Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdołka

możliwa ciąża ??

Polecane posty

dziewczyny powiedźcie mi czy możliwe jest abym była w ciąży Rano robiłam test, okres powinnam dostać w poniedziałek-wtorek, zrobiłam ten test i wyszła 1 kreska czyli brak ciąży, wkurzyłam się i poszłam szykować mężowi śniadanie do pracy, teraz chciałam wyrzucić ten test patrzę i jest druga kreska ale strasznie bladziutka . i nie wiem czy jestem w tej ciąży czy nie, czasem pobolewa mnie brzuch tak jak na okres.

halo a ile czasu ten test sobie leżał zanim go drugi raz obejrzałaś? test po jakiś tam czasie jest nie ważny!!!!!! najlepiej go powtórz bo może się okazac że nie potrzebnie się nakręcasz a najlepiej idz na bete

Gość kuki123
córka też tak miała za miesiąc rodzi:)

Gość abcdefgkobieta
Po zbyt dlugim odczekaniu test moze byc falszywie odatni, zwykle po ok 5-10min. Zalezy od testu, na ulotce na pewno jest taka informacja. Moim zdaniem musisz powtorzyc test i rzyjzec sie dokladnie po ok 3min - jesli wtedy obaczysz chociaz cien drugiej kreski to mozna gratulowac

zdesperowana schudłam już tyle że mi wystarczy, wiem, jutro powtórzę ten test ale jak 2 miesiące temu robilam test ( tej samej firmy) to była jedna kreska i jak patrzyłam ok 2 godz później to też cały czas była 1, kurczę staramy się już 6 miesięcy oby się udało

podejdz do tego ostrożnie odczekaj dzień dwa i zrób kolejny innej firmy mi też wyszła slaba kreska okresu nie było a jak poszłam do lekarza nie bylo też ciąży poważnie