Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeticon

Gdzie najchętniej robicie zakupy kosmetyczne...?

Polecane posty

Gość kosmeticon

preferujecie sieciówki jak rosman, natura itp czy wolicie mniejsze sklepiki? Pytam bo zastanawiam się nad otwarciem sklepu drogeryjnego i nie wiem czy warto. Czemu wybieracie dany sklep? Chodzi o przeceny, liczy się wielkość sklepu, produkty. Co sprawia ze robicie w danym miejscu zakupy kosmetyczne? Czy mały sklep drogeryjny to dobry pomysł?

Gość ujuaa
ja robię zakupy w sieciówkach w rossmanie i naturze. Mysle, ze drogeryjny skelpik bylby dobry jesli mialabys tam kosmetyki trudno dostepne firm takich jak joko czy vipera. Tego nie dostaniemy w sieciówkach, ja osobiscie zamawiam te kosmetyki z allegro, bo nie mam gdzie na miejscu dostac wokol same centra handlowe.

Ja robię w Rossmanie. Mam go rzut beretem od domu, więc jest mi wygodnie. W małych drogeriach też, ale to już muszę jechać specjalnie. A jak w Galerii jestem to jeszcze dochodzi Superpharm, Douglas lub Sephora. Reasumując: kupuję tam gdzie mam najbliżej.

Gość ujuaa
a decyduje sie na rossman czy nature ze wzgledu na przywiazanie do pewnych marek kosmetykow. Ja jako nastolatka nie mam kasy na drogie kosmetyki i lubie np. esscence, lirene, bell i wlasnie vipere i joko. Takie tansze.

Gość kosmeticon
No własnie myślę o tym zeby w moim sklepie były firmy jak joko, eveline, bell, hean. Cos czego nie dostaniemy w sieciówach. Co jeszcze warto mieć w takim małym sklepie?

Gość kosmeticon
co jeszcze?