Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę sie zadzwonić

lakierował ktoś z was cały samochód?

Polecane posty

Gość tomasz231
Ja kiedyś tak, ale trzeba znaleźć bardzo dobrej jakości lakiernika czy osobę od oklejania samochodów. www.mediaplastyk.pl

Gość mituren
Jeżeli ktoś chce odmienić wygląd całego auta, to polecam skorzystać z usług http://www.carscare.pl/. Posiadają oni naprawdę dobrą ofertę zarówno jezeli chodzi o cenę jak i jakość usług. Szczególnie ten drugi aspekt zasługuję na mocną pochwałę ;)

Gość gość
Tak, dopiero co odebrałem samochód od CLS Walder http://www.cls-walder.pl/ . Miałem lekką stłuczkę, po której mimo wszystko było potrzebne skorzystanie z blacharstwa oraz lakierowania całego samochodu. Swoją robotę wykonali niezwykle porządnie.

Gość gość
Porządne lakierowanie wymaga komory i doświadczenia. Nie sztuka popsikać lakierem i narobić zacieków albo zostawić samochód w miejscu gdzie za chwilę na lakierze przykleją się drobiny kurzu. Mogę we Wrocławiu polecić grupachmiel.pl . Profesjonalnie przygotowują powierzchnię i lakierują samochód

Gość gość
Jeżeli chcesz zmienić kolor auta bez wydawania fortuny to polecam ci się zgłosić do firmy www.euro-glass.pl Firma ta zajmuje się naklejaniem folii zmieniających kolor na samochody. Taka folia nie tylko zmienia kolor samochodu ale też ochrania jego oryginalny lakier.

Gość gość
Ja natomiast zabezpieczałem lakier nowego samochodu specjalną powłoką ceramiczną. Potrafi ochronić lakier nawet do 7 lat. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej informacji na ten temat możesz wejść na stronę www.carstyling.pl.

Gość gość

Lakierowanie całego samochodu nie jest najtańsze. Są jednak inne sposoby na zmianę koloru auta. Polecam wam zapoznać się z ofertą firmy www.euro-glass.pl Oni zajmują się oklejaniem samochodów. Dzięki temu zmienicie kolor waszego auta i ochronicie oryginalny lakier.