Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowazycia

tak naprawde to po nam studia?

Polecane posty

Gość krolowazycia

Zwlaszcza dziewczyna? Ciagly brak czasu zycie w bibliotekach ,plaszczenie sie przed wykladowcami ehh. Brak czasu na radnki zakupy a nawet imprezy. Po za tym po studiach nie ma pracy lepiej skonczyc tylko jakis kurs jak ja i zyc na godnym statusie spolecznym. Bo po studiach to tylko poraszke mozna zaliczyc

Gość sandaczinio
studia to twoj wybor uczysz sie dla siebie

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jak juz to porażkę ..... co do studiów to wszystko zalezy od tego jakie studia sie skonczy, jak byle co sie studiuje zaocznie to fakt takie studia nie maja sensu, ale prawo, medycyna zawsze ma sens

Gość Malwa polska
Zależy jakie studia. nie po wszystkim jest praca. ja skonczylam rachunkowosc i nie jest tak źle. Tak na 70% mogę powiedzieć ze pracę znajduje się po przez znajomości i poparcie... Pierwszą pracę znalazłam przez koleżankę ze studiów. Cięzko samemu startować zwłaszcza w małej miejscowosci.

Gość Malwa polska
No wlasnie najlepiej być kujonem i dużo pracy włożyć na studiach jak ktos wyzej napisał lekarskich, prawniczych, po politechnikach i po uczelniach takich jak AGH. Wtedy prace się znajduje łatwiej. Gdybym miała córkę przed maturą to nie puściałbym jej na zarządzanie czy administracje, pedagogikę...

Gość krolowazycia
no ale musieliscie zapieprzac chyba ? w czasie studiow a jak z wyplata teraz? bo cos czuje ze sie w biurach dusicie?