Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkdcmnd;wlc

nienawidze siebie a mam26 lat

Polecane posty

Gość kiniuś dancehall
najpierw błagasz o pomoc a gdy ktoś próbuje do ciebie dotrzeć, pomóc Ci to uciekasz..... neurotyczka

Gość lkdcmnd;wlc
jak wazylam 58 tez bylam pewna ze jestem jak oblesna tlusta swinia

Gość kiniuś dancehall
to nie geny tylko popierdolone sytuacje z przeszłości zjebały Ci psychikę.

Gość pieniądze to podstawa
teraz czytam właśnie o głównych założeniach manipulacji to wywołać poczucie winy wyrzuty sumienia ..........wzbudzanie zazdrości ... kompleksów ... niskie poczucie własnej wartości.... przeglądam kafe pod tym kątem , niektóre tematy na głównych stronach wygląda jakby celowo dołujące pogłębiające kompleksy i niskie poczucie własnej wartości

Gość lkdcmnd;wlc
podszyw to nie ja jestem na tym zdjeciu:o

Gość fsdhbfhsbfskhjadfb
spoko masz kilka wyjsc. Albo wziasc doope w troki i zaczac o siebie dbac albo sie zalamac i na kafeterii wyzalac. Wiesz czemu sie czujesz beznadziejnie? Bo pewnie innym dziewczynom zazroscisz wygladu. I je w mysli bluzgasz.

bo widzisz... u mnie moja "depresja" z powodu wyglądu zaczęła się od docinek z dzieciństwa. Jakiś idiota powiedział jedno zdanie, które zmieniło całe moje zycie i teraz żaden komplement nie jest w stanie zmienić mojego zdania o sobie. też potrzebuję psychologa...

Gość pieniądze to podstawa
temat ewidentnie prowo w celu bicia piany manipulacji bardzo negatywne przesłanie

Gość lkdcmnd;wlc
nie zazdroszcze innym w sumie nawet na nie nie patrze ale moze to ze mialam ojca pijaka ma cos do tego??

Gość kiniuś dancehall
jeśli mowił ze jesteś nic nie wartą brzydką szmatą to tak. Albo poprostu zaniedbywał ciebie, miał w dupie. Nie otrzymałaś męskiego wzorca od niego i moze przez to nie chcesz mieć chłopaka bo nie wiesz jaki powinien być facet, czego oczekiwać od niego.

Gość lkdcmnd;wlc
moj ojciec lał mnie i matke jak bloto w sumie potem juz go nie pamietam bo to sie skonczylo jak mialam jakies niewiem 10 lat ale faceta nigdy miec nie chcialam

Gość lkdcmnd;wlc
prawde pil i bil w sumie standard w tych czasach ale nie wiem czy to moglo az tak na mnie wplynac u innych tez tak bywalo i zyja

Gość lkdcmnd;wlc
moze kiedys jak bylam szczuplejsza to chloopacy sie chcieli czasem spotkac ale ja nigdy nie chcialam

Gość lkdcmnd;wlc
nie pojde;/ nie powiem tego co czuje nikomu nie chce miec latki wariatki

Gość wez ssie za siebie
ogladalam film o takiej jak ty zrobila krzywde innej dziewczynie bo byla chora psychicznie jestes sama kowalem swojego losu ale latwiej sie uzalac gardze takimi

Gość lkdcmnd;wlc
nie jestem chora psychicznie po prostu jestem samotna i nieszczesliwa pelno takich jak ja

czy według Ciebie ktoś kto nie potrafi cieszyć się zyciem, nie wychodz z domu, boi się ludzi, jest po prostu samotny? wątpię

Gość lkdcmnd;wlc
wychodze do pracy i szkoly ludzi nie lubie bo widze ze teraz ludzi nie warto lubic kazdy sobie wilkiem

Gość jesli ktoś ma na tyle kasy
zeby gdzieś sobie pojechac cos kupic fajnego isc do kosmetyczki teraz tyle rzeczy mozna kupic kino teatr ... czasu moze brakować :D a siedzi w domu to chyba depresja

Gość lkdcmnd;wlc
;/