Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

moje wymiary 86-65-90

Polecane posty

mam 162 cm wzrostu i waże 55 kg . nie wiem czy mam dobra wage ... schudlam juz 7kg i chce chudnac nadal co myslicie moim wzroscie i wadze ?

Gość helenatop
pokaż zdjęcie sylwetki

Gość żądam fotek
dawaj fote :classic_cool:

to jak ważysz 43 kg to mi duzo jeszcze zostalo do schudniecia! jak Ty to zrobilas , że jestes taka chuda ??? ja schudlam w 3 miesiace 7kg i chce nadal

Gość helenatop
w takim razie Twoje pytanie jest bezsensu... liczy się kształt i rozłożenie tych wymiarów... na zdjęciu można to ocenić, w innym wypadku jest to tylko mentalna masturbacja, która ma na celu dowartościowanie Ciebie jako osoby.

Jaki masz obwód nadgarstka? Jeśli jesteś grubszej kości to nic nie poradzisz, że możesz uważać, ze wyglądasz zbyt grubo, a chudnięcie nie ma sensu. Mnie moje wymiary nie satysfakcjonują, chciałabym ważyć 50kg i mieć podobne do Twoich, ale mam nieregularny tryb życia więc ciężko raczej:P http://vivalavita.pl/artykul/popularnemiernikisluzacedoobliczania-120.html

Gość pytankoo343
90-60-90 . To sa prawidlowe wymiary.

Taaa...Naukowcy podobno badali ten aspekt i mężczyznom częściej podobają się kobiety których stosunek talii do bioder jest zbliżony do 0,7 czyli przy 90cm w biodrach lepiej wypada 63. Ale to czysta teoria, i tak wszystko zalezy jak wygląda w rzeczywistości. No to masz średnią budowę. Może zamiast się odchudzać zacznij ćwiczyć jesli jesteś niezadowolona ze swojego ciała?

eeeee ja bym schudla do 50,na twoim miejscu. Ja mam 167 a waze 54 i mam mase cialka,na nogach,pupie,a w tali wąska.Wiec schudnij może jeszcze trochę przynajmniej do 52;P MÓJ CEL TO SCHUDNĄĆ DO 50 KG!

Dziwne jesteście i tyle:P Zdjęcia nie widziałam, ale naprawdę źle nie możesz wyglądać. Ja mam w talii ostatnio 55cm i właściwie o dopasowanych sukienkach itp bez interwencji krawcowej to mogę sobie pomarzyć.

no ale kobitko ile Ty wazysz ;p to nie dziwne ze w talii wisi Ci wszystko ;p chodz nie chce schudnac tak aby byly same kosci widac bo to tez nie jest ładne

Ja jestem drobniejszej kości i myślę, że u mnie 50kg to optymalna waga, bo więcej to już pulchniejsza raczej będę (bo o dziwo teraz kosci mi niespecjalnie wystają :D). Wklejanie zdjęć na fora takie jak to jest głupie raczej, ale poszukaj może jakiegoś typowo dietetycznego, tam Ci obiektywnie powiedzą. Bo mi się wydaje, że niepotrzebnie chcesz chudnąć więcej;)

Gość że co że jak?
ja mam 163 cm i też ważę 55kg. Wymiary też mam zbliżone tzn 90-66-90. I powiem Ci tak w ostatnie wakacje schudłam do 50 kg i wyglądałam jak kościotrup w górnej części ciała zwłaszcza, wystające kości obojczykowe itd. Przy siadaniu na twardym krześle czułam każdą kość ha ha . Dla mnie idealna waga to 53 kg i z nią się najlepiej czuję. Niestety w zimie zawsze wracam do mojej stałej wagi 55 kg i teraz mam zamiar te 2 kg zrzucić.

no wlasnie ! ja mam probem taki jak Ty !! chudne u góry szybko a na dole ciezko mi i mysle ze najlepiej jakbym miala te 52 albo 53kg i byloby git . Skoro mowisz ze wygladalas jak kosciotrup to wole nie ryzykowac ...

bo taki kosciotrup tez nie wyglada za ładnie a pieknie kobieta wyglada jak wyglada zdrowo , swiezo noo i w dobrej wadze !

Gość że co że jak?
tak wyglądałam przy wadze około 51 kg

no to ladnie! ale nie widze dolnej czesci bo masz szersze spodnie ale u gory widac ze masz szczupla talie i zero brzucha