Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z facetami

Zaden facet nie wygra z moim tata! I koniec kropka

Polecane posty

Gość problem z facetami

Zaden facet nie wygra z moim tata! I koniec kropka Zaden facet nie spelnia moich oczekiwac Moj ojciec jest 1. Opiekunczy 2. Rozpieszcza mnie 3. Pomaga mi 4. Niczego mi nie odmawia 5. Swietnie zarabia i jest zaradny 6. Ma inne nastawienie do mojego dziecka A obcy mezczyzni???? nie sa zadowoleni jak mowia im o tym ze jestem samotna matka, od razu na 1 randce zostawiaja mnie nawet sama z rachunkiem w restauracji. Bylam w zwiazku z facetem ktory mi nawet sniadania do lozka nie przyniosl i marnie zarabial, rzucilam go i zamieszkalam z tata ktory rozwiodl sie z moja mama. Ja i on oboje mozemy na siebie liczyc. On sie mna opiekuje, ja pracuje jako jego sekretarka, razem robimy sniadanie, obiad, kolacje. Przy nim czuje sie najbezpieczniej.

Gość alcapone
uloz sobie zycie z tata...proste

Gość problem z facetami
Wlasnie sobie z nim ulozylam bo z nim mieszkam :) Moj ojciec zawsze byl wspanialy, przynajmniej wzgledem mnie. Dla braci zawsze byl bardziej ostry, wymagajacy, wymagal od nich by zalozyli swoje rodziny a ode mnie? ode mnie niczego nie wymagal i wybaczal mi wszystkie bledy. Chociaz moj tato zdradzal mame, bral braci po agencjach towarzyskich to jednak ja zawsze moglam liczyc na jego fory a mezczyzni z ktorymi bylam to lozko, a do lozka to ja sie nienadaje, po prostu odczuwam bol, oprocz tego jak urodzilam dziecko to caly czas kojarzylo mi sie to z bolami porodowymi, rodzilam swojego syna 12 godzin i nigdy tego dnia nie zapomne. A ojciec nigdy nie wymagal ode mnie tego bym z nim spala a kochal mnie miloscia bezinteresowna, nigdy nie mial nic przeciwko mojemu dziecku a wrecz cieszyl sie ze on jest, nie to co inni mezczyzni ktorym moj syn przeszkadzal bo to dla nich byl obcy dzieciak.

Gość a czy w lozku
Tez jest dobry?????

Gość OnaNieMaWacka
po prostu jeszcze się chyba nie zakochałaś..poszukaj sobie faceta bo przecież Ojciec nie będzie całe życie Cię rozpieszczać.. zaloguj się na jakimś płatnym znanym portalu randkowym i napisz coś o sobie i, że masz dziecko wówczas ominą Cię niezręczne sytuacje, w których musisz powiedzieć, że masz dziecko.. wtedy selekcję zrobisz sobie wg tych cech, które Cię najbardziej satysfakcjonują..to chyba jedyne rozwiązanie bo jak pójdziesz na randkę i zaczniesz gadać o swoim Ojcu jaki on jest to się nie dziwię, że faceci uciekają..myślę, że dziecko nie jest tu konkretną przyczyną.. Gdy mój Ojciec odszedł miałam 6 lat a 20 lat temu nie było portali randkowych i nie można było tak przebierać i wybierać jak teraz < zwłaszcza w małych miastach > a moja mama mimo tego poznała kogoś i wyszła drugi raz za mąż, więc nie pitol o tym, że dla każdego faceta dziecko to przeszkoda... "A ojciec nigdy nie wymagal ode mnie tego bym z nim spala" tu mi szczena opadła..

Gość skoro niczego jej nie odmawia
to do łozka tez idzie/tez go bierze?

Gość OnaNieMaWacka
napisała, że nie wymagał ale może ona tak lubi ? lol porzygam się...

Gość problem z facetami
Po prostu gdy uprawiam seks to odczuwam bol, kojarzy mi sie to z bolami porodowymi, dlatego nie chce tego wszystkiego, juz nie, skoro mam dziecko. Ojciec nigdy nie mial nic przeciwko mojemu synowi w przeciwienstwie do innych mezczyzn, zajmowal sie moim dzieckiem, nie mowil ze to jest obcy dzieciak, co prawda tata zdradzal mame, bral braci po agencjach towarzyskich ale mnie seks zawsze odradzal, nienawidzil chyba kazdego z moich facetow i teraz wiem ze ma racje. Teraz oboje wmawiamy mojemu synkowi ze nawet jak sie ozeni to jego miejsce i jego rodziny bedzie przy nas, z nami powinien wtedy mieszkac.

Gość OnaNieMaWacka
jesteście nienormalni, a Ty autorko się powtarzasz, to chyba jakaś marna prowokacja a jeśli nie to masz narąbane w głowie..pozdrawiam i więcej tego durnego wątku nie czytam

Gość efwefwef
0,5/10

Gość jezeli to nie prowo
to uwazam ze ojciec cie skrzywdzil, wybaczajac ci doslownie wszystko i uslugujac ci na kazdym kroku. A taki facet jak dla mnie jest nienormalny. Wiec bedziesz szukala takiego faceta:/

Gość Ja mam 31 lat
Autorko tata wieczny nie będzie a tobie przydałby się partner chociażby do przytulenia i pogadania na starość. Jasne że nic na siłę i skoro trafiałaś na takich a nie innych typów to powiedzmy sobie szczerze lepiej poczekać aż zacznie się ponowne poszukiwania i może dla dziecka najbezpieczniej będzie jak będziesz przy własnym ojcu tylko czy tego od życia oczekujesz? To będzie komfortowe życie jednak mało samodzielne, brak tu poczucia że jest się kobietą - kochanką - partnerką to raczej relacja typu córka - ojciec - kumple

Gość plymouth
a twój tatus ma problem z kochaniem mądrą miłością? bo gdyby nie miał, to dla twojego dobra by ci nieco przykrócił w rozpieszczaniu i nieodmawianiu niczego

Gość problem z facetami
Ale ja juz nie chce zadnego faceta, po prostu boje sie seksu, dla mnie to bylby dodatkowy bol i wiadomo ze dla swojego ojca ja bede wazny, tak samo jak moj syn dla mnie.

Gość Toxic Toy
a sex uprawiacie ty i tata ? spróbuj fajna sprawa

Gość ważny?
jeszcze napisz ze jestes facetem, marna prowokacja chloptasiu

Gość plymouth
ja się nie wypowiadam na temat seksu tylko tego co ty piszesz w pierwszym poście

Gość Toxic Toy
piszesz ''ja będe ważny'' Y'' jesteś on? ona? pedał jebany?

Gość problem z facetami
Przejezyczylam sie :) Mialam na mysli ze ja jestem wazna dla swojego ojca, tak samo jak moj syn bedzie wazny dla mnie!