie kiepskie notowania na allegro pare rzeczy sprzedalas a oceny kiepskie

Gość allegrowiczka19274
kiepskie oceny??